Hľadám dobrého zubára/zubárku v BA

Ahoj, odporucam Ti MUDr Ivanu Dadovú. Je mladá a dobrá. Tu je kontakt na nu: http://www.dentline.eu/kontakt.html alebo http://www.dentline.eu/index.html
V praxi je dobra a velmi mila. Neni to ziadne rodinne odporucanie. A v Bratislave samozrejme.

tiez mozem potvrdit je skvely

No, prestudovala som prispevky a teda sa chystam zavolat Kopalovej, Gaborikovi, Hrobakovej a Riegelovi - vysli najlepsie. Urcite sa po osetreni vyjadrim, ak ma niektori vezme. Neda mi vsak reagovat na prispevok, ze niekto v Raci zaplatil 1200,- za blombu. Je to mozne a je mozne aj ovela viac - u pani doktorky Simekovej som odmalicka. Nejako som zubara nikdy neriesila, lebo mam zdravy chrup. Az na prvu nehodu, ktoru mi sposobili horne 8micky. Vytiahli mi ich, ale mam rozdrvenu 7micku s kazom. Pani doktorka mi ju vyvrtala, zablombovala a uz mesiac a pol ma boli cela polovica hornej sanky jak das! Vela vydrzim, bolest znasam dobre, ale po mesiaci je uz kazdemu jasne, ze TAKATO bolest neprejde…

Tak som volala, ze uz mam aj nazbierany hnis zvonku dasna a bolesti, ze tlacim do seba Nalgesiny a ze ju velmi prosim o urgentnu liecbu (zubu, co ona neprelieceny zaplombovala…ale som blba, lebo ja to neviem narovinu niekomu povedat do oci, ze “halo, reklamujem Vasu pracu a nemienim platit za liecbu Vasho pochybenia.” Dostala som termin o dva dni - hnis odisiel aj sam (co sa samo nevyriesi…). Liecba zubu spocivala vo vystreknuti dasienka zltou vodickou a vlozenie 1cm x 2mm gazicky pod dasienko za pouho pouhych 11 eur(330,-skk), ze mam prist dalsi den. Prisla som dalsi den, vodicka sa uz nekonala - uz len mikrogazicka - za: hadajte, ano! spravne! 11eur! S tym, ze uz je to preliecene a zub ma bolel od dasna. Je par dni od “osetrenia”, hladam zubara, ktory ma zbavi bolesti a VYLIECI mi jediny chory zub mojho zivota!!!

ronadlo ozvij sa mi na moj email

Podľa toho linku je jasné, že nové pracovisko Mudr. Dadovej je u Schilla a aj ceny budú podľa Schilla. Náhodou orientačnú cenu na plombu alebo fotokompozit v Oradente nevie niekto?

apríl 2009 - vyťahovanie nervov + fotokompozit na stoličku - 9000,- - idem si nájsť nového zubára, takéto sumy si nemôžem u nej dovoliť. S poisťovňami nespolupracuje.

vyššie uvedená je odpoveď pre karin

Prosim viete mi niekto povedat aku mate skusenost s MUDr.Marianom Sivakom z BA? Zatial som sa nedocitala v diskusii ze by ho niekto spominal. Prosim dajte mi vediet Vas nazor nanho. DAKUJEM.

mate niekto skusenost (ci uz dobru alebo zlu) s MUDr. Bajtekovou , kt.sidli na Botanickej

pracujem v zahranici takze som odhlasena z poistovne na slovensku. Mam mostik resp. okorunkovane vsetky vrchne zuby pretoze zlym skusom doslo k postupnemu obrusovaniu. Tzv.mostik je zlozeny z troch casti avsak problem je ze sa mi pod korenmi zacali tvorit abcesy a v jednej casti sa mi pod korunkou zub zlomil. Je to dost komplikovane a potrebujem dobreho odbornika pretoze tu v anglicku je zubne zdravotnictvo katastrofaa s takouto vecou rozhodne nebudem riskovat anglickych zubarov.Skusala som to pretoze som si zobrala so sebou RTG snimok ale po ich reakcii vsetky zuby vytrhat som to vzdala
Vie mi niekto pomoct? Vopred vdaka som zufala

Ahoj,
neviem komu sa máš vyhnúť ale ako tu už niekto spomínal, ja mám tiež výborné skúsenosti s MUDr.Dadovou

www.dadova.estranky.sk

Ahojte, prosim Vas, neviete ake su ceny v ORADENTE u pana doktora Lehotskeho, a aky je? som u neho objednana. Dakujem mooooc za info.

Ahoj, neviete mi niekto poradiť dobrého zubára/zubárku v Bardejove?Mám z nich panický strach, ale už by som potrebovala nejakého zubára navštíviť

Ahojte baby!!!
Prosim Vas potrebujem surne poradit, sa vobec nevyznam v zubaroch, potrebujem pocut viacere varianty, lebo chcem urobit daco co mi zmeni zivot. Ja mam uz od malicka problemy so zubami, ked som mala 8 rokov mi vybrali v narkoze naraz 9 zubov, jedine co si pamatam, ze som sa zobudila po 8 vytrhnutom zube, este im chybal jeden a ma museli zase rychlo uspat. Aj moja puberta bola dost bolestiva, boli dni ked som isla vyskocit z koze od bolesti. Mam strasne citlive a nekvalitne zuby, sa rychlo kazia aj napriek tomu, ze sa kazdy den o nich staram. Teraz ma trapi prava horna trojka, mi chyba, a to je velmi zle lebo sa nemozem smiat a uz viacero ludi mi vravelo, ze si ju mam opravit. A hambim sa za svoj usmev, tak som tvrdo makala, aby som si nasporila prachy na nove. Strasne by som chcela porcelanove, ale vsetky, ze by mi vytrhali aj s nervami, a by mi navrtali. Len neviem ci mi budu stacit 60000sk-2000E. Mate s tym skusenosti??Dakujem za info PS:este jedna otazka, mam 21r ci najdem takeho zubara, ktory by mi vytrhal vsetky zuby aj zdrave??nechcem mat polku porcelan polku normal, uz nikdy nechcem pocitovat bolesti.DAKUJEM

Jasné, že cena je dôležitá, ale ja keď idem k zubárovi a verte mi, že neexistuje človek, ktorý má väčšiu paniku zo zubárov ako ja, je pre mňa dôležité, aby bola práca odvedená kvalitne. So zubami som si vytrpela svoje, takže viem o čom hovorím. A ako vždy aj tu platí- sto ľudí, sto chutí.

Neviete náhodou kde pracuje doktorka Witgruberová?

Pani doktorka pracuje ako sukromny zubar v A DAMDENTE na Sibirskej.Su tam vsetci velmi fajn,NO az na tie nase zuby.

Ahojte, viete mi poradit nejakeho zubara v BA,ktory by mi vybielil zuby? Samozrejme tak, aby som unho nenechala celu vyplatu:)
Helena

Skus Oradent - ZOOM bielenie. Stoji to okolo 330 eur.