Vyhybajte sa centru delta med na Starych Gruntoch v BA IV ako len mozete! Stalo sa to davnejsie, ale tisknu sa mi slzy vzdy, ked sa pozriem na hroznu pracu MUDr. Lehotskeho v svojich ustach!
Dr. Martin- tahaci penazi… Neodporocam
Ano, tak to ste vystihli uplne presne👍🏻
Dakujem za nazor, ale ja v zivote viac nepojdem k Schillovi, ani keby tie zuby robili zadarmo. Mne robili 2 zubarky endodonciu po ktorej mi vypadli blomby a prisla som o zuby a zablombovane zuby nemaju vobec ziadnu estetiku. Takze si ich musim a davam robit znovu, len vdaka nekvalitnej praci u Stomatolaga SCHILLA. Ich disidentom prajem nadalej vsetko dobre.
ÀÁÁno plne suhlasim, zu keby to konecne davali aj v telke a rozhlase a novinach aby si to ludia konecne zu uvedomili o com to je.
Dr Sechny je skvela zubarka. Mal som s nou tu cest spolupracovat. Som zubny technik a kvalitu jej prace viem posudit aj z inych aspektov. Je mila, ludska a skvela odbornicka. Hoci uz spolu nepracujeme, vrelo odporuvam!
Ja som zacala chodit do Pearl dental a zatial som velmi spokojna, doktorka je mila a ma kvalitnu robotu ked ze mam dost kazive zuby tak, ozem povedat ze zakroky su u nej bezbolestne
A prijímaju pacientov este? chcem zmenit zubara ten moj je sadista
Čo viem tak áno ale radšej si to over
Áno, prijímajú ja som k nim prešla asi pred dvomi týždňami
Prosím, mohli by ste mi poradit toho perfektného zubára? Ďakujem
Presne tak, potvrdzujem, tahaci penazi
Ja som tak po cca 10 rokoch musela pozbierat odvahu a minuly rok navstivit zubara s opuchnutym dasnom. Na zaklade recenzii a po neskutocne dlhom rozmyslani som si vybrala Oradent v BA pod pani MUDr.Ingrid Lehotsku. Cakala ma hned extrakcia zubu z ktoreho mi opuchlo dasno, ale az po dobrati antibiotik, ktore mi vypisala. Nemozem povedat, ze to bol anajhorsia skusenost v mojom zivote, ba dokonca to ani tak nebolelo, ked m iten zub tahali. Neskor mi robila endodonciu jedneho korena, necitila som naozaj absolutne nic. Avsak financne to je veru trocha drahsie, ani nie trocha, o dost. Tak som tam dlho nebola, az kym s ami nezapalili nervy v dalsom zube. Tam uz ta endodoncia nebola taka bezbolestna avsak znesitelna a chvilkova hlavne a naposledy, ked mi vrtala iba stredne velky kaz s dvojitou porciou anestezy, to bolelo hadam zatial najviac. Neviem posudit preco, som len laik, ktory sa vobec nevyzna v tejto oblasti a este ma vtedy zrovna priserne bolela hlava a teda nemozem sudit, ci je ten lekar dobry alebo zly. Chodim tam zatial, lebo niekde chodit musim, ale ten panicky strach som stale neprekonala a vidno to aj na mojich nepravidelnych navstevach. A mozem povedat, ze strach z bolesti je vacsi ako realna bolest pri zakroku pravdepodobne. To tiez neviem posudit, kedze ten strach mi zatienuje hadam uz cely mozog. Pred dvoma rokmi som chcela ist k MUDr Dobesovi, no cakacia doba je unho 3 mesiace, co si nemozem dovolit vzhladom na stav mojho chrupu a tym padom ostavam bezradna. Viem, ze pod Dobesom pracuje nejaky MUDr Hosek, no zatial som o nom nic necitala. Kazdopadne si myslim, ze neexistuje uplne bezbolestne vysetrenie, to je len mytus a musia nas nejak presvedcit. Ale napr v Oradente pouzivaju mikroskop a to bolo prvotne kriterium pri vybere a tym sa ten vyber znacne znizuje...
Ja som mala zlé skúsenosti v MY SMILE v BA, preto ich neodporúčam. Prácu vykonali zle, a naúčtovali si aj veci, ktoré neurobili. preto ich neodporúčam.
Presne, ťahači peňazí. Podľa môjho názoru a skúsenosti im ide iba o peniaze. Práca nekvalitná. Ešte viac mi zničili zub, ktorý sa dal zachrániť. Na začiatku úsmev, ktorý až neskôr zistíte, že je falošný. Neodporúčam vôbec.
MY SMILE sú podľa v BA najhorší. Osobná skúsenosť aj mojich známych. Tiež neodporúčam.
Ani ja som nebol v MY Smile na Košikej spokojný. Najhoršia zubná amb. za môj život. Neodporúčam.
Chodim do MYSMILE a jedine co mi vadi je ze su drahi, ale zuby mam ozaj velmi pekne spravene, som spokojna
Ja sa nemozem stazovat na mysmile. Bola som tam na osetreni s dcerkou, ktora ma naozaj strach zo zubarov a prave tu ho prekonala. velmi mily pristup, s detmi to proste vedia a vidiet ze su odbornici. Takisto rozmyslam, ze prejdem k nim.
Ahojte, potrebovala by som poradiť, čo sa týka zubných koruniek, nedávali ste si ich niekto? :) vďakaa