nic moc…
Apollo Business Centrum na Prievozskej. Mlada Dr.Banasova
Podľa zistených informácií sa pan Dr. Páťal presunul do Amsterdamu. Kontakty nie sú. Urobil to zrejme z dovodou úteku pred dlhmy.
Dobrý večer!
osobne môžem pradiť skvelého,skúsenéh zubného
lekára s dlhou a kvalitnou praxou v bratislave volá sa Doc MUDr Ladislav Lindauer
CSc ordinuje na Červenovej ul.v súkromnej ambulancii.
s pozdravm Peter
no bohužiaľ už som si to vyskúšala na vlasnej koži
A co sa stalo? Tiez totiz zvazujem ist tam. Teda Dental Care. Mam dobre referencie na MUDr. Klarisa Blahutová - Pomšárová. Kamosovi opuchlo hrdlo od zapaleneho zuba tak, ze nemohol prehltat ani naprazdno, a ona to vraj poriesila velmi profesionalne, bezbolestne, a vraj urobila vsetko preto, aby zub zachranila. A podarilo sa.
Kamosovi verim. Pozname sa 12 rokov a ani raz mi nepovedal nieco, co nebola 100%-na pravda, ale radsej by som mal referenci aj od inych ludi.
Velmi dobry zubar a implantolog MUDr. Miklatek www.dentalplus.sk
Ceny su velmi variabilne. Tiez zijem mimo SK ale co som sa dostala k par cennikom tak to vyzera asi takto: Hygiena od 15€ do 120€, Plomba od 20€ do 150€. Ja som si vybrala taky nizsi stred, aby to aj nejako vyzeral a zatial som celkom spokojna. Urcite je to brutalne lacne oproti zapadu. Tam by som si u zubara uz nesadla do kresla. Raz som ale musela a 150€ len tak zahucalo za 20 minut roboty.
Dobry zubar je urcite dolezity, ale najdolezitejsia je kvalitna dentalna hygiena. Stale som mal zapalene dasna, krvacali ako salene ked som cistil. Kupoval som rozne pasty, vody pripravky a nic moc nepomahalo. Kamoska mi potom dala kontakt na dentalnu hygienicku a ta ma dala za 3 sedenia do uplneho poriadku. Momentalne ziadne krvacanie, zapach, bolesti. Vrelo doporucujem kazdemu a nebolo to ani take drahe cca 60€ za sedenie.
ahojček ty chodís k pani Dr.Dadovej? Prosím aká je?
ahoj, ja tiez chodim do petrzalky na Hrobakovu do zubnej ambulancie. Vola sa Anna Takacova, je to byvala spoluziacka mojej maminy. Je velmi prijemna a tiez mam velmi dobru skusenost.
ok
Urobil tak z dovodu, ze mal inu predstavu o profesionalnej chirurgickej praci, za ktoru ludia v spomenutej sukromnej klinike nie malo platia.
Dobry den, ma niekto skusenost s tymto stomatologom. Vopred Dakujem.
Dobry zubar implantolog s ludskym pristupom www.dentalplus.sk
Práve zisťujem, že ma bolí zub, je piatok večer a zubára nemám, odsťahoval sa, čítam tu o rôznych skúsenostiach. Aké máte so zubnou praxou Dr. Zemana? alebo Dr. Sovíkom u milosrdných?
Vrelo odporúčam ambulanciu DentalPlus -Mudr. Miklátek. Výborný prístup, prijateľné ceny a hlavne skvelá práca!
Hladam dobreho a cenovo pristupneho zubara v I. alebo II. obvode.
Odporucam MUDr. Michaela Kellö www.mojezuby.sk Cennik ma na webe, nerobi tajnosti s cenami ako vacsina lekarov. Na bratislavske pomery su ceny v pohode, praca a pristup super.