Hľadám gynekológa v BA

Prosim vas, okrem dr.Kajabu exituje v BA este nejaky dobry gynekolog/-icka? Mily/a, odbornik/cka, ma na pacientky cas, vysvetli, nehika, nie je naladovy/a… plus veeelmi dolezite - ma ok sestricku… (po tom, co som si tu precitala sa zda, ze to nie su celkom bezne vlastnosti lekarov…:frowning:
Bude to moja prva navsteva a asi aj trochu neskora, nepotrebujem pocuvat nejake kazania a pod. (hlavne ked som sa uz konecne odhodlala)…
Pls poradte!

Ahoj Ewik, a prečo nejdeš k doktorovi Kajabovi, ten je taký, akého hladaš a aj sestričku má super. Vrelo odporúčam, ja k nemu chodím.

ahojte, poznate niekto Dr. Taborskeho?

navyse este je uzasne to ze ako gynekologicka pre dorast ta objedna na mesiac dopredu…nepravidelna menstruacia jej asi vela nehovori ked predpoklada ze budem vediet ci ju o ten mesiac budem mat alebo nie…

už ste sa zamysleli nad tým čo všetko tu preberáte? Myslím že každý človek ma vkus úplne odlišný tak prčo takto neseriozne ohovárate doktorov. len jedno kebyže ste MILé tak ako hovoríte tak aj lekári by boli MILí som zvedava či za ten plat tú almužnu by ste sa usmievali na celý svet :frowning:

Dik nerulka, pytala som sa este na niekoho ineho, lebo som pocula, ze dr. Kajaba uz neberie nove pacientky, tolko ich vraj ma (necudo…) Tak aby som mala aj inu alternativu…

Neviem nad čím sa pohoršujete - diskusné fórum slúži na vymieňanie si skúseností a názorov.
Druhá vec neviem prečo sem pletiete platy lekárov.

Je to tak Dr. Kajaba uz neberie nove pacientky dnes som u neho bola a so sklamanim som odisla sestricka mi povedala ze od juna uz neberu. iba keby som byvala priamo v ich obvode co nebyvam. takze smola :(((

Ahojte, nemate niekto skusenosti s lekarmi v centre Medifem v Bratislave? pristup, odbornost, platby… dakujem

ahojte, po rokoch som zmenila gynekologčku, ktorá bola fakt super. tak som šla k inej, no to čo som prežila dnes- horor. nebudem menovať, každý má iný vkus. poradili mi Dr. Horáka, má niekto info o ňom?

Mám nepríjemnú skúsenosť s gynekológiou v Galante a to priamo s Pánom primárom MuDr. Ščasným. Je neetický, neuroticky, vulgárny, neprofesionálny lekár, ktorý si človeka váží len za pe…ze.Taky človek nemá čo hľadať v nemocnici.

Za tú alamužnu nech sa sťažujú pred parlamentom a nie pred pacientom, vonkoncom sami si to vybrali. A keď na to nemajú nervy, tak nech to nerobia. Nikto k nim nechodí zo zábavky ale preto že ich z času na čas potreuje. Mrzí ma ak je lekár nespokojný, no nech si nemyslia že len oni makajú

ahoj, ja k nej chodim ale len preto,ze je udajne odbornicka.Na mna sa ani len neusmiala a radsej som sa ani nic nepytala,lebo som mala pocitkze ju tym budem obtazovat.

Ahojte, tak to som naozaj nevedela. Ale doktor Rusnak na Kramaroch je tiez dobry a je tam na 8. poschodi v stredu a vo stvrtok od 12.00 do 14.00 hod. Tak skuste. Chodim aj k nemu, ked sa jedna o operaciu, vzdy ma odoperuje, ale mi robil aj cisarske rezy. Je fakt tiez dobry.

Dr. Táborský je v pohode, rodila som pri ňom ešte keď robil v Biskupiciach.

Rozmyslam nad zmenou gynekologa, a zaujali ma pozitivne reakcie na Dr. Kajabu, mozem sa spytat kolko ma asi rokov, aby som vedela koho mozem ocakavat, kedze som z jeho obvodu tak by ma mozno zobral. Da sa s nim otvorene rozpravat, lebo moja doterajsia dr, to bolo ako tahat info z chlpatej deky. A este otazocka, da sa k nemu objednavat na termin, alebo si treba vysediet radu v cakarni? DAKUJEM

Viete mi povedať, či sa dá k doktorovi Kajabovi objednať, alebo sa musi čakať v čakárni, a druhá otázka, je, či má v ambulancii ultrazvuk - a aký.
Dakujem.

neodporucam

Ja k Dr.Paldiovej chodim necely rok (odporucila mi ju kamoska) a na rozdiel od vas nenamietam nic na jej odbornost ani pristup k pacientke. Podla mna je to mila lekarka, dokonca ani sestricka (o ktorej som pocula, ze vie byt protivna) na mna nikdy ani len krivo nepozrela. A prizvukujem, ze som obycajna radova pacientka, ziadna znama a pod. Tiez si myslim, ze velmi zalezi aj na tom, ako sa k nim pacientka sprava, v niektorych pripadoch by som na mieste lekara tiez najradsej vrazdila :slight_smile:

Rodila som u neho este v Podunajskych a podla mna podcenil tazky priebeh mojho porodu, ozvy slabli a keby spravil cisarsky, nemala by som dnes tazko postihnutu dcerku, o ktorej sa viaceri odbornici vyjadrili, ze islo o “zbabrany” porod. Zdal sa ok, ale v mojom pripade bral veci na lahku vahu.