Hľadám gynekológa v BA

Dr. Frko, hroza, nikdy viac, neodborny, pristup strasny, vrecka otvorene dokoran, vypyta si priamo a neodvedie pracu, dozenie k slzam, predpise zbytocne lieky, co sa v danom stadiu (tehotenstvo) nemozu predpisat.

Neviem najst dobreho gynekologa.
Ake skusenosti mate s Dr. Havaldom, Dr.Hladikom, rozmyslam o nich 2.

Vrele neodporucam.

Ake mate skusenosti s Dr. Havaldom a Dr. Hladikom?

Aj som tiez presla od Malickayovej k Durinovej. Dr. Malickayova posledny mesiac v Euromedixe poriadna zmatkovala alebo to flakala … U Durinovej som len kratko ale jedno velke plus ktore vidim uz teraz je ze neepodcenuje problemy … nechcem urieknut tak klopem na drevo :slight_smile: A co sa tyka referencii na Malickayovu - zdielam tvoj nazor ze alebo si ich pise sama alebo sikovny PR v Euromedixe.

ahoj surne potrebujem gynekologa v ba uz pol roka mam problem a moja doktorka mi tvrdi ze som v poriadku a este som nenasla nikoho kto by mi vyhovoval…moze byt aj statna amb.

Prosim Vas baby,neviete mi poradit ci v Medifere,na Sturovej ulici je nejaky dobry ganekolog,ale naozaj dobry surne to potrebujem,tu cast Bratislavy poznam,alebo ak viete aspon,fakt nejakeho dobreho,kvoli dost zavaznym zdravotnym problemom,moc budem vdacna,alebo nejakeho v okoli PN,TT,HC, hocikde je mi to jedno ,len mi prosim poradte,dakujem,ak mozte aj na moj mail,lubica.z@azet.sk.

Do Mediferi sla Malickayova taktej ak mozes sa vyhni. O ostatnych neviem aki su.

Pridavam sa, je to nieco neuveritelne, clovek tam pride ustrachany s prblemom on povie po troch vetach bez nejakeho vysetrenia ze to nic nie je dovi. A to sa mi stalo niekolkokrat. teraz idem k inemu, tak ma odradil ze som dva roky ani nikde nebola a teraz sa problemy objavili v ovela horsom meradle, len sa modlim aby to nebolo to jeho to nic nie je v neliecitelnom stadiu. Katastrofa!!! Odchadzam od neho!!!

Ahoj Sylvia, mohla by si prosim nechat kontakt na dr. Durinovu? Diky.

ahojte, poznate niekto Dr. Kleina z Benediktovej?

Chodila som k MUDr. Krivošovi keď ešte ordinoval na Antolskej, veľmi dobrý - je to onkogynekolog-pôrodník, dostala som sa k nemu na odporučenie jednej kamarátky a bola som spokojná, len teraz som už u neho nebola 5 rokov a bojím sa tam ísť, lebo mi asi poriadne vynadá :slight_smile:

Ahoj Katka, chcem sa opýtať, či k Dr. Milianovi patríš podľa obvodu, alebo ťa zobral za pacientku aj bez toho? Lebo mňa sestrička odmietla, že nové pacientky neberú. Ďakujem.

Ahojte, máte prosím nejaké aktuálne info o MuDr. Mesárošovej? Ako je to s tou starostlivosťou o tehotné pacientky? Ďakujem.

ahojte, poznate niekto gynekologa Patrika Pocarovskeho, ktory je namiesto Malickyovej v Euromedixe??? mam ist teraz k nemu a neviem, ani som este nikdy nebola pri chlapovi - gynekologovi.

Ahoj bola si uz u tohto doktora? Aky je?

Ahojte. Zistila som, že som tehotná, chodím k Dr. Ďubekovej na Fedinovej ul. Pri bežných prehliadkach som s ňou spokojná, ale keďže nemá žiadne vybavenie v ambulancii, rozmýšľam, či by som ju nemala zmeniť a ísť niekde, kde vybavenie majú… Neviete mi poradiť? Je to vôbec dôležité? Ďakujem.

Mozete mi prosim niekto napisat kde najdem dr.Janeka?bola som parkrat u Malickayovej…celkom spokojna ale po tom co tu pisete asi pojdem na lepsie:)
dakujem

Akurat som tak pozerala na nete…a nasla som dr.Janeka ale je az v Samorine, dalsi dr.Janek ml. je aj v BA…mozete mi prosim napisat ake mate skusenosti a ktory je lepsi?surne…dakujem:D

Úplný súhlas, ja k nemu chodím 10 rokov a idem si hľadať iného lekára. Asi senilnie, tie jeho blbé dokola opakujúce sa narážky nemôžem už počúvať. Takisto ma presviedča, že mykóza vzniká len pri nevere a pritom sa blbo usmieva. A tá jeho otrasná manželka by najradšej každú pacientku rovno odbachla vo dverách. Jednoducho hroznééé