Ja chodim k Mojzisovej a som spokojna. Je mila, privetiva, vsetko mi ochotne vysvetli, ked mi robi plomby tak mi to zarovnava, a zarovnava, a zarovnava az kym nie som 100% spokojna. A nevsimla som si, ze by sa podo mnou rozpadalo kreslo, a je mi jedno na akom horaku si robi plomby, dolezite je, ze mi dobre urobi zuby a citim sa u nej fajn.
Boze, neviem o com hovoris, akoze robit zadarmo. Ty si kedy naposledy bola u zubara? Maju ceny ako slak vysoke, jeden zub minimum 30 Eur, pricom naklad na material je do 3 Eur, tak preboha ich tu neobhajuj! V takej ambulancii je denne zisk taky, co priemerny clovek nezarobi ani za cely mesiac!
Ahojte, neviete niekto o nejakom zubarovi v BA, ktori robi vytahovanie nervov zo zuba s mikroskopom? Viem o jednom vo Viedni ale jeden zub 1000€. Dakujem
Moj kamarat bol u takeho na Drienovej pri Strkovci, ale neviem presne meno. On chodi do Oradentu a odtial ho poslali tam. Ale cenu neviem.
Ahojte vsetci, prosim oradu. Hladam dobreho, kvalitneho zubara s ludskym pristupom a primeranymi cenami pre moju rodinku /mam 2 male deti, preto je ta ludskost dolezita/. Osobne mam dost velky problem so zubnou sklovinou, preto to potrebujem poriesit. Uvedte prosim aj kontakt. Za vsetky tipy vopred dakujem.
Moja zubarka si nevedela poradit s jednym zubom, ze nemohla najst kanalik a zub stale bolel. Poslala ma tiez na Drienovu, myslim, ze k Dr. Grausovi, lenze ten ma objednal az o 3 mesiace. Zubarka mi potom este dala kontakt na Dr. Lehotskeho na Mierovej, u neho som dostal termin za 2 tyzdne a bol som velmi spokojny. Sice to trvalo dlho skoro 2 hodiny, ale odvtedy o zube ani netusim, cena 190€.
Dakujem za kontakty. Skusim a dam vediet, ze ako som pochodil.
Ahojte, ja by som sa chcela zasa poradit ohladom fixneho strojceka. Mam uz 27, takze mi ho nebude hradit poistovna. Viete o nejakom dobrom, ale zaroven nie velmi drahom stomatologovi, s ktoym ste pri strojceku mali dobre skusenosti? Kolko ste za to platili? Dakujem!
Pokiaľ hľadáte kvalitu MUDr. Jana Segetová, Bajzova 2. Možno je trošku drahšia ale naozaj robí perfektne, kvalitne a bezbolestne.
Úplne súhlasím, ak máš niekoho kto vie po maďarsky, nájdi si na googli zubárov v Gyeri a dohodni sa, budeš super spokojná a nebudeš ošklbaná jak hus. To sú všetci naši páni doktori takí nenažratí, ktorí majú také malilinké platy, že ledva v tých veľkých vilách vyžijú.
Vcera som bola u MUDr. Novartikovej, ktora robi pri MUDr. Sestakovi. Konecne sa mi v 24 rokoch pozrel na chrup poriadne, urobila mi ako prve snimok a podla toho isla dalej. Je pravda, ze tretina mojej dalsej vyplaty pojde na zuby, ale preto, aby ma nebolela cela polovica ust po tom, co sa napijem mineralky, som ochotna do toho ist. Je naozaj velmi prijemna, vybavenie - komplet. Odporucam.
Vcera som tam bola, ale nie u neho, ale u Dr. Novartikovej. A bola som spokojna.
Ahoj, vies poradit tie spicky? Pretoze existuje aj mikroskopicka endodoncia a to na SK robi fakt malo ludi. Ja zistujem uz Brno (dr. Beneš) aj Vieden. Ak su na Sk, porad. Dakujem. r.
Endodonciu s mikroskopom robi MUDr. Vlastimil Grauss na Drienovej v Ruzinove.
Pekny dnik, ja studujem stomatologiu a podla upravy studia 4 roky praxujeme na Heydukovej, vrtame zubky verejnosti s tym, ze sa uctuje iba poplatok za material, teda su ovela nizsie ceny. Ak mate zaujem o takyto druh osetrenia, ozvite sa mi. S kolegami sa poctivo starame o kazdeho jedneho pacienta pod dohladom lekarky na ambulancii. t.c.: 0910 363 798
Mne vytahovanie nervov s mikroskopom robili v Schill Dental. Len tak orientacne, co sa tyka ceny, zaplatila som za tento jeden zub 265 €. Cena zavisi od poctu korenovych kanalikov. U mna mal zub dva kanaliky. Ja si tam uz od isteho casu riesim vsetky problemy so zubami a som nadmieru spokojna.
Dobry den, ja by som sa chcela spytat aky je cenovo MUDr. Ducko?
MUDr. Segetovú poznám aj ja. Robí bezbolestne pri lokálnom umŕtvení a nie tošku drahšia, ale poriadne drahšia. Dentálnu hygienu robí za 55 Eur a bežnú bielu plombu za 60 Eur.
Dobry den, snazim sa najst dobreho zubara, ktoremu by som mohla doverovat a nemusim sa ho bat (tj. ma ludsky pristup, aby sa aj navacsi bojko nebal a samozrejme je odbornik, ktoremu nejde len o ryzovanie na pacientoch, ale aby im pomohol). Okrem ineho by som si rada dala urobit aj implantat namiesto chybajuceho zuba a tak ak by ste vedeli aj o zubarovi v BA, ktory ma okrem ineho aj specializaciu na toto (a je v tejto oblasti rozhladeny, ma vyborny pristup, ma moderne vybavenu ordinaciu a pouziva kvalitny material). V dnesnej dobe je tolko zubarov a vacsina ponuka vsetko, ale ja by som chcela niekoho kto je v tom aj dobry. Samozrejme bude mi stacit aj odporucenie na obycajneho zubara (nemusi to byt impantolog, ved to moze pockat), ved aj Ti sa tak tazko hladaju. Velmi pekne dakujem. Mam aj tipy, ak mate skusenosti velmi pekne dakujem za vas nazor: MUDr. Rovny, MUDr. Babcan, MUDr. Alexejko, MUDr. Hristovski, MUDr. Dobes, MUDr. Miklatko, MUDr. Goga, MUDr. Sestak, MUDr. Supler, MUDr. Lehotsky, MUDr. Macak, MUDr. Kasajova, MUDr. Ducko, MUDr. Sichman.
Zdravim, chcem sa spytat na Dr. Dobesa, uz dlho sa odhodlavam sa objednat, a chcem sa spytat na jeho ceny, napr. plomba 1 zubu, iniekcia, rtg,atd. Aky ma cennik? Sakujem za odpoved vopred.