Vdaka za typ. Ja som tam bol vcera. Strasne ma zacal boliet zub, kartu mam v Poprade a v Ba nemam zubara. Musim povedat,ze aj ked nie som ich pacient a mali uz po pracovnej dobe,osetrii ma,boli velmi mile a a doktorka Kasajova jemna.V zube mam zatial vlozku a musim si ho dat zablombovat,ale neviem ako by som prezil vikend keby mi nepomohli.DAKUJEM
Zijem v Mnichove,mal som problemy zo zubami,tak som navstivil slovenskeho zubara pana Kovalcika.Mozem len odporucit mily kvalitny pristup dal mi vela zubov dokopy,skoro vsetky poplatky mi zaplatila zdravotna poistovna,taky pristup a odbornu pracu som nikde doteraz na slovensku nezazil.
ta citlivost prejde-mne to trvalo skoro rok
Ahoj, poznate niekto Mudr.Navratila R.? Prip. budem vdacna za kazde referencie, dobre aj opacne.
Ja mozem len a len doporucit Dr.Lehotsku z ambulancie ORADENT. Moja stara zubarka mi za rok 3x prerabala odpadnutu vypln, tak som sa nastval a dal som si to spravit raz poriadne a uz 2 roky s tym fungujem bez problemom. Ked si to tak naratam aj cenovo, tak jedna vypln u starej zubarky ma stala len 400 SK, cize za rok 1200 SK. U Dr.Lehotskej som zaplatil nekrestanskych 1800 SK, 2 roky mam pokoj cize som nakoniec 400 SK usetril. Odvtedy si uz radsej priplatim,ale mam to urobene poriadne.
Možem sa spytat, nema tu niekto skusenosti s Prosanusom? Konkretne pani Dr. Bollova? Bola som u nej na preventivnej prehliadke, pripadala mi dost arogantna…zatial mi iba odstranovala zubny kamen, takže tam som nemala možnost odsledovat velmi jej odbornost, ale nema niekto skusenosti? dakujem
Dobrý deň
Ja by som potrebovala nájsť zubára niekde v blízkosti starého mesta a najlepšie keby mal zmluvu so vszp.dakujem
Poradte mi prosim implantologa(Schill alebo Gabura) popr.ake implantaty.
Pravdu mas Rolo…ja som si to uvedomila uz davnejsie. Chodim k zubarovi,ktory uctuje za plombu 80 - 100 €, ale presne viem za co platim a tak by to malo byt. Setrim cas, pretoze necakam viac ako 5 minut a nasledne aj svoje peniaze.
Hladajte kvalitu aj ked je zdanlivo drahsia.
Ako dobre viem, tak Schill implantaty osobne nerobi, ale ma zamestnaneho implantologa.
Implantaty robi aj Rovny, Hristovski alebo
- spickou su napr. Straumann,Nobel Biocare,Biomet 3I
- priemer su napr. Ankylos alebo IMPLADENT
- nedoporucoval by som Meissinger
P.S. Viac nez 80% uspechu zalezi na implantologovi,pacientovom zdravotnom stave, ako sa pacient po implantaci bude o zavedene implantaty starat…
V telev.novinach som si vypocul mladeho p.dr.ktory hovoril o dolezitosti liecby zubnych kanalikov,ktore prevadza len 5 dr na Slovensku.Ja som mal to stastie,ze som sa dostal k jednemu z nich a to je p.dr.Dobes.Jednalo sa u mna o predny zub,tak mi aj velmi zalezalo,ako bude opraveny.Mozem dnes podotknut,ze som velmi spokojny s rozhodnutim,navstvit tohto prijemneho a zrucneho p.dr,akym je p.dr Dobes z Dental centra.Dnes sa usmievam krasne spravenym zubom a mozem len vrelo doporucit aj ostatnym pacientom,ktori potrebuju taketo osetrenie.Este raz pekne dakujem.
ehm… comu vsetkemu ludia uveria .
Spravne a profesionalne vykonane endodonticke osetrenie - to su tie kanaliky - ti urobia v kazdej lepsej ambulancii. DDC - Dobes Dental Center - je jednym z tych lepsich…
No spicky v endodoncii su na Slovensku… to su iní endodontisti.
tento link je na p.Kasajovu. Je to ta ista ambulancia ako spominana p. Kisova ?
Poradte mi prosim dobreho zubara na Strecnianskej v BA. Dakujem
Dobry den,
dali by ste kontakt na Dr. Kovalcika, prosim ?
Dr. Supler je sikovny, ale neunosne cenovo, no co asi priplatok za lokalitu…
ahojte vsteci !
Nepozna niekto kvalitneho a mileho zubara v BA, do ma standardne ceny ?
Dakujem
Pozna niekto dobrého zubara v Rači.
Chcem si nechať urobiť korunky.Sused mi povedal ,že to robí nejakí technik.Takže od koho záleží aké budem mať zuby,od zubara alebo toho technika?