Hľadám gynekológa v BA

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte niektorá referencie na MUDr. Patrika Počarovského. Neviete náhodou, kde v súčasnosti pôsobí? Ďakujem

Ahojte. Prosím máte niekto skúsenosť dobrú či zlú s MUDr. Kolárikovou na Šustekovej poliklinike? Ďakujem.

Ja som tiez chodila k Mudr. Gaborikovej a mozem potvrdit, ze vie byt neuveritelne neprijemna, zazila som to na vlastnej kozi, vela krat tiez som ju zmenila a bolo to to najlepsie, co som mohla urobit, takze tiez ti ju nedoporucujem.

Ahoj, ja som k nemu pred rokmi chodila a nebola som veľmi spokojná. Nebol nepríjemný, ale za tých pár rokov, čo som uňho bola mi nerobil výtery ani nebral krv, napriek tomu, že som brala antikoncepciu a mala som neustále mykózy. Neodporúčam ho.

Ani ja nie som s MUDr. Paldiovou spokojná, bolo by toho na celú stranu, keby som napísala, čo som si tam zažila. Chcem odísť, ale tiež potrebujem poradiť dobrého lekára blízko Devínskej.

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na názor gynekológa Vážneho. Má s ním prosím niekto nejaké skúsenosti? Ďakujem

Ahoj, dakujem za informaciu, myslis, ze sa k nemu da chodit normalne ambulantne?

Ani ja nie som s pani MUDr. Paldiovou spokojná. Mám dlhodobo a pravidelne problém s mykózami. Pri dnešnom vyšetrení sa ma spýtala, či chcem, aby ma vyšetrila, či má vôbec pozrieť. Keď som jej povedala, že som brala antibiotiká, tak len na to odvetila, že či sa vôbec čudujem, že sa mykózy objavili. Pani doktorka vôbec nepočúva a žiadne riešenia nenavrhuje. Sestrička ma zas minule obviňovala, že sa zanedbávam a nepoužívam poriadne Saforelle, keďže sa mi mykóza tak často objavuje. Idem preč.

Uplne s tebou suhlasim, pani doktorka si vobec nepamata.

Ahojte, nemáte niektorá z Vás neaké skúsenosti s jednodňovou chirurgiou a to konkrétne v Medicentre na Strečianskej ul. kvôli odstráneniu polypu. Tak díky.

Sice reagujem neskoro (ale snad tento prispevok posluzi niekomu inemu), ale hladala som referencie na Dr. Skurlu a ci ma s nim niekto podobne zle skusenosti ako ja. Co sa tyka odbornej stranky, za vela nestoji, viac veci som sa dozvedela z knih a internetu ako od neho, a ked som sa ho spytala, kedy som otehotnela, dal mi uplne iny datum, vobec mi nevysvetlil, ze datum na ultrazvuku neznamena datum otehotnenia, co bolo vtedy pre mna velmi dolezite. Odporucam Dr. Chabadovu v Rusovciach, aj ked jej sestricka je nemila, stoji za to si to nevsimat a ist k nej.

Suhlasim, Skurla mi tiez dal uplne mylne informacie ohladom tehotenstva! A to by som si myslela, ze po tolkych rokoch praxe uz cosi vie … Aj ked boli obaja aj so sestrickou ku mne velmi mili, uz by som tam nesla.

MUDr. Vaclavikova je dost svojska, hovori dost malo, za obdobie niekolko rokov ma neposlala nikam inam, len robila cytologicke vysetrenie. Ponovom vraj nepredpisuje hormonalnu antik.

Ahojte, viete poradit dobru gynekologicku v Ruzinove? Lucia

Suhlasim, tiez som s panom doktorom nebola spokojna. Pocas 5 rokov mi spravil az 3 vysetrenia a krv mi nebral ani raz. Viac by som uz k nemu nesla

Ahoj Jana. Neviem, možno tvoj, resp. teraz moj príspevok bude už neaktuálny, kedže je z augusta, no ja konkrétne som absolvovala odstránenie polypu na jednodnovej chirurgii na Strečnianskej tento rok v lete. Nemôžem si vynachváliť, prístup perfektný, zákrok šup - šup, poobede som išla domov, bolesti žiadne, cena 35 eur. Odporúčam!

Ja by som sa chcela opytat - vie niekto poradit, ako sa da dostat ku gynekologovi na Antolskej, ked nejde o porod, ale o gynekologicky problem, ktory by som chcela konzultovat a mozno aj riesit operacne? Pytam sa preto, lebo z toho, co mam zistene, viem, ze k doktorom v nemocnici sa neda asi len tak objednat, preto by ma zaujimalo, ci s tym mate niektora skusenost? Dakujem.

Som veľmi nepríjemne prekvapená negatívnymi hodnoteniami MUDr. Paldiovej, pretože ja mám veľmi dobré skúsenosti. Vždy bola ústretová a milá, vždy som dostala ja i moja dcéra, ktorá mi ju doporučila, potrebné informácie. A nie sme zvlášť platiace pacientky. Je mi jasné, že ak lekár neurobí to, čo si ja predstavujem, alebo čo mi povedala moja priateľka, môžem byť trochu podozrievavá. Lenže z niektorých príspevkov cítiť tak trochu hnev a neobjektivitu. To ubližuje nielen MUDr. Paldiovej ale aj samotnej pisateľke. Škoda.

Ahojte, má niekto skúsenosti s Dr. Orosom? Hľadám gynekológa, pri ktorom nebudem mať pocit, že som len ďalšie číslo, ktorý bude skrátka aj trošku ľudský a nebude sa tváriť, že so svojimi otázkami a návštevou otravujem. Ďakujem veľmi pekne.

Ahoj mám skúsenosť s doktorom Vážnym. Veľmi milý človek, perfektný prístup.