Mudr Lysičanová Nové Mesto poliklinika
neviete mi poradit kde sa podela vynikajuca pani ZUBARKA s VW robila u p.Gaborika vola sa Dadova predtym Papajova …
pozri www.dentline.eu, www.dadova.estranky.sk
Dobry den,
nahodou som nasla Vas prispevok.
Pozrite si www.dentline.eu alebo
www.dadova.estranky.sk
Dakujem Vam za doveru.
Vasa zubarka
…neviem sice kde sa podela, ale gratulujem k jej odchodu…uz sa asi nemohla pozerat na pracu svojich kolegov… :-))
asi tak nejako vystriedal som tam skoro všetkých a jednoznačne p.MUDr. Dadová bola najlepšia,preto budem chodit k nej aj nadalej
Vôbec sa neoplatí písať sťažnosť. Raz som to spravila a napísali mi z UDZS , že uznávajú, že zubárka spravila chybu. To bolo všetko, nič viac som tým nedosiahla…
S Pachotom mám tiež zlú skúsenosť. Chcel mi vybrať nerv zo zdravého zuba,lebo som tam mala zubny kaz.Povedala som mu,že s tym nesuhlasim a zub som si dala zaplombovať u iného lekára. Zaujímavé,že po roku nemám s tým zubom žiaden problém a nerv mi nevyberali…!!!
A nepoznáte niekto Simonu Dianišovú?
Pozerám príspevky prispievateľov a mnohé veci ma zarážajú. V praxi som už niekoľko rokov a preto chcem doplniť zopár poznámok.
1. Aj zubár sa môže pomýliť, lebo všetci sme omylní a robíme chyby. Samozrejme, že aj medzi zubármi sa nájdu fušeri.
2. Niektorých kolegov poznám osobne a informácie sú prehnané, ak nie priam poškodzujúce dobré meno.
3. Z praxe viem, že najviac sa sťažujú tí najhorší pacienti - špekulanti, ktorým buď nesedí cena za ošetrenie, alebo navrhovaná terapia.
Moderná stomatológia veľmi dbá na estetiku, ale je to medicínksy odbor, čiže na prvom mieste je zdravie. Mať krásne biele zuby od 4 po 4 ( teda len tie čo vidieť ) je predstavou niektorých klientov a chcú to mať spravené za 2 hodiny, bezbolestne a zadarmo. Ostatné zuby môžu doslevne odhnívať, byť celé zabalené v zubnom kameni, ale hlavne že nebolia. Krásne a biele zuby nie je možné urobiť, ak sa paciet nedodržiava pokyny lekára.
P.S. U kaderníka mnohé dámy i podaktorí páni zanechajú nemalé peniaze. Ale fórum Hľadám dobrého kaderníka/kaderníčku v BA som nenašiel.
Fórum sa minulo účinku. Treba ho premenovať na
Hľadám zlého zubára/zubárku v BA
Pani doktorka na tej stranke nie je ziadny kontakt viete ho zverejnit ?
Dakujem vas buduci pacient
hladam velmi dorbeho zubara sukromnyka
Dobry den…
Mozte mi prosim Vas dat kontakt na pani doktorku Dadovu? Na jej web stranke totiz ziadny nie je.
Ďakujem
drahý
Ahojte, chcela by som zmeniť zubára…ale neviem si vybrať…poradí niekto
Najlepší zubári sú podľa mňa Dr. Dobeš a Dr. Knapová. Mám skúsenosť s oboma a fakt lepších nepoznám. Nie som z Ba, dochádzam a vždy keď som potreboval dentálnu hygienu alebo nejaké ošetrenie vyšli mi v ústrety. Môžem len a len doporučiť :))
Študent zubného lekárstva za symbolickú cenu vykoná všetkým mladým kompletné ošetrenie chrupu na 1. Stomatologickej klinike Heydukova ul. Bratislava, stačí sa mi ozvať
Ja osobne odporucam MUDr. Ivanu Dadovu. Bola som unej kratko,zial meni pracovisko.A jej praca sa mi pozdavala ako po odbornej tak i po ludskej stranke. Myslim ze chape svoju pracu dobre, rozumie jej a dokaze sa profesionalne postarat o pacienta… ODPORUCAM
http://www.dentline.eu/kontakt.html
Odporúčam navštíviť neštátnu ambulanciu v Snine, MUDr. Jarmila Surová. Je to najmä pre tých čo pochádzajú z východu, pracujú v BA a nemajú žiadneho zubára. Kvalitná práca, kvalitné nástroje, rozumná cena. Som maximálne spokojný.