Hľadám dobrého zubára/zubárku v BA

Urcite stoji za vyskusanie 1.Dentalne centrum, myslim ze maju aj webku www.prvedentalnecentrum.sk alebo tak nejak, je to v BA a okrem dobreho vybavenia su hlavne velmi mili a ustretovi k pacientom…doktor Pitek je uzasnyy :o)…Vela stastia pri hladani zubara!

MUDr.Sestak na Kramaroch - velky odbornik a ma vsetky potrebne rontgeny a pristroje. robi dokonca aj operacie, ma aj svoju dentanu hygienicku. popri tom co ponuka, ma pomerne v pohode ceny na bratislavu. co sa tyka pristupu to neviem, vela toho nenarozprava, ale ked sa nieco pytam, vsetko vysvetli a ja som si ho velmi velmi oblubila. je dobry a ma perfektnu sestricku.

zdravim vsetkych,

ma niekto z vas skusenosti so zubarmi v interklinike (einsteinova ul. 7, budova relaxx)? potrebujem si dat urobit keramicke korunky. dakujem za skoru odpoved.

zdravim vsetkych,

ma niekto z vas skusenosti so zubarmi v interklinike (einsteinova ul. 7, budova relaxx)? potrebujem si dat urobit keramicke korunky. dakujem za skoru odpoved.

Ahoj Linda,som objednany na vysetrenie u Dr.Sestaka a neviem kolko penazi si mam nachystat za vypln jedneho zuba :slight_smile: Mohla by si mi prosim prezradit orientacne ceny za vykony z vlastnej skusenosti? Velmi pekne dakujem za odpoved…

Ahojte,som objednany na vysetrenie u Dr.Sestaka a neviem kolko penazi si mam nachystat za vypln jedneho zuba :slight_smile: Mohli by ste mi prosim prezradit orientacne ceny za vykony z vlastnej skusenosti? Velmi pekne dakujem za odpoved…

tiez chodim k MUDr. Sestakovi, nepamatam si presne ceny - ale zda sa mi, ze jedna blomba stoji okolo 600Sk? Fakt neviem, ale ak ides prvykrat,mozno ti bude robit aj rontgen a to tiez nieco stoji. Radsej si zober viac - pre istotu. Inak Sestak je dobry, ja som spokojna. Robil mi fixny strojcek - zubarka, u ktorej som bola pred tym mi povedala, ze sa mi to vyrovna mozno tak za rok a pol a sestak mi to urobil za styri mesiace, bez najmensich problemov.

Tak uz som bol na tom vysetreni a som spokojny. Nebol tam priamo pan Sestak, ale vysetrila ma taka malada pani doktorka :slight_smile: Ceny su v pohode a aj pristup je fajn…

http://www.dentline.eu/kontakt.html na stranke ktora tam bola, sa pise ze robi pre sukromnu kliniku Medicover od 1.5.09(www.medicover.sk), tak tomu rozumiem

…prosim Vas poznate MUDr. Patrika Gabura? mate s nim skusenosti? prosim poradte ci sa mi k nemu oplati zo zahranicia…

pahoj Katka,
neviem, ci si uz bola u p. doktora lehotskeho, ale ceny u neho su velmi vysoke. chodila som k nemu pol roka a zaplatila do kopy 17 000 sk za vyvrtanie 2 stoliciek a opatovne preliecovanie. jeden z tych zubov mi zaplomboval a o 2 mesiace ma zacal opat bolet. nevadi, ked som to reklamovala, pekne som si zaplatila 500 sk za dalsi rontgen a predniesol svoju zaverecnu rec: "tu koncia moje kompetencie, moja liecba zlyhala. objednajte sa k mikroskopickemu zubarovi (2 v SR). no a mojich 17 000? to som mala za utisenie bolesti na pol roka. ale inak velmi sympaticky, mily a jemny.

Ahoj Niki, uz som u neho bola 2krat, a som zatial spokojna, sice je cenovo drahsi, ale risknem to. Je mi luto, ze ty mas takuto skusenost, uvidim, ako dopadnem ja, clovek to musi sam vyskusat, aby mohol robit nieake zavery. A dakujem moc moc za odpoved. Katka
PS:a nasla si noveho zubara?

Podla mna sa neoplati chodit na velke stomatologicke kliniky,tam to funguje asi ako pasova vyroba…Pacienti su “material” Ja mam dobru zubarku,ma tam aj dentalnu hygienicku a su obe velmi mile a hlavne empaticke… Tu je kontakt - 0243427338 - je to v BA na Haburskej ulici, MUDr. Katarina Rehakova

Suhlasim s vami…Niektori ludia prehanaju a zbytocne poskodzuju meno naozaj dobrych zubarov.

Tiež si myslím, že tie kliniky sú neosobné. Ja si vyberám podľa toho ako sa správajú a podľa ceny a nie podľa toho, že majú fantastické prístroje, ktoré využijú raz za 10 rokov.

Čo si myslíte o MuDr Daria Lysičanová, je dobrá oplatí sa vybrat si jej stomatologicku ordináciu??? Myslím aj kvalitu aj peniaze???

Ahoj Helena, ja som si dala bielit zuby asi pred 4mes v Karlovke u MUDr. Kasajovej.Je strasne mila,aj sestricku ma zlatu,vsetko mi vysvetlila, a som maximalne spokojna.Je sice dost draha-dala som za to vsetko skoro 700eur,ale zuby mam stale super biele.

Je sice draha,ale je velmi sikovna a ma perfektne pristroje a techniku.JA k nej chodim uz asi rok a zachranila mi 2 zuby ,ktore mi moj predchadzajuci zubar liecil asi 5 mesiaco a nakoniec mi ich chcel vytrnut!Je mila, ma sikovny personal,nemusim cakat pol dna v cakarni.Odporucam

A poznáte niekoho, kto vie robit dobre zubne implantaty?

ahojte,som studentkou a hladam si dobreho ale zaroven i cenovo prijatelneho zubara v bratislave… neviete mi niekto prosim vas poradit ktory zubar je fajn? ak by to bolo v ruzinove, tak by to bolo super, dakujem :slight_smile: