Hľadám prácu ako zdravotná sestra

Dobrý deň. Môžem pracovať 3 dni, t. zn. :napr. 8, 6 a 6hod. Príp. aj 4 dni po 5hod. Ďakujem za ponuku. Viera

Reagujem na Vašu ponuku, potrebujem sestru na ambulancii VL v BA III. Je ešte aktuálna?
Ďakujem. Mg.

Dobrý deň, už som Vám odpísala vyššie-pod Vašou 1. reakciou na môj inzerát. Viera

Rada by som sa opýtala či je ešte aktuálne volne pracovne miesto. Dakujem

Dobrý deň, Hladám si prácu ako zdravotnícka asistentka v ambulancií. Nitra a blízke okolie. Ďakujem

Dobry den prajem, hladame zdravotnicku do letneho tabora. Nastup 11. 7. 2015 do 30. 8. 2015. Ubytovanie a strava zabezpecene.
V pripade zaujemu prosim piste email: bibianabekes@gmail.com.

Dobry den, boil by ste ochotna prist aj do Bratislavy?

Zdravotná sestra hľadá prácu v ambulancii. Bratislava. Úväzok 0, 5 od 9 / 2015. Ďakujem za ponuky

Dobrý deň, hľadám prácu zdravotníckej asistentky na ambulancii, alebo do jednosmennej prevádzky. (jasle… ) Nitra, Topoľčany a okolie. Za ponuky ďakujem.

Dobrý deň! Hľadám si prácu zdravotnej sestry do jednozmennej prevádzky v okrese Nové Zámky. Môže byť aj zastupovanie. Za ponuky ďakujem.

Dobry den, ospravedlnujem sa ze pisem az teraz, mozete mi dat blizsie informacie? Bola som dlhsie odcestovana, dakujem pekne

Nemate zaujem o prcu zdrav, sestry v Nemecku. volajte 0910193149

Dobry den, nasiel som Vas na internete, ze ponukate sluzby zdravotnej sestry. Potrebovali by sme zdravotnika / zdravotnicku do detskeho OFFLINE TABORA v dvoch turnusoch od 17. 08 - 23. 08. 20105 a od 24. 08. - 30. 08. 2015. Viac info: www.offlinetabor.sk

V pripade vasho zaujmu o tuto poziciu mi prosim zaslite strukturovany zivotopis na offlinetabor@gmail.com Dakujem. Pekny den

Hľadám si prácu na 0, 5 úväzok (TPP) v ambulancii-Bratislava. Som všeobecná zdravotná sestra. Ďakujem za ponuky.

Dobrý deň, hľadáme zdravotnú sestru do Súkromnej materskej školy a jaslí UNES v Nitre. Ak je Váš inzerát stále aktuálny a mali by ste záujem, kontaktujte nás na číslo 0910 900 146.S pozdravom, Lenka Magyarová

Dobrý deň, v prípade záujmu, volajte gynekologickú ambulanciu tel. 02 / 48279 474 v Ružinove, prípadne sa ozvite na mail. ďakujem

Dobrý deň, v prípade záujmu sa ozvite na mail, prípadne volajte na č. 02 / 48279 474 - gynekol. amb v Ružinove

Ďakujem, ale hľadám prácu 3 dni v týždni.

Hladam si prácu ako zdravotná sestra v ambulancii. Mám 25 ročnú prax. Rada by som vedela aká je u Vás pracovná doba.

Alžbeta, dajte si vlastnú požiadavku. Vďaka.