Hladám kvalitnú manželskú poradňu

aj ja mám podobný problém, len na 1.mieste je mamička, potom jeho celá rodina, kamaráti až potom naše deti a ja kde som to neviem ak môžeš odpíš ja neviem ako ďalej po 32 rokoch manželstva
ďakujem

aj ja som bola u psychológa ale sama takže to neprinieslo žiadny efekt, ale v minulosti sme boli obaja (keď to potreboval manžel) a zlepšil sa náš vzťah, ktorý je 32 rokov nabúravaný matkou z manželovej strany a k tomu sa ešte pridali telefonické rady cudzích žien z istých txt stránok, ako sa môže jedna žena ubrániť aj keď sú deti s ňou a on všetko odkriepi aj keď mu to logicky dokážem, momentálne neviem, čo bude ďalej a ja hlúpa ho mám stále rada

Hladám manželskú poradnu v Humennom.Máme s manželom problémy.Nedokážeme sa dohodnút na običajných veciach.Všetko nám na sebe už vadí.Nedokážeme už takto dalej žit.ďakujem.

prosim…daku manže poradnu…nasla som len CPPS…okolie Lm,RBk,MT

som po rozvode z byvalov manželkov ale stale ju lubim neviem ju ziskat potreboval by som radu

A ako to chces riesit, chces takto zit az do smrti? Ma zmysel rozvadzat sa po tolkych rokoch? Nie je lepsie snazit sa kontaktovat s inymi ludmi - kamaratkami a pod., najst si nejake hobby a snazit sa menej vsimat partnera? Je jenoduchsie zostat sama, zatazovat tym vlastne svoje deti (lebo by im to nebolo lahostajne)? Zena v starsom veku si noveho partnera - aj ked LEN ako kamarata - nenajde tak lahko. Je jednoduchsie zostat celkom sama (vecer byt sama, na sviatky byt sama, vikendy starvit sama atd. atd.) ako mat pri sebe lahostajneho manzela, ale predsa len (kedysi) blizkeho cloveka?
Aj mna trapia tieto otazky po skoro 40 rokoch manzelstva - a zatial na ne neviem odpovedat. Drzim palce!
Hana

dobry vecer.ja mam tiez problem s manzelstve.ak by ste mi dali nejake informacie o tej pani.manzela by som nedotiahla do ziadnej poradne.velmi pekne vam dakujem

mam ten isty problem s mojimi rodicmi, u nas situaciu uz tak eskaluje, ze bud sa rozvedu, alebo to skonci zle. Hladam manzelsku poradnu, jednu naozaj kvalitnu, nech to stoji co to stoji, mohli by ste mi poradit? V Bratislave by to dufam nemal byt problem. Za vsetky rady velmi dakujem, Jana

Dobrý deň…
Chcel by som sa vás spýtať či sa vám podarilo zohnať Manželskú poradňu alebo aspoň sukromného poradcu s dlhoročnou problemamtikou v tejto oblasti…

Ďakujem za každe info…

Dobrý deň

Pomohol by mi niekto s kvalitnou manželskou poradňou alebo psychológom s dlhoročnou praxou v tejto oblasti v okolí ZV,BB a môže byť aj SSR

Ďakujem za každé info…

Tiež by som sa chcela dozvediet či je nejaká manželská poradna v Humennom.Máme ten istý problém.Problém je v tom že manžel by tam zrejme nešielo.tvrdí že manželstvo má udržat žane a tým pádom je ona vinná že to nefunguje.Neviem ako dalej ale ružovo to nevidím.Ak by ste našli nejakú pomoc tak mi napíšte.Ďakujem.

Ahoj. Mám ten istý problém ako ty, môj manžel ma od začiatku nášho vzťahu obmedzoval, nedôveroval mi. Ani po tom, ako som mu priviedla na svet krásnu dcérku sa to nezmenilo. Vzdy som bola zlá, nevážil si mojich rodičov, mojich priateľov a pomáhal mojej rodine, len ked mal z toho nejaký prospech. Nemohla som si ísť niekde sadnúť s priateľmi, domáce práce mu tiež nič nehovorili, nemohla som si dať bez jeho súhlasu ostrihať vlasy, pričom on mohol všetko a ked sa mi to náhodou nepáčilo aj tak zo mňa urobil tú zlú. Teraz už pracujem, našla som si priateľa u ktorého spoznávam čo je život. Spolu sa smejeme, rozprávame, Je to úžastný a samostatný človek. Lúbim ho. Manžel mi na to samozrejme prišiel, ale čo je najhoršie mňa to vôbec nemrzí, cítim voči nemu len ľútosť. On na počudovanie chce manželstvo zachrániť, čomu ja vôbec nerozumiem ahlavne neverím, že by sa dokázal zmeniť. Už sa asi dalej nedokážem pretvarovať kôli dcérke.

DobrĂ˝ deĹ?..
Potrebujem poradiĹĄ.Som 25 rokov vydatá. S manĹľelom máme dve krásne a šikovnĂ© uĹľ dospelĂ© deti. Pred 10timi rokmi si manĹľel našiel v práci známosĹĄ a trvalo to asi rok, kĂ˝m sme to dali normálu.MyslĂ­m, kĂ˝m sa to ukonÄŤilo. ManĹľela milujem, je to moja prvá láska . Všetko som mu odpustila.Prebiehalo to dosĹĄ hekticky. Oddával sa alkoholu a mal aj zdravotnĂ© problĂ©my.Stála som pri Ĺ?om. Nasledovali roky plnĂ© rozhovorov a obÄŤasnĂ˝ch hádok. Prešlo to. Pred dvoma rokmi sa nám narodila prekrásna vnuÄŤka , ale v zahraniÄŤĂ­. SpoloÄŤne sme sa dohodli, Ĺľe dcĂ©rke pĂ´jdem pomĂ´cĹĄ, kĂ˝m malá nenastĂşpi do škĂ´lky(asi na tri mesiace). Všetko bolo ok aj po návrate
asi dva mesiace.Potom zrazu nastal obrat. ManĹľelovi zaÄŤali chodiĹĄ SMS a mobil si bral všade. Povedala som mu to, povedal,Ĺľe ho kontrolujem a jeho mobil bol pre mĹ?a tabu.Nemám mu volaĹĄ ani pĂ­saĹĄ.Vraj som ho opustila na 3mesiace a našiel si priateÄľky, ktorĂ© nemieni zanedbaĹĄ. Pred ÄŤasom som dostala SMS ÄŤi som si istá manĹľelom.Uvedomila som si ,Ĺľe z ÄŤasu na ÄŤas chodĂ­ domov asi o 4 hodiny neskĂ´r domov.
Náhoda dala, aby som sa pozrela na SMS v jeho mobile. Nemala som to robiĹĄ, ale moje obavy sa potvrdili. PĂ­sala mu Ĺľena, Ĺľe jej strašne moc chĂ˝ba a oslovovala ho cumlĂ­ÄŤek.ZvaĹľovala som ,ÄŤi ho mám zbaliĹĄ a povedaĹĄ ,Ĺľe má odĂ­sĹĄ…
StaÄŤĂ­ jeden jeho dotyk a som v pomykove … Stále ho milujem. ÄŚo mám robiĹĄ??? ProsĂ­m poraÄŹte mi!

ahoj Le
ani nevies ako zyvidim tvojmu manzelovi ze ma taku super manzelku.
viem o com pisem.mame synceka. moja sa tiez zalubila do priatela,aj sa bozkavali aj drzali za ruky.
dozvedel som sa o tom nahodne.az potom sa mi priznala a tvrdi ze sa nic nestalo.
bol som presne ako tvoj manzel. bolo dobre, potom som to nevydrzal a vycital som jej to. ale uz ma to preslo, lebo sa rozhodla ze sa chce a ide rozviest. ma 24 ja 26. o tyzden mame 4 vyrocie sobasa a ako darcek mi da rozvod, super nie? :frowning: tvrdi ze ma uz nelubi,ze sa somnou dusi.aj ked sa uz nehadame ani jej uz nic nevicitam. ale stale ju lubim. ona vsak tvrdi ze teraz je zle a najviac trpi syncek a ze ked sa rozvedieme ze bude stastny,ja ale tvrdim ze vsetko sa da prekonat len treba chciet,no ale ona uz nechce,aj ked ich oboch velmi lubil tiez nechce ist do poradne o sexe ti ani nejdem pisat lebo uz neviem co to je.nemilovali sme sa rok… a stale ju lubim a nepodviedol som ju.uz si bola v nejakej poradni?napis ake to tam bolo,ci to pomôhle,co to stalo
dik za odpoved Tono

Dobry vecer.
Precítal som si Vás príspevok o manzelských poradnách, … Mám ten istý problém ako hore uvedené osoby. Moje manzelstvo sa rozpadáva, manzelka sa z jedného dna na druhý vystahovala a trvá na rozvode. Môj návrh bol pred rozvodom este navstívit manzelské poradenstvo, totiz máme 11rocného syna. Som názoru , ze by nám to pomohlo, predovsetkým kvôli synovi. No manzelka o tom ani nemieni pocut. Ja som ale ochotný to poradenstvo navstívit. Ako dalej, co môzem podniknút? Uz mesiac doma nebýva, o problémoch sa otvorene rozprávat nechce, nemieni. A tie argumenty, ktoré mi ona dala, podla mna nie sú dostatocným dôvodom na rozvod. Doteraz som totiz vôbec nemal pocit, taký dojem, ze nase manzelstvo nefunguje, a ze by bolo v troskách, ci neskoro. Za objektívne názory a pomoc vám vopred dakujem.

Na moj príspevok Vás prosím odpovedat mailom ak sa dá, ak vám to vyhovuje. Dakujem Vám.

Ahoj certik.Dlho sa nik neozýval,tak až teraz som zistila,že niekto predsa.Môj manžel mi ale v domácnosti pomáha,priateľov máme viac-menej spoločných,lebo sa poznáme už od detstva.Už počas nášho chodenia mi spoločný priatelia, hlavne dievčatá, naznačovali,že nie je v poriadku, keď ma tak obmedzuje napr. keď niekam chcem ísť a on nechce. Ale-ja som ho veľmi ľúbila a dávala stále šance, že to bude lepšie.To, čo si písala napr. o strihaní vlasov…máš doma človeka bez sebavedomia, ktorý má potrebu mať ťa pod kontrolou.Ja keď niečo urobím nájde v tom niečo zlé, keď to urobí on, je to OK.Asi tak ako u vás.Neviem ako to u vás prebieha,ale šancu by ešte možno mal dostať, už len preto, aby si sama pred sebou si mohla povedať, že si sa o to pokúsila. Ak nepomôže-jeho chyba. On si totiž uvedomuje, že veľa toho stratí.Daj vedieť ako to zatiaľ vyzerá.

ahoj Tono, no…som sa pousmiala nad tou “super manželkou”,veď vieš,čo som mu vyviedla…odvtedy, čo je u nás tak zle ubehol už takmer rok a manžel to asi pri každej hádke znovu vytiahne a sme zasa na začiatku.Úprimne obdivujem,že si sa rozhodol(ale v tom by si mal vytrvať),že “to” už s ňou nebudeš preberať.Musí to byť pre teba ťažké,ale toto je jediné správne riešenie.Určite si mal po odhalení kopec otázok a mal si dostať aj odpovede.Ja som donekončna musela vysvetlovať každý telefonát, keď som trocha meškala a všetko čo robím obhajovať.Stále mi kontroluje mobil a koľko som v ten deň prevolala a pod.Ak niečo,čo robím alebo poviem sa týka jeho a myslím to v dobrom,on v tom nájde niečo zlé.Tak si začínam hovoriť…načo sa snažiť?Neviem,či tvoja žena je ešte zaľúbená do iného.Ak áno-aj preto je odmietavá ku tebe.Bola som u psychológa a jeho rada?Vobec sa o tom už nerozprávať,malo sa to vysvetliť raz,pouvažovať nad príčinou,prečo sa to stalo a snažiť sa odbúrať dôvod-teda ak naň prídete.Nejatriť stále tú ranu.Riešiť bežné problémy,pochváliť sa navzájom,upozorniť na to,čo sa nám navzájom nepáči.Chcel,aby prišiel aj manžel,ale on o tom nechce ani počuť.Stálo to 15 €.Ma napadlo,synček určite cíti,že sa niečo deje.Neriešte nič pred ním a usmievajte sa,aj keď sa vám práve nechce.Máš pravdu,všetko sa dá,ak sa chce,ale obávam sa,že na zaplátanie rán je treba oboch partnerov.Ja som už v štádiu,kedy už možno ani ja “nechcem” zotrvať v tomto vzťahu.Keď po roku to nie je lepšie…som myslela,čím ďalej to bude za nami,tým to bude snáď lepši,ale opak je pravdou.Držím palce,daj vedieť,ako to pokračuje.

Starsie deti ako pises,ze studuju.Su pocas pracovnych dni doma, aby dokazali sa postarat a dohliadnut na tych mladsich? Su dost spolahlivy na to,aby zacali fungovat samostatne?Ja som to urobila pred rokom, dcera mala 16 a syn 14rokov. Zacala som pracovat v zahranici a myslim si, ze viac volna detom velmi vyhovuje a ich vzajomny vztah sa zlepsil, dohliadaju na seba navzajom. Skus to a uvidis, co sa udeje.

Ahojte.Mam problem,s ktorím si neviem už radi.Som vydata 14 rokov.Mame dve dcery 13 a 3 ročne.Po materskej som nastupila ako brigadnička v jednej firme.Chodim na nočne smeny dvakrat do tyždna.Manžel dokončil vys.školu a odtedy sa stale hadame.Manželovi nebolo dobre ,ked som bola doma neni ani teraz.Už sa pomaly citim ako chyžna.Stale my nadava,že som neschopná ,nemam maturitu lebo on ano,nezarabam ako on…To ide takto už dost dlho.Vždy sa hadame pre peniaze.Ak ich nema ide si požičať od rodičov a potom si to vylieva aj na mne,aby som aj ja išla za svojou mamou ,ktora je na dochodku.Vobec si nevaži ani mna ani moju mamu ,pritom prišiel bývať k nám do domu,ktorí darovali rodičia mne.Už som rozmýšlala aj nad maželskou poradnou ,ale neviem či nam tom pomože.Moj manžel vidi iba svoj titul a svojich rodičov .Všetko čo robim ,ako robim je zle.Ako sa citim ja ho nezaujima,len aby ma mohol uražať,a ponižovať ,že ja nemam peniaze,nemam titul…Pritom on školu dokončil vdaka svojmu otcovi,ktorí je podla neho povinni mu prispiet na študium,ako moja mama je povinna stale na niečo prispievat,len neviem dokedy.Dakujem