Hľadám dobrého zubára/zubárku v BA

Ma niekto skusenosti so zubarom DRAHOMIROM ŠICHMANOM v DUBRAVKE?? (Kolegyna mi ho odporucila…) Hladam totiz dobreho zubara v BA. Uz vyse dvoch mesiacov ma velmi boli horna stvorka. Jedna zubarka v BA (Vaďurova - nechodte k nej!) mi ho zbytocne vyvrtala az k nervu, odfaklila tretinu zuba (zbytocne), a odvtedy mam s nim problemy. Moja zubarka v BB ho neskor zaplombovala (ale vraj tam dala iny material, nie klasicku bielu plombu, lebo ze ta by nechytila, uz bolo dost zo zuba prec). Lenze ten zub ma po tristrte roku zacal boliet a boli uz dva mesiace. Kaz tam ale vraj nemam. Tak mi zubarka v BB navrhla vybrat nerv, a neskor urobit korunku. Pripadne pockat, ze sa zub sam upokojí, ze si vytvori nejaku regeneracnu vrstvu či čo. Co si o tom myslite? Ja by som si najradšej dala tu plombu vyvrtat a urobit novu. Neviem, ci by to pomohlo. Zub predovsetkym reaguje na studene, teple, sladke ap. Ale boli aj inokedy.

Gulla radsej nie

no, toto je teda velmi skreslena predstava :smiley:

Dr Šupler je veeelllmi drahy, sidli v centre a citi sa byt luxusnou ambulanciou. Za malicky odstiepeny kusok predneho zba chcel 80 Eur !

Potvrdzujem!!! Ceny vyyysoookeee !!!
Je inak celkom o.k, ale za jeden zub si pripravte stovku ! Vacsie zakroky, stoja cely majetok.

rozmaslala som ze k nej pojdem, ale ked kamoske zauctovala 200 euro za vytrhnutie zuba mudrosti rychlo som si to rozmyslela… to ani shill nema take ceny…

Prístup fajn,s tým som bola spokojná. Ale tie ceny sú nekresťanské. Musela som ju zmeniť lebo pekné zuby by mi boli na nič keby nebolo na chleba.
A pre mudrlantov čo mi povedia že dobrá starostlivosť zadarmo neexistuje - pozerala som si cenníky rôznych súkromníkov kt. sú prístupné na internete a ona si za niektoré zákroky pýtala dvojnásobok!!!

áno môžem súhlasiť Dr.Čepčeková má zlaté ruky vždy mi pomohla a nedám na ńu dopustiť!!!

v raci na tbiliskej Matus Gulla je vyborny zubar.

dobrý deň, môžem poprosiť o nejaké referencie na MUDr. Dollingera - alebo aj iných lekárov v Dental Care v Karlovke?

Dobry den,

zaujal ma Vas problem, lebo viem co je to mat problemy so zubami od detstva, ja mam uz 52 rokov a tiez to trva az dodnes. Bola som na operiaciu /doplnenie kosti / v Dental Schill, najskor som myslela, ze superacki zubari, ALE ked mam poradit tak jedine Hradec Kralove , MUDr. Simunek. Zelam vela stastia

Ahojte,
prosim Vas nevie niekto kde teraz pracuje MUDr. Ales Patal, ktory pracoval este minuly rok v Schill Dental? Aky mate na neho nazor?
Dakujem

Jednoznacne odporucam MUDr. Lenku Banasovu, v Apollo Buseness Centre, robi tam aele aj ina zubarka preto daj pozor ci tak objednaju k nej, mila, sympaticka, vsetko ti vysvetli a vies co ti robi a preco.

vedeli by ste mi povedat, v akych vyskach sa pohybuju ceny u sukromneho zubara za bielu plombu, za dentalnu hygienu ?? prip. vstupna prehliadka (ta bude asi potrebna,aj ked prednedavnom som bol u zubara, ale chcem menit…a privatne…kedze zijem mimo sk.
budem rada za odpoved

Radsej mudr.Jurkovic Richard.

ja by som odporucil mudr. Michaela Kello. urcite budete spokojný.

zalezi to od oboch. to je spolupraca.
kvalita jedneho z dvojice je malo.

Aj ja veľmi doporučujem MUDr. Kellő. Nielen že je veľmi milá, ale aj výborná doktorka.

zavolaj alebo napis a spitaj sa u mudr. kociskovej danieli ( www.zubok.sk ) ona ma ludske ceny nepamatam presne kolko ale bolo to velmi fair na slovenski pomer

standardne ceny ma aj mudr kociskova daniela www. zubok.sk zavolaj alebo napis i je mila ale aj uprimna :slight_smile: