No ja som nadšená z MUDr. Ducka, zachránil mi chrup, vlastne aj moju psychiku, predtým som chodila do Interklinik, ale to sa nedá porovnať aj technkami Dr. Ducka aj prístupom aj výborným prostredím.
Má niekto skúsenosti s Dr. Michalom Sabom - zubár v Interkliniku? Aký je, aký má prístup a kvalita práce.
Kto pozná a má dobré skúsenosti so zubárom odborníkom na výplne zubných kanálikov?
Moja čerstvá skúsenosť: ak máte poisťovňu Dôvera - všetci zubári v Ružinovskej nemocnici tvrdia, že majú prečerpané limity. A tá super milá otázka: A kto vás odporúčal? Človek sa cíti ako posledná handra.
Zubárov je málo a bude ešte menej, poisťovne určia limit financií, ktoré lekárom zaplatia a o iné sa nestarajú ak prečerpá limit, tak vlastne robí zadarmo. Skúste robiť zadarmo aj vy.
Mne nejde o to, aby zubári robili zadarmo a brali každého, kto sa prihlási, ale vysvetliť prečerpanie limitov sa dá aj normálne, slušne a nezisťovať kto ma odporučil, či náhodou nie som nejaká známa známenho? A po zistení, že nikto ma neodporúčal, tak lakonicky a drzo, tak to Vás ani náhodou nevezmeme a tresk telefónom.
Tak to už je na prístupe konkrétneho zdravotníka. Ale k takému by som asi nešla.
Ahoj, dlho som vahala, kam mam ist k zubnemu lekarovi. Byvam v meste v Cadci a po dnesnej skusenosti sa mi vyplatilo ist k sukr. lekarovi Oradent s.r. Ruzinove, som nadmiernu spokojna s odbornym postupom pri liecbe, nelutujem, ze som merala skoro 225 km tam a spat, ahoj.
MUDr. Heribanova, Teslova ulica.
Bohuzial Vas moc nepotesim. S dotycnou pani doktorkou mam priamo osobnu skusenost, pricom sa jedna o velmi afektovanu osobu, ktorej je lepsie sa nic nepytat a ktora sa snazi presadit svoj nazor za kazdu cenu a na pacienta hladi ako na nesvojpravneho. Doslova som odtial utiekol.
Dobrý den, prosím vás vie mi niekto poradit? Nenajde sa tu niekto, kto navstivil zubára a to.: Dr. Alexander Rovný na klinike Inplamend, Ba? Dakujem, alebo este Dr. Elena Rovná?
Nema niekto skusenosti s MUDr. Sestakom v Bratislave? Pripadne inym lekarom ohladom zubnych strojcekov? Dakujem.
Prosim poradte mi, hladam vybornu zubarku alebo zubara, ktory (a) berie novych pacientov v KE. Mala som mostik, priserne bolel. Dala som ho dole a mam tam dieru. Na boku zbruseny zub. Z toho vsetkeho sa mi pokazili predne tri zuby, ktore treba preblombovat. Prosim poradte mi. Som vo vseobecnej poistovni. Prevencie mam v poriadku. Dakujem Eva
Prosím poradte mi zubára a zároveň aby mal aj dobrého technika, potrebujem spraviť horný aj dolný mostík. Zatiaľ som dala zhruba viac ako 400 tis. sk behom 3 rokov, hore mám úplne zlú prácu, dole momentálne dočasné korunky čo nedržia. Každý zubár sa chváli najlepším technikom, ktorý nie je na vás zvedavý, ufušuje zuby, lekár vám ich nalepí, zinkasuje peniaze a kašlú na vás. Skúste mi poradiť zodpovedného lekára kdekoľvek v SR aj keď som z BA. Veľká vďaka.
Vie mi niekto dať referencie k práci zubára v Košiciach MUDr. Cuľba Štefan ul. Zlatá 15. Reklamu majú super, len či je to tak aj v praxi. Bol tam niekto ošetrovaný. Vďaka za správu. Môj mail Valika73@gmail.com Budem vďačná za odpoveď.
MUDr. Bilka, Bulharska na Trnavke, Bratislava
Neda mi nereagovat. Chodim k pani Dr. uz tri roky a medzicasom cela moja rodina. Sme s nou mimoriadne spokojni. Za cely ten cas sa ani raz neprejavila sposobom o akom pises, prave naopak. No ale kolko ludi, tolko chuti. Moje skusenosti su vsak velmi pozitivne.
Treba zmeniť poisťovňu
MUDr. Miklátek je ozaj veľmi dobrý. Ľudský prístup, primerané ceny, dobrá kvalita.
Ahoj, hľadám citlivého zubára, ktorý má dobré nervy a dobrý prístup. Fakt sa nehorázne zubárov bojím (po mojich skúsenostiach), plus mám chrup v zlom stave, totiž mám silný dávivý reflex na všetko, čo nemôžem prehltnúť, priznám sa, dosť chrup zanedbávam, lebo mám problém nedovracať sa aj pri bežnom umývaní zubov, nedajbože ešte použiť inú pastu ako nepenivú. Prosím nesúďte ma, skúste poradiť.