Hľadám prácu ako zdravotná sestra

Viete nemecky? nechcete isť pracovať do Rakuska? Volajte 0910193149, Jozef

Nie, nechcem, ďakujem. Hľadám takú prácu, ako mám uvedené v inzeráte.

Kontaktujte ma mailom. Zaslite mi prosim Vase CV v pripade zaujmu. Dakujem

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je Váš inzerát ešte aktuálny a či ide o prácu na dohodu. Mám záujem len o prácu na čiastočný uväzok, nakoľko som zamestnaná v nemocnici. Ďakujem

Hladame zdravotnu sestru na pracu v sukromnej gynekologickej ambulancii. Mesto Zilina. Viac info 0911 821 825

Hĺadám pre známeho Zdravotnú asistentku, na Zubnú kliniku v Mníchove. Plat cca 1. 800, - 2. 200 EUR podľa praxe.
Podmienky:pokročilá nemčina
-prac. doba-40h za týždeń
-pomoc pri uznaní vzdelania
-ubytovanie zabezpečené
-skúšobná doba 6-mesiacov
-nástupy pre sestry ihneď! Poslať životopis a doklad o vzdelaní v NJ

Dobry deň. Hladame do amb prakt lekara pre dospelych v Bratislave sestru, ktora by bola ochotna zastupovat sestricku pri nepritomnosti v ambulancii. V pripade zaujmu ma mozete kontaktovat na tel cisle 0911 317 289

Dobrý večer. V akej mestskej časti sa amb. nachádza? Ďakujem.

Hľadám sestru do ADOS v Košiciach.
Práca: Ošetrovanie chorých v domácom prostredí.
Podmienky: VŠ II. st. , špecializácia s Komunitného OŠE.

Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotnícka asistentka v ambulancii, alebo do jednozmennej prevádzky. Nitra, Topoľčany a okolie. Za všetky ponuky vopred ďakujem.

Dobrý deň, som zdravotná sestra a hľadám si prácu v ambulancii všeobecného lekára od januára 2016.
Prax mám na klinikách a oddeleniach v nemocniciach v Bratislave a v ambulanciách všeobecného lekára.
Ďakujem

Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotnícka asistentka v ambulancií, alebo v jasliach-na 1smenu, príp. aj na polovičný úväzok. Nitra a blízke okolie. Tel. č. 0902210337Ďakujem

Dobrý deň. Hľadám si prácu zdravotnej sestry v ambulancii. Nitriansky kraj, Levice, Nitra. Pracovala som 10 rokov ako sestra na neurologickom oddelení. Ďakujem za ponuky. Tel. 0915 / 702 921

Dobrý deň,
hľadáme zdravotnú sestru do ambulancie našej praktickej lekárky v RDS Sklenárova 14, Bratislava. V prípade záujmu pošlite CV na horeuvedenú mailovú adresu, prípadne ma kontaktujte na t. č 0903 455 370. Bližšie informácie na pracovnom pohovore.

Dobrý deň. Prosím Vás, práca je na plný úväzok? Ďakujem.

Dobrý deň, škoda, že nie ste zdravotná sestra, práve hľadám novú do súkromnej gynekologickej ambulancie.
Prajem Vám, aby ste rýchlo prácu našli.

Dobry vecer, chcem sa spytat, ci je Vas inzerat este aktualny. Dakujem za odpoved.

Dobry den, hladam pracu na ambulancii pripadne do jednozmennej prevadzky, povazska bystrica - zilina, vopred dakujem za ponuky. Tc: 0907 210 914

Dobrý deň, mala by som záujem o vašu pracovnú ponuku ak je ešte aktuálna. T. č 0915 702 921. ďakujem

Dakujem za ochotu, škoda, že musí byť sestra ak by ste niekedy potrebovali aj asistentku bola by som veľmi rada kontakt na mňa je 0902 741 041 ešte raz veľka vďaka. Pekný deň prajem ZUZANA