Hľadám gynekológa v BA

Ahoj, ak už nie je neskoro, ja som u MUDr. Smrekovej a neodporúčam. Akurát hľadám nového gynekológa. Je síce milá, ale po odbornej stránke nič moc. Adriana.

Ja som sa k MUDr. Bencovi dostala na odporucanie kolegyne, ked som odisla od ineho lekara, s ktorym som nebola spokojna. A mozem kludne odporucat, je to prijemny lekar, aj vypocuje a poradi.

A ja som s Hlinstakom nadmieru spokojna, chodim k nemu dlho preventivne, pocas teho bol tiez super, je mily a podla mna aj odbornik. Ale je pravda, ze som nikde nemala nejake mimoriadne komplikacie. Katka.

Ahojte, prosim vas, vie mi niekto poradit, chcem zmenit gynekologa a musim mat aj zdravotnu kartu? Co ak nebudem spokojna ani teraz, dakujem.

To že je nejaký lekár “súkromník” ešte neznamená, že sa u neho musí platiť. Aj súkromní lekári majú zmluvy s poisťovňami.

Dakujem za tento prispevok! ja som sa chystala k MUDr. Gaborikovej, tak som rada, ze ma niekto varoval. a neviete mi poradit nejaku dobru zenu gynekologicku?

Zdravim vsetkych, aj ja si hladam gynekologa v Ba, lokalitne Ruzinov alebo centrum. Mne ide hlavne o ludsky pristup a o pocit, ze ma lekar neodflakol. Chcela som sa este opytat na uz spominaneho Dr. Divekyho. Kolko sa u neho plati za rocnu starostlivost? Dakujem za odpovede.

Ahojte, aj ja zhanam gynekologa a mam velky problem sa niekam dostat, pretoze vsade maju plno. Rozhodujem sa medzi Mudr. Miedzgom a Mudr. Mayerovou, pripadne este Mudr. Vorosovou - prosim, neviete mi niekto poradit, koho z nich si vybrat? Dakujem :slight_smile:

Dobrý deň, roky chodím k Dr. Šorfovi, ktorý ordinuje na Tehelnej ul. v Ba a som s ním maximálne spokojná. Skúste. Zuzana

Medzi pozitíva MUDr. Frka patrí, že komunikuje s pacientkou a obsiahle jej vysvetlí všetky podrobnosti o chorobe, s ktorou za ním prišla a o možnostiach liečby.

Milé dámy, nemyslite si, že s hľadaním dobrého gynekológa majú problémy len mladšie ženy v reprodukčnom veku, aj my skôr narodené - mám 54 rokov a mám problém zmeniť gynekológa. V mieste bydliska ma u 3 gynekológov odmietli zobrať, že majú plný stav. Ešte dobre, že som si od predchádzajúceho nezobrala zdravotnú kartu, lebo neviem, kam by som potom iša a to podotýkam, že nie som s ním vôbec spokojná. Držím NÁM palce, aby sme toho dobrého gynekológa našli.

Dr. Vasova, je z profesionalnej stranky mozno fajn, nemala som nastastie velke problemy, tak to neviem az tak posudit, ale co sa tyka ludskeho pristupu - hrozne, mala som problem, ktory som s nou potrebovala skonzultovat, ale ked som jej ho povedala, vysmiala sa mi do tvare, ze o tom este nepocula. O niekolko dni neskor som si k tomu nasla diskusiu a pisalo tam niekolko gynekologov a uz o tom poculi, takze tolko - neodporucam a este sa aj dlho caka.

Ahojte, neviete mi niekto poradiť dobrú gynekologičku alebo gynekológa v Dúbravke, prípadne v Karlovke? Len nie Paldiovú, od nej odchádzam!

Dobrý deň, tiež by som rada zmenila gynekológa a našla som nejakého vo Vajnoroch: MUDr. Alexander Hoschek. Pozná ho niekto? Aký je po ľudskej aj po odbornej stránke? Aké má vybavenie ambulancie? Platí sa u neho? Dajte prosím vedieť.

Ahojte, tiez si hladam gynekologa, pocula som dobre referencie na MUDr. Cunderlika (Horsky Park) a tiez na MUDr. Holecovu. Mate niekto skusenost? Tiez vedeli by ste odporucit gynekologa na Poliklinike Mytna, alebo v stredisku Medifem, MUDr. Kovacovu? Dakujem za rady.

Ahojte, nemate niektora skusenost s. dr. Predajnom v BA vo Vrakuni? Viem, ze sa u neho plati, to viem este predychat, hlavne potrebujem dr. ktory vie co robi a je dobry odbrnik, takze skor po tejto stranke, co hovorite nanho?

Ahoj Hanka, ja som so Sladicekovou vobec nebola spokojna, za vsetko sa tam plati (objednanie, ultrazvuk), okrem toho, ked som mala opakovane mykozy, ani mi nepredpisala krem pre manzela - to mi az v lekarni doporucili. Keby som neliecila aj jeho, podavame si to donekonecna.

Vôbec neodporúčam. On i jeho manželka sa tvária, že ich nehorázne otravujete a neprajte si počuť tie komentáre na pacientky za dverami, hoci potom, keď sa otvoria dvere, tak sú akože milí. Takíto znechutení zdravotníci by mali byť na zaslúžilom dôchodku a uvoľniť miesto milým a ochotným lekárom.

Hladam gynekologa/cku v Ruzinove, nikdy som u ziadneho nebola, napriek tomu, ze uz mam 22 rokov. Ak viete niekoho dobreho odporucit, velmi by ma to potesilo. Dakujem pekne.

Ahojte, pls. mohol by mi dat niekto referencie na MUDr. Vaclavovu v Prosanuse na Daxnerovom? Dakujem.