Tak to by zaujimalo, ako si prisla na toto cislo. Ako doktorka ti mozem povedat, ze je to uplne scestne.
Nespomína sa tu žiadny gynekológ v Národnom onkologickom centre na Klenovej 1. Je možné prestúpiť k nejakému ak nemám onko problém? Ďakujem za odpoveď
Presne tak sú nezmyselné. Ja osobne čítam toto fórum, pretože tiež uvažujem zmeniť svojho gynekológa. Nie som z BA a predpokladala som, že tu sú odborníci na vysokej úrovni. Pekne, krásne si ja zostanem u toho svojho, nemusím mu za nič platiť aj sono má v ambulancii je komunikatívny, citlivý počas vyšetrovania. A sestrička má tiež profesionálne správanie. Takže milé dámy, pekne mastite vrecká svojim gynekológom. A ja keď pôjdem k tomu môjmu určite sa mu nezabudnem poďakovať.
A prečo ste sa na to sono nepýtali, keď máte naň nárok? Slováci zobudte sa! Začnite najprv od seba a potom riešte lekárov.
Ja k nemu tiez chodim. Ano, za vsetko si uctuje, ale chodim tam raz do roka, a preto ma to netrapi. Pre zenu, co chodi len na preventivky a predpisat antinu, je OK. Raz som mu povedala, ze nieco za priplatok nechcem a ani sa nezatvaril nejako zle. Dokonca som raz prisla bez plateneho objednania a bez vsetkeho ma zobral.
Nie, gynekolog v nemocnici nema register pacientiek. Takze u neho nemozes byt zaregistrovana.
Ahoj, ak je to este aktualne, mozem ju len odporucit. Nechodim k nej az tak dlho, bude to cca. rok. Povodne som chodila do Prosanusu k inemu lekarovi, ale ten odisiel. Zatial som tam stretla len prijemnych lekarov s individualnym pristupom, co podla toho, co tu citam, je dolezite - aby sa k zene nechovali bud ako ku kusu masa alebo ju poriadne ani nevypoculi, nevysetrili, lebo to tam ide ako na beziacom pase.
Dobrý deň, chcela som sa spýtať, ste nakoniec u MUDr. P. Bencu, ste spokojná? Presťahovala som sa do BA a hľadám gynekóloga na Mýtnej alebo Tehelnej a dosť tápam. Aký je to asi ročník? V telefóne bol veľmi milý, verím, že ľudský prístup má, no hľadam aj odborníka, veľmi pekne ďakujem! Nika
Odporúčam Dr. Czirokovú z GPN v ružinovskej polikinike. Je to súkromné zariadenie, platí sa ročný poplatok, ale dobrý prístup, vybavenosť, objednanie na konkrétny čas. Dr. Cziroková je fakt dobrá po odbornej stránke, vysvetlí, čo je treba, odpovie na otázky, ale zbytočne nevykecáva. Baby, gynekológ nie je psychiater ani bútľavá vŕba, nebude s vami len tak kecať hodinu. Ak áno, tak niečo nie je v poriadku - buď potrebujete bútľavú vŕbu vy, alebo je nevyťažený dotyčný MUDr.
Ahojte, má niekto nejaké skusenosti s MUDr. P. Bencom?
Čaute dievčatá, prosím o pomoc, resp. o radu. Už niekoľko týždňov po večeroch surfujem po nete a snažím sa nájsť čo najviac informácií ohľadne dobrých gynekológov v BA, nakoľko s mojím terajším nie som spokojná, preto som sa rozhodla, že asi najlepšie bude, keď sa popýtam niekoho, kto môže poradiť podľa vlastnej skúsenosti. Najviac ma doposiaľ oslovil MUDr. Mareš a MUDr. Sladíčeková, samozrejme nebránim sa i inej voľbe. (myslím s tých gynekológov, čo ešte berú pacientky, pretože aj MUDr. Kajaba je super, ale tam je to už nemožné) Gynekológa si rada aj priplatím, nar. tých 150 - 200 eur ročný paušál, ale zase na to, aby som platila MUDr. Janekovi ml. aj keď je úžasný žiaľ nemám. Neviem sa však rozhodnúť a bola by som veľmi vďačná, ak by ste mi nenapísali vaše skúsenosti, poprípade ako ste spokojné. Veľmi pekne ďakujem.
Do Probiosu som chodila Dr. Dubcakovej a Dr. Greksovje, vyborni lekari aj pristup aj odbornost, aj ludskost. S Dr. Horakom nemam skusenost, ale tiez hladam referencie o Dr. Durinovej.
Ahojte, mohla by mi niektorá z Vás poradiť dobrého gynekológa na Kramároch? Mám cystu na vaječníku a chcela by som sa zveriť dobrému odborníkovi. Veľmi pekne Ďakujem
Viete mi poradiť nejakého dobrého gynekológa v BA? Najlepšie ženu ale nehľadám súkromného gyn. Bola som doteraz u dvoch súkromných kde som minula veľa peňazí na ročné poplatky zbytočne lebo ani jeden z nich mi nezistil to čo mal. Ak Vás napadá teda nesúkromná ambulancia najlepšie so ženou (ale prežijem aj muža ak je naozaj dobrý) tak mi prosím dajte tip. Ďakujem.
Prosím Vás, potrebovala by som poradiť. Hľadám nejakého dobrého gynekológa v Bratislave - Nové mesto. Nedávno sme sa prisťahovali do Bratislavy, takže s lekármi tu nemám žiadne skúsenosti. K tomu som zistila, že čakáme bábätko, takže potrebujem súrne nájsť nejakého odborníka. Ďakujem Vám za rady a pomoc.
Mate niekto skusenosti s gynekologmi z Prosanusu? Vaclavova, Gavornikova, Durechova, Gazo?
Ak ti mozem aspon tak pomoct, tak viem, ze Gavornikova uz neberie, ani Durinova (volala som tam pred 5 dnami).
Ano, je vynikajuci, nemam ziadne vyhrady. Velmi mily a korektny pristup.
Zdravim, chodila som do byvaleho Pro Sanusu, ani neviem ze je to teraz Pro Care, moj doktor tam uz nepracuje. Dlho som tam nebola, ani som nic neplatila. Mozu mi dat zplatit poplatok, ked som tam ani raz nebola? Dakujem
Dobrý deň. Ja sa práve tiež chystám zmeniť gynekológa. Chodila som k MUDr. Laudovi (poliklinika Tehelná) ale bola to jedna veľká katastrofa. Nekomunikoval, nevyšetroval, len si stále hundral popod nos, že kedy už budem konečne tehotná. Dostala som odporúčanie na MUDr. Vaníčkovú a MUDr. Fellnerovú (Femme s.r.o.). Máte s nimi niekto skúsenosti prosím?