vacvalikova z tehelnej je najhorsia gynekologicka na svete ktora je nezodpovedna ako lekarka aj ako clovek lutujem ten den v zivote ked som k nej vstupila do ordinacie
vacvalikovej na tehelnu ani za svet nechodte je to clovek bez chrbtovej kosti a ako lekarka bez vedomosti lutujem ten den ked som k nej vosla do ordinacie
Dobrý deň,
prosím nevedeli by ste mi niekto napísať aký má Dr. Oros cenník. Aspoň orientačne. Ďakujem.
mate niekto skusenosti s Mudr Vasovou z Fedinovej?
tiez sa pripajam k negativnym skusenostiam s dr. Horakom. Presne ako pisu ostatne - blbe reci, citis sa pri nom ako male decko, spochybni problem, s ktorym si za nim prisla, blbe poucovanie, veeeelmi naladovy, pri mne vacsinou zle naladeny a ani jeho sestricka nie je velmi mila a privetiva… no proste clovek sa tam citi uplne zle
ahoj, akurat som bola u tohto lekara…bola som dnes prvykrat v zivote u gynekologa a prave u neho. Uzasny, skvely, mily, profesialny, vysvetlujuci, jemny a uvtipkovany
Odporucam
Ahojte, má niekto skúsenosť s MUDr. Ružičkovou gynekologičkou ako odbornikom.
Vopred ďakujem.
efa
Chcela by som reagovat na pani doktorku Kollarikovu zo Sustekovej, jej vdacim za prve memento pri obidvoch tehotenstvach v cca 6 mesiaci, ked ma upozornovala, ze sa mam setrit,a neskor caste kontroly, aby sa nic nezanedbalo. A ked sa jej uz nalez nepozdaval, okamzite ma poslala k lekarovi, ktory je vyborny odbornik na rizikove tehotenstva, jej kamarat… A nemusela to pre mna urobit, lebo som podla bydliska patrila do porodnice v inom obvode. Ine problemy ako mykozy, ci vytoky som nemala,takze neviem posudit,ale ako tehotna si ju musim zastat, nic nepodcenila, ani neodflakla. A za to vsetko iba kyticka od mojho manzela…
prosim vas, ten MUDr. Janek ml. co je v SAmorine, je ten isty co robi aj v Gynaexe na Americkom namesti v BA?
dr. Janek je super. odrodila som pri ňom dievčatko. odborník
Ahojte, nemate niekto skusenosti s doktorom Škurlom zo Sustekovej v Petrzalke? Dakujem vopred za odpoved.
odborník???haha, na peniaze to ano
Ma tu niekto skusenosti s Mudr.Sysakom z Antolskej ,dakujem
preco?ved som na nu pocula same chvaly…
Tiež som za prírodné alternatívy, teda ak môžem poradiť: najviac sa mi osvedčila ako účinný prípravok na predmenštruačný syndróm pupalka 2-ročná, dostať všade v lekárňach, treba vybrať minimálne 1 kúru - teda 30 tbl. Tiež by som potrebovala zmeniť gynekológa, mám dr. Bencu, ale nie som s ním spokojná; stalo sa mi, že som šla na vyšetrenie a výsledky neboli, nakoľko sa “niekde” stratili asi odbery, mám podozrenie, že ich tam neodniesol, tak som musela ísť znova:( Viete o nejakom v centre alebo v Petržalke?
Hej ale tie sa tykaju toho aka je mila … ak chces len raz rozne skocit na preventivku tak ok, pochvali ta, skecnete, ale ak mas nejake zlozitejsie problemy na riesenie tak su aj lepsi lekari …
ahoj so skurlom mam skusenost ze som strasne dlho (2hodiny ci viac?) cakala v rade kym ma pustili dnu, mal plno pacientiek, bol vtedy len jeden gynekolog totiz na sustekovej (teraz je tam tusim aj kollarikova ale ta si priviedla asi svoje pacientky a tych je pekny huf) a dalej ked som vosla dnu, stepovala som bez gatiek asi 10 minut, preotze sa tvaril ze nieco dolezite cita na pocitaci… zmenila som gynekologicku, zistila mi cystu (pretoze som mala bolesti podbruska mimo menzesu-on mi dal len liek proti bolesti), vodu v cul-de-sac, plus vysoky marker 125 a poslala ma na operaciu laparoskopicku zistit ci nemam endometriozu. operaciu spravili, bolesti presli zistili a odstranili zrasty, ktore vraj nema zmysel odstranovat bo sami narastu znova. cert jak dabel ale aj cystu na vajecniku odstranili.
vasova je odborne relativne dobra, povie co ti je a podlozi to, spravanie k pacientkam ma obcas ponekud ohrouble ale to jej odpustime kedze odborne je znesitelna
je výborná, aj ako lekárka, aj ako človek
Mate niekto zle skusenosti s dr. Predajna vo vrakuni?