ahojte,rada by som od vás dostala odporúčanie na dobrého gynekológa lebo mám bolesti brucha a jediné vyšetrenie nemám od gyn. a nikto nič zatiaľ nezistil. chcela by som najsť nejakého v okolí trnavského mýta.ďakujem
lekarka Kovacova je fajn a jej manzel robi sono - su to prijemni ludia, bohuzial na recepcii im sedi nejaka velmi neprofesionalna osoba, ktora sa osopi na pacientky, je problem tam dostat termin, ked som bola tehotna mala som podla nich cakat na prve vysetrenie mesiac a pol - po pritlaceni som sa tam dostala po troch tyzdnoch a to som bola uz v 10 tt. prave odtial odchadzam, prave kvoli tomu, ze uz maju tolko ludi, ze jednoducho tento rok som sa tam nedostala na preventivnu prehliadku. inak sa tam plati 300 Sk na rok.
ahojte hladam gynekologa v petrzalke v okoli strecnianskej. pripadne antolskej. pozna niekto dr. bohmerovu zo strecnianskej
dr. oros je super, sukromny, platis si ale super
S Dr. Horakom mam VELMI ZLE SKUSENOSTI - aj po ludskej aj po odbornej stranke. Jednoznacne ti ho neodporucam
Mate prosim niekto skusenosti s Dr.Millym na Bezrucovej? Hladam profesionala, ktory vie zistit a riesit problemy a zaroven nechcem staru skolu. Na peniazoch a milom ci neprijemnom pristupe mi az tak nezalezi, hlavne nech je to odbornik/-cka. A super by bolo, keby to bol aj porodnik. Viete o niekom v BA? Vdaka.
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s Dr. Emilom Scholzom z nemocnice na Antolskej v BA? A celkovo s pôrodom na Antolskej? Zatiaľ som našla len staršie príspevky. Vďaka. Maja
ja som od MIllyho odisla, je na moj vkus moc macher a nevedela som mu vsetko povedat ,co som mu chcela.Sestricka super. Odborne neviem.Ja odporucam gyn v Karlovke a tiez v Dubravke Dr.Beresovu si neviem vynachvalit.
pani doktorka Kolarikova je vyborna… na sustekovej 2 v petrzalke
Dnes som bola na nivach a Krajcer tam uz nie je… Nevies co je s nim? Ja som k nemu tiez chodila…
ahojte, pozná niekto dobrú gynekologičku v BA - oblasť Vrakuňa? ďakujem
ahojte, taakze vsetko som si precitala s nadejou ze odtialto odidem s nejaym menom na naozaj dobreho gynekologa, ale zda sa ze kolko ludi, tolko chuti a tak sa aspon neskromne skusim spytat, ci nahodou niekto nepozna nejakeho kvalitneho gynekologa(nech je to chlap)niekde v petrzalke?:)mam dlhotrvajuce problemy a potrebujem is ich uz vyriesit…dakujem:)
Ahoj Majka, ja som rodila u MUDr. Scholtza na Antolskej a neviem si ho vynachváliť. Ja som k nemu chodila aj do Dúbravky, kde mal súkromnú ambulanciu, ktorú tento rok zrušil. Som z toho dosť smutná, lebo som chcela ešte jedno dieťatko.Pre mňa to je odborník a veľmi príjemný človek. Nikdy som ho nepočula zvýšiť hlas.
Myslim si, že medicína by nemala byť o peniazoch ale o snahe liečiť ľudí. Vieš koľko ľudí musí žiť z oveľa menších almužien ako lekári a ešte sa tváriť, že je všetko OK?
Ahoj! Chcem reágovať na tvoju prosbu. Ja chodím k doktorovi Škurlovi. Sídlo má na Šustekovej. Je veľmi milý a hlavne nie je drastický. Som tehotná, takže keby sa dalo určite by som chcela rodiť u necho.Bohužial nie je porodník na SR.Má tam neskutočne milú sestričku a hlavne pri objednávke si rýchlo vybavená. Teraz začnem chodiť na Antolskú a tam si beriem knihu pokiaľ ma zoberie na rad, takže u neho mi to vyhovola viac.
Dobrý den, chcela by som sa opýtat ci niekto nepoznáte Mudr. Danutu Holecovu a ci neviete aký ma pristup…dakujem velmi pekne
ahojte!! checm sa spýtať, či niekto nevie aká je MUDR. Daniela MESAROŠOVA v POdunajských Biskupiciach v BA z odbornej stránky. Ja k nej chodím, ale uvažujem odísť, ale nie som si istá, či by som spravila dobre.Prosím poradte mi, kto ju poznáte
Baby, Frko urcite nie. Ukazalo sa ze nie je odbornik, ked som bola v ohrozeni zivota. Nie som hlupa, tak som od neho odisla. Ale ma tam MUDr. Sysaka z Antolskej nemocnice, ktory mu tam kazdu stredu zachranuje povest.
Odporucam doktora Ferianca (nestatny) v centre Ba alebo ordinuje aj v ruzinove.Ja som bola prvy krat u gyna a u neho to bolo uplne v pohode.som odchadzala s usmevom na tvari.Bol velmi mily,vsetko mi vysvetlil…vrele odporucam
ahojte, vedel by mi niekto poradit dobreho gynekologa / icku, najlepsie v Karlovke, prip.okoli ?Hladam hlavne dobreho odbornika, nakolko mam dlhodobe problemy, a idealne by bolo, keby ani moc financne nezdieral pacientov…citala som tu kladne nazory na MUDr. Beresovu a MUDr. Kajabu…Dakujem vopred