Hladám kvalitnú manželskú poradňu

vie my niekto poradit manzelsku poradnu v Martine ? Ak ano tak vopred dakujem

a ako vam ta pani pomohla ja mam problem s manzelom ktory sa sprava nezodpovedne pocuva svoju rodinu a na mojom nazore mu vobec nezalezi no ja by som chcela este zachranit nase manzelstvo. Prosim ak sa da poradte mi alebo mi dajte na nu kontakt

Hľadám manželskú poradňu v Považskej Bystrici. Poradí niekto?

Prosim, mal by som zaujem o nazov autora a knihy, kotra vam pomohla vyriesit si partnerske problemy.

Dakujem.

ahoj mam velky problem s manzelom je gembler ma hrozne dlhy sme manzelia 17rokov a do teraz ma klamal az teraz sa priznal ja vobec neviem co mam robit je zly stale krici ale najhorsie je ze sa asi nedokazem rozviest preto ze on bol do teraz pre mna vsetko on ma uz urcite nema rad ale ja by som to chcela dat do poriadku ale neviem ako poradi mi niekto ak sa to vobec da

zdravím,aj ja hladám manzelskú poradnu v okolí L.M.Poradí niekto?Díky.

Nelutuj ho, on sa nezmeni, je to tvoja sanca a mala by si ju vyuzit , zit zivot po akom tuzis. Nemysli na jeho smutne oci, mysli na to kolko sanci mal a az kam to nechal dojst. Drzim palce,jana.

hladam manzelsku poradnu v presove .dakujem

no ja mam takisto takyto problem ale mam iba 1 dieta bude mat styri.s manzelkou je to tazko ziadna komunikacia ona proste mi powe nech si zariadim zivot po svojom.a najvecsi problem je ten ze o mne rozprava same nezmysli co sa tyka jej rodicov a znamyx.

Skonči to čo najskôr!!!
Viem o čom hovoríš,on so svojou váśńou neskončí.Ja som kôly “hráčovi” prišla o byt po rodičoch,všetky moje úspory dokonca aj niektorých priateľov lebo som sa snažila našu situáciu ako-tak maskovať… Nakoniec som ja musela všetko ťahať a teraz som rada že to mám za sebou.Len som to mala urobiť HNEĎ.Teraz si vážim omnoho viac každú vec ktorá je len moja a nikto mi na to nesiahne.Neviem síce či sa niekedy zbavým úľaku keď niekto zazvoní pri bránke.Vždy totiž chodili pre jeho dlhy.Nechci to zažiť !!a preto sa takého slabocha treba zbaviť kým sa z toho nezblázniš.Držím palce. K.

Ahoj Mirek pošli prosím stránky vo World-e. Ďík.

V našom meste najprv zavreli manželskú poradňu a teraz aj sexuologickú. Ale kam má ísť človek s problémom? Mám dobrú skúsenosť s terapeutom, ale momentálne naň nie sú peniaze. S partnerom som sa zoznámila po rozvode. Žijeme spolu štyri roky. Vychovávame spolu tri malé deti. Dve moje a jedno naše spoločné. Spočiatku bol náš vzťah veľmi zaľúbený a nemohli sme sa od seba odtrhnúť v žiadnom ohľade. Partner tak prišiel odrazu k trom deťom. Je medzi nami 8-ročný vekový rozdiel. Verím, že to mal ťažké, ale ja tiež. Poslené tehotenstvo bolo veľmi náročné. Náš vzťah poznačila únava a stres. Posledný rok je to však pre mňa už ťažko únosné. Partner neprejavuje záujem o sex niekedy aj celé mesiace. Bojovala som rok a už nevládzem. Minula som veľa peňazí na zvodnú spodnú bielizeň, ale večšinou len s malou odozvou. Pokúšala som sa s ním pozhovárať veľa sposobmi. Snažila som sa mu vysvetliť, čo cítim, keď sa v intímnej sfére nijak neprejavuje. Navrhla som mu opatrne, aby viac času trávil oddychom mimo domu, porozmýšľal nad nejakými vitamínmi a pod. Ale stále je to o tom istom. Tvrdí, ze ma veľmi ľúbi, že ho priťahujem, vzrušujem, že som atraktívna žena, a že sa to zlepší, že nemá žiadny problém. Dva dni sa hrá zaľúbeného a potom to skĺzne do starého stereotypu - pusa pri odchode, príchode, pusa v jednom kuse ale nič viac. Nič sa nezmení, ani keď si bývalý partner vezme deti na víkend a my ostaneme sami. Som frustrovaná a stratila som asi všetko ženské sebavedomie. Už si nedokážem predstaviť, že by som ja dokázala zviesť nejakého chlapa. Často mi je do plaču, napchávam sa sladkosťami a striedajú sa u mňa chvíle rezignácie, keď mi je jedno ako vzerám s chvílami, keď miniem kopec peňazí na šaty a kozmetiku, len aby som vyzerala čo najlepšie. Keď vyzerám dobre, pochváli ma, keď plačem, má pre mňa len jednu vetu: Ale, zlatko, veď ja ťa ľúbim… a objíme ma. A tým to končí. Veľmi sa trápim, som frustrovaná, neverím si a vybuchnem aj pre maličkosť. Jeho bozky a objatia vo mne vyvolávajú zlosť, neviem, ako ich chápať, čo si myslieť. Mám s tromi deťmi veľa roboty a napriek tomu, že mám partnera, pripadám si veľmi opustená. Neviem, kam sa obrátiť, čo by uniesli naše financie…

Ahojte.Som strasne ziarliva a nedokazem sa ovladat,ked pride manzel domov,tak si zapne pocitac a ide si chatovat s kolegynami a mne to strasne vadi.Co mam robit?Poradte mi prosim.&on hovori,ze na tom nie je nic zle,ale ja chcem,aby bol s nami a nie zabijal cas pokecom a klebetami.Prosim poradte.Dakujem

Velmi citim s tebou´aj ked po velatotozne problemy mam.chcem s tebou poklebetit,teraz len skusam,ako po vela vokoch dokazem manipulovat s pocitacom

Ahoj.Som vydatá 9r.a máme 2 malé deti.Bola som 6r.na materskej “dovolenke”.Posledný rok som si uvedomila,že som strašne pripútaná k domovu,deťom,manželovi.Keď som niekam išla napr.len do škôlky,manžel mi nezabudol pripomenúť,aby som sa ponáhľala a tak podobne.Kým som sa vrátila domov,niekoľkokrát mi volal.Niekedy chcel veci,ktoré mohli v pohode počkať.Cítila som sa strašne kontrolovaná.Už pred svadbou bol žiarlivý,i keď nemal dôvod. Hádavali sme sa preto,no vždy sa to vyriešilo.Ľúbila som ho a asi sa mi to nezdalo až také zlé.Teraz mi kamarátky vravia,že taký naozaj bol,len ja akoby som to prehliadala.Ale bol na mňa milý a ľúbil ma.Ani neviem ako a zaľúbila som sa do svojho bývalého.Raz za čas sme sa stretli na ulici,prehodili pár slov a šli ďalej.Neskôr som zistila,že som zaľúbená.Cítila som strašnú vinu voči manželovi,deťom aj jeho dlhoročnej priateľke.Časom to prešlo aj naňho.Raz manžel počul náš tel.rozhovor,ktorý končil-ľúbim ťa.Stalo sa to pred 6 mesiacmi a stále je to u nás na pretrase.Je mi ľúto,čo som mu spôsobila a to ako som ho sklamala.Ja som to neplánovala.Ale už to nemôžem vrátiť späť.Nepodviedla som ho fyzicky,čo mi asi neverí,ale “psychicky” áno.Je mi ho aj ľúto,ale akoby sa nevedel rozhodnúť,čo ďalej.Pár dní to nepripomína,nevyčíta,nehádame sa.Potom to nevydrží a znova začne preberať všetko od začiatku a ja vidím blesky v jeho očiach.Nahnevám ho,ani neviem čím.Strašne ma mrzí,že sa hádame aj pred deťmi asi aj jeho.Niekedy ma zobudí v noci a chce sa o tom rozprávať,lebo vtedy deti spia.Som z toho už unavená,aj sa chcem snažiť,aby to nejak fungovalo pohli sme sa ďalej viacmenej kvôli deťom.V sexe nám to tiež neklape.Robím to kvôli nemu.To je ale starší problém.Doteraz som sa mu nesťažovala,aby som mu neublížila.Akosi ma sex neláka.Teraz sa so mnou poháda a večer mu príde normálne,že máme mať sex.Myslím si,že teraz by chcel,aby som robila a chodila iba tam,kam mi to schváli.Chápem,že mi neverí,ale ak ešte chce so mno ďalej žiť,musíme sa snažiť to prekonať a nepripomínať a nerýpať do tej témy stále dokola.Akoby mi raz chcel odpustiť a potom zistí,že to nedokáže.A takto žijeme pol roka a ja neviem,či to ešte dokážem takto ťahať dlhšie.Raz sa pýta koľko chcem výživné a kedy pôjdeme za odvokátom a inokedy akoby to ešte chcel zachrániť.Len tých horších dní je čoraz viac.Preto sa chcem s niekym poradiť(on nechce ísť k psychológovi ani sexuológovi-aspom zatiaľ),možno mi ukáže iný pohľad na vec.Ak sa niekto ozve,uvítam to.Ďakujem a prajem krásny deň.

Martinka,
je to jednoduché, veď ty si uvedomuješ, svoje správanie. Stačí len, tváriť sa, že ti je manžel ľahostajný a uvidíš tú zmenu! On sa vyplaší čo sa deje a namiesto počítača ho máš pri sebe a bude vyzvedať.Nežiarli, veď kto by potreboval chlapa, čo sedí pri počítači? Chlapi, ktorí naháňajú cez čet baby ukájajú svoju frustáciu.Čau, hore hlavu. Mam

Hladam manzelsku poradnu pre svojich rodicov…oboch ich velmi milujem a uz sa na tie ich hadky a slovne vycitky a ublizovanie nedokazem bezmocne prizerat…prosim poradte…trencin, banovce nad bebravou, topolcany… dakujem silvia

no co pomohol Ti niekto? Mozno ze Ti uz ani nie je pomoci.

Ahoj, ak by sa este dalo a neobtazovalo
Tak aj ja by som poprosila o tie ukazky z knihy. Dakujem velmi moc.
Prajem vsetko dobre.

Ahoj Mirec, velmi sa mi pacil Tvoj pohlad na vec v Tvojom prispevku, ak by si si niekedy nasiel cas, bola by som rada, keby si sa mi ozval na moj email, potrebujem poradit z muzskeho hladiska. Dakujem velmi pekne.