Dobrý deň,
veľmi súrne hľadám dobrého zubára na implantáty. Od malička mám problémy so zubami a teraz po porode je to des! Už sa mi zlomili tri zuby a sú absolútne odvápnené a krehké. Preto zvažujem všetky nové. Som mladá, mám 25rokov a preto potrebujem niečo pekné a dobré…PROSIM PORAĎTE NIEKOHO FAKT DOBRÉHO V BA A NIE ZAS NAJDRAHŠIEHO…
Chcela by som sa tiez podelit o svoje skusenosti v zubnej ambulancii Dr. Gaborika, Volkswagen. Na pani Dr. Kopalovu sa stazovat nemozem, urobila mi tri zuby a zatial som spokojana, aj ked lacne to nebolo. No v ordinacii posobi aj Dr. Gaborik ml. a ten mi teda dal zabrat. Nebudem opisovat podrobnosti, iba to nejpodstatnejsie: navrhol mi najdrahsiu moznu liecbu - korunku, pricom trebalo vytrhnut korene zo zuba, ktory ma nebolel, co stalo cca 90 eur. Po vytrhnuti korena som mala bolesti, no uz nie odvahu ani peniaze zajst opat do hore uvedenej ordinacie. Mam stastie, lebo mam brata zubara, ktory ale posobi v CR. Musela som cestovat 400km. Brat mi zub zrontgenoval a zistil, ze v nom mam este zvysok korena. Zub mi osetril a vymodeloval z bielej hmoty. Pan Dr. Gaborik ml. mi teda vytrhol nervy zo zdraveho zuba a ako sa ukazalo uplne zbytocne, sice bezbolestne, ale za 90 eur.
Chcela by som sa podelit o svoje skusenosti v zubnej ambulancii Dr. Gaborika, Volkswagen. Na pani Dr. Kopalovu sa stazovat nemozem, urobila mi tri zuby a zatial som spokojana, aj ked lacne to nebolo. No v ordinacii posobi aj Dr. Gaborik ml. a ten mi teda dal zabrat. Nebudem opisovat podrobnosti, iba to nejpodstatnejsie: navrhol mi najdrahsiu moznu liecbu - korunku, pricom trebalo vytrhnut korene zo zuba, ktory ma nebolel, co stalo cca 90 eur. Po vytrhnuti korena som mala bolesti, no uz nie odvahu ani peniaze zajst opat do hore uvedenej ordinacie. Mam stastie, lebo mam brata zubara, ktory ale posobi v CR. Musela som cestovat 400km. Brat mi zub zrontgenoval a zistil, ze v nom mam este zvysok korena. Zub mi osetril a vymodeloval z bielej hmoty. Pan Dr. Gaborik ml. mi teda vytrhol nervy zo zdraveho zuba a ako sa ukazalo uplne zbytocne, sice bezbolestne, ale za 90 eur.
Zdravim Vas, prosim poznate niekto Mudr. Marianna Krnáčová, ktora pracuje aj v Rovinke? pristahovali sme sa a nic o nej nevieme. Dakujeme
Ahoj. Vidim ze odporucas dr. Kisovu, mozes mi prosim poradit,kde ju v Karlovke najdem a ci berie novych pacientov? Ma aj svoju vlastnu stranku? Dakujem za odpovede.
Ako tu opisuješ tvoj problém tak mi to nedava zmysel, asi si to zle pochopila.
Mam osobnu skusenost este z pred par rokov,ked posobil u Mudr.Gaborika vo VW SLOVAKIA.Zlaty pan zubar s maximalne ludskym pristupom.Normalne rozmyslam,ze k nemu zacnem opat chdit,aj ked je nezmluvny.Tak ci tak uz poistovne uhradzaju velmi malu cast ceny ukonu.Rad zaplatim za kvalitku a fantasticky pristup.
S Dr.Gaborikom ml. mam velmi cerstvu negatuívnu skusenost a aj ked som k nemu objednany,este to velmi zvazim.
Pri poslednej kontrole chrupu mi boli zistene kazy/chybajuce casti vyplni/Upozornujem,ze ma absolutne nic nebolelo.Po navsteve u uvedeneho pana mi vyplne opravil,ale nie velmi prijemnym sposobom a navyse´boli vyplne spravene prilis vysoko a narazali do seba.Upozornil som ho teda na to,ale viditelne sa mu to napravat nechcelo.Spravil to sice,ale ponahlal sa na dalsieho pacienta,takze mi to nakoniec po vikende napravala jeho kolegyna z ambulancie.Teraz po tyzdni ma zub zacal boliet.Mam strach tam vobec vkrocit a reklamovat jeho typ osetrenia.Na jednej strane ma hnevaju vyhodene peniaze,lebo su fakt drahy,na druhej strane mam taky dojem,ze p.Gaborik mladsi si vykonava v tejto kacelarii prax,ale velmi,ale velmi mizerne.Budem sa musiet poobhliadnut po niecom inom a uvedenemu pano sa odporucam oblukom vyhnut.
ja uz som nasiel zubara, ale keby si sa ozval skor, vazne by som o tvojom navrhu uvazoval (pouzivas anestetikum ? )
www.vkdent.sk , a pokial viem tak berie aj novych pacientov.
zdravím, aj ja mam podobny problem. Mam zubnu nahradu, ktora sa neda pouzivat. Nasli ste niekoho kto dokaze zazraky s parodentozou odidenymi dsnami? Prosim poradte. Vdaka.
Nepozná niekto MUDr. Katarínu Szabadfyovú? Poteší ma akákoľvek info…
Ahoj. Muj zazitek se zubari na Slovensku…
Podruhe v zivote me chytila bolest zubu a to mi je tricet. Bohuzel, jsem momentalne na Slovensku a tak jsem zabehla na pohotovost, protoze 3 dny na praskach mi uz stacily. Z pohotovosti me doktorka vyhodila s tim, ze jsem ceska, mam krasne, udrzovane zuby a mam jit do Cech. To bylo minulou nedeli.
No, tak fajn, rekla jsem si. V pondeli jsem obesla tri doktory, kteri mi rekli, ze jsem ceska a mam jit do Cech. Ctvrty mi rekl, ze me jako akutni pripad osetri. Hura, zajasala jsem si v duchu. Vrtal a dal mi jakousi vlozku, rekl, ze za tri tydny, az mesic mam dojit ke svemu zubari a da mi plombu.
Jenze zub bolet neprestal. Sla jsem v utery rano k tomu samemu zubari, rekl mi, ze mi pomuze uz jen tim, ze by mi zub vytrhl…
No, nechala jsem si mezitim od pritele poslat cestovni pojisteni, abych mela vetsi jistotu osetreni. Do vcerejska jsem vydrzela na praskach. Takze tyden a kousek.
Dosla jsem na stredisko, ale k tomu Dr., ktery me vrtal jsem uz nesla. Dosla jsem k jinym dverim. Pan doktor byl moc prijemny. Pta se, kde mi to vrtali. Jelikoz jsem nevedela, co bude nasledovat, rekla sjem, ze v CZ. Rekl mi, ze to cestovni pojisteni nechce, ze to normalne vykryje VZP CR, takze mu jen ofotim karticku. Tu karticku, kterou tu krome nej asi nikdo jiny neuznava (ackoliv je na ni napsane “Evropska…” )a proto jsem si nechala od pritele poslat cestovni pojisteni, na nem je napsane i osetreni zubu…
Kdyz mi rekl, ze mi ten predesly doktor vrtal zdravy zub a ze problem je v sousednim zubu, oddechla jsem si, ze jsem zaklepala na jine dvere, zaroven jsem si nadavala, ze jsem toho matlafouse z vedlajsi ordinace nenaprasila( Ted bych byla bez zdraveho zubu a pusu bych mela oteklou dal… ) , zaroven jsem si nadavala, ze jsem toho matlafouse z vedlajsi ordinace nenaprasila. Dekuji panu doktoru Simovi ze Stare Lubovne, ktery se mi vcera, 30.11., postaral o odstraneni problemu s boleti.
Ahoj. Muj zazitek se zubari na Slovensku…
Podruhe v zivote me chytila bolest zubu a to mi je tricet. Bohuzel, jsem momentalne na Slovensku a tak jsem zabehla na pohotovost, protoze 3 dny na praskach mi uz stacily. Z pohotovosti me doktorka vyhodila s tim, ze jsem ceska, mam krasne, udrzovane zuby a mam jit do Cech. To bylo minulou nedeli.
No, tak fajn, rekla jsem si. V pondeli jsem obesla tri doktory, kteri mi rekli, ze jsem ceska a mam jit do Cech. Ctvrty mi rekl, ze me jako akutni pripad osetri. Hura, zajasala jsem si v duchu. Vrtal a dal mi jakousi vlozku, rekl, ze za tri tydny, az mesic mam dojit ke svemu zubari a da mi plombu.
Jenze zub bolet neprestal. Sla jsem v utery rano k tomu samemu zubari, rekl mi, ze mi pomuze uz jen tim, ze by mi zub vytrhl…
No, nechala jsem si mezitim od pritele poslat cestovni pojisteni, abych mela vetsi jistotu osetreni. Do vcerejska jsem vydrzela na praskach. Takze tyden a kousek.
Dosla jsem na stredisko, ale k tomu Dr., ktery me vrtal jsem uz nesla. Dosla jsem k jinym dverim. Pan doktor byl moc prijemny. Pta se, kde mi to vrtali. Jelikoz jsem nevedela, co bude nasledovat, rekla sjem, ze v CZ. Rekl mi, ze to cestovni pojisteni nechce, ze to normalne vykryje VZP CR, takze mu jen ofotim karticku. Tu karticku, kterou tu krome nej asi nikdo jiny neuznava (ackoliv je na ni napsane “Evropska…” )a proto jsem si nechala od pritele poslat cestovni pojisteni, na nem je napsane i osetreni zubu…
Kdyz mi rekl, ze mi ten predesly doktor vrtal zdravy zub a ze problem je v sousednim zubu, oddechla jsem si, ze jsem zaklepala na jine dvere, zaroven jsem si nadavala, ze jsem toho matlafouse z vedlajsi ordinace nenaprasila( Ted bych byla bez zdraveho zubu a pusu bych mela oteklou dal… ) , zaroven jsem si nadavala, ze jsem toho matlafouse (pan doktor Svec, ktery si jeste nechal zaplatit 3 eur) z vedlajsi ordinace nenaprasila. Dekuji panu doktoru Simovi ze Stare Lubovne, ktery se mi vcera, 30.11., postaral o odstraneni problemu s boleti. (a nechtel za to vubec nic, protoze mu to vykryje pojistovna, jak rikal). Dekuji strasne moc.
No ja mam zubara v Lamaci - MUDr. Strakovú. Je vynikajúca, ale asi je to subjektívny názor.
ja som nebola spokojná, práca mi pripadala nič moc-len tak narýchlo a nenosí rúšku !!!
Ja chodim k Dr. Jozefovi Weinerovi, no idem ho aj menit hned. Robil mi tri zuby, z toho s 2 z nich chodim k nemu opakovane - stale bolia.
Ake su tam cenove relacie ?
dakujem
anna
Ahoj, chodievate niekto do Prveho dentalneho centra na Zaporozsku v Petrzalke ?
Ake su tam ceny ? Dakujem
Anna