Hľadám gynekológa v BA

Suhlasim s Luciou. Pokial nemas problemy a platis antikoncepsiu, tak je super! Inak ma otrasny pristup, o jej sestricke ani nehovoriac.

Bohacikova NIEEEEE, lezala som 3 mesiace na rizikovom na Kramaroch a moja skusenost s nou je velmi zla. Je to pani bez kuska citu.

no tak som tam zasla, a som rada že som tak spravila, sprava sa velmi milo, mala som dlhotrvajuce zdravotne problemy, hned spravila vysetrenie, ktore moja doktorka predtym MUDr. Smrekova nezrealizovala, a namiesto pliesni, ktore boli mojou stalou diagnozou mam virus HPV, takže cakam na cytologiu, v dnešnej dove je tažke najst dobreho a ochotneho doktorka a MUDr. Bohacikova jednym z tych doktorov aj ja

Ahoj Mata,
reagujem na Tvoje P.S. S MUDr. Bencom mam velmi zlu skusenost. Denisa

Ahoj, dobry gynekolog je aj MUDr. Klein na Mýtnej

Ahojte, poznáte Dr.Táborského z Pod.Biskupíc ?

ahojte, prosím Vás poradte mi niaku neštátnu gynekol. ambul. niekde v Ba. naj by bolo keby to bolo v Ružinove… Ďakujem veľmi pekne

Odporucam MUDr. Kajabu z Karlovky. Je vyborny a neplati sa nic. Aj sestricka je vyborna.

--------- Priatelka brala antikoncepciu YADINE 4 mesiace a potom ju prestala brat. Zacali jej vypadavat vlasy. Ma 17 rokov. Neviete mi poradit prosim ci sa to zastavi, ci je to bezny jav a co treba robit ? -------------
Dakujem

Presne tak, pripajam sa:( Je to moja prva gynekologicka, a dnesnym dnom som od nej dobrovolne odisla, a hladam si inu, ineho…som zhrozena z toho ako to funguje…z pristupu, zo vsetkeho, paneboze, samotne vysetrovanie je dost neprijemne a ma mi ho zneprijemnovat este clovek, ktory by mal byt odbornik!!!halooo!neprijemne poznamky, ako keby spadla z marsu som mala niekedy pocit…ziadny ludsky pristup, mrzi ma, ze robim negativnu reklamu, ale nech ludia vedia…mne napr. raz povedala, ze preco som stale panna, ze ci je nejaky problem, tak vravim ano, mam pri tom bolesti, ale pracujeme na tom s priatelom a povedala mi na to, ze no moja, tak s tym nieco robte lebo on vas necha…truba…parkrat ma az k slzam doviedli jej blbe reci…najlepsie co som mohla urobit, ze som dnes odisla…len teraz sa asi zacne odysea s hladanim si lekara…

Dobrý deň, chcela by som priamo reagovať na Dr.Predajňu, ktorý má síce milé vystupovanie, ale jeho priezvisko súvisí s jeho popisom práce. Peniaze za ultrazvuky vyberá neprávom aj
tehotným a za objednanie si vyberá peniaze takisto bez bloku. A pár krát si vymyslí aj to, že ultrazvuk je na Vašu žiadosť, aby si mohol prilepšiť rozpočet.

Ahojte všetci, hľadam gynekologa v Rači. Mam doporučaneho pana Stanka, nepoznate ho niekto???Prosim aký je.Vopred ďakujem

Draha Renca, ku Dr. Frkovi chodim casto nakolko som tehotna, no zly nie je ale moc toho nepovie. Myslim ze sa vyzna ale je prilis chladny by som povedala

Celkom mily stary pan, az na to, ze je dost na peniaze a kazdej predpisuje tu istu antikoncepciu…

Ahoj Chuanita…mrzi ma, ze si si neprecitala moj prispevok skor a ze si k nej isla. Piatok idem prvy krat na Bezrucku k Denisovi Millemu. Na tomto fore mi nikto k nemu nic nepovedal, tak ja som to riskla a objednala sa. Potom ti napisem aky bol a ci sa na neho hodi priezvisko Milly :)(teda ak chces) Je to aj detsky gynekolog a na fotke vyzera fakt milo, cekni http://www.antikoncepcia.com/?iddc=24

Ja by som ti ho určite neodporučila,má dosť zastaralé názory-čo sa týka jeho praxe a ako už napísala jedna pani,je dosť na prachy!!!

Pozor na MUDr. Dagmar Rúžičkovu v Lamaci. Neinformovala pacientku o poskodeni plodu aj ked si to do spravy uviedla. Je to neprofesionalne a neeticke.

ahojte,poradte mi niekto gynekologičku v BA, najlepšie na antolskej, alebo niekde v petržalke.ďakujem

Ahojte, kto poradi prijemnu gynek/oga,kdekolvek v Bratislave ? Vzhladom na to, že mám vážne problemy, predstavujem si taku, čo sa mi pozrie počas celeho vyšetrenia aspon na 2 minuty do očí, vypočuje ma a poradí mi vhodnú liečbu. Alebo taká neexistuje ? Dakujem

GPN s.r.o. v Ružinovskej Poliklinike