Dobrý deň prajem, reagujem na Vašu ponuku zdravotnej sestry do súkr. gynekol. ambulancie, som zdravotna sestra s ukonč. vysokošk. vzdelaním, je Vaša ponuka ešte aktuálna?
veľmi krásne Vám srdečne Ďakujem za odpoved
Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotná sestra,
Vzdelanie: - stredoškolské zdravotnícke s maturitou
- vysokoškolské I. st. odbor ošetrovateľstvo
Prax: - na klinikách, v ambulanciách na území SR
aj v zahraničí
Hľadám si prácu na jednosmennú pracovnú dobu, v ambulancii praktického lekára alebo inýh špecializovaných ambulanciách v nitrianskom kraji.
Serióznosť a pracovná bezúhonnosť
Kontakt: 0949 / 615329
Chcela by som Vás poprosiť, aby ste si každý písali vlastné požiadavky a potom môžte reagovať. Ďakujem
Dobrý deň, do novootvoreného domu seniorov v Šelpiciach (7km od Trnavy) prijmeme zdravotnú sestru. Ubytovanie je poskytované zdarma v blízkosti zariadenia. Nemali by ste záujem? Vopred ďakujem za odpoveď. V prípade otázok ma kontaktujte na email: vilinovicova.sandra@gmail.com alebo na t. č. 0948 / 074409.
Dobrý deň, do novootvoreného domu seniorov v Šelpiciach (7km od Trnavy) prijmeme zdravotnú sestru. Ubytovanie je poskytované zdarma v blízkosti zariadenia. Nemali by ste záujem? Vopred ďakujem za odpoveď. V prípade otázok ma kontaktujte na email: vilinovicova.sandra@gmail.com alebo na t. č. 0948 / 074409.
Dobrý deń, ponúkame na našej ambulancii pracovnej zdravotnej služby pracovvú pozíciu zdravotnej sestry a manažérky LPP na polovičný úväzok.
Plat 400€ v čistom
Pracovná doba 4 - 5 hodín denne / preferujeme doobeda
Miesto výkonu práce Mýtna 28, Bratislava
V prípade záujmu kontakt 0905 987 043
miomed@miomed.sk
Ak máte záujem o pozíciu zdravotnej sestry a manažérky LPP na ambulancii PZS, polovičný úvazok kontaktujte ma na t. č. 0905 987 043, alebo mailom miomed@miomed.sk
Dobrý deň, hľadáme zdravotnú sestru a manažérku LPP na polovičný úväzok do ambulancie pracovnej zdravotnej služby v Bratislave. kontakt 0905987043
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra v ambulancii v okrese Nové Mesto nad Váhom.
Tel.:0944116765
Dobrý deň mám záujem o prácu ako sestra v ambulancií v Snine a okolí. Vzdelanie vysokoškolské I. st. odbor ošetrovateľstvo. tel. 0903417912
Dobrý deň, pokiaľ sa Vám nedarí získať prácu na Slovensku a máte kvalifikáciu zdravotnej sestry, hovoríte po nemecky(úroveň B2) a chcete pracovať v zahraničí, sprostredkujeme Vám oficiálnu prácu v nemocnici vo Švajčiarsku. Plat je v závislosti od funkcie od 4800 CHF do 6200 CHF. Plat lekára je samozrejme podstatne vyšší. Proces je bez poplatkov za sprostredkovanie. Ak máte záujem o viac informácií, pozrite www.alpinexsolutions.com, alebo kontaktujte nás na alpinexsolutions@gmail.com, alebo telefonicky na 0944062208, alt. +393275431910. Prajeme pekný deň
Piešťany sú pre vás ďaleko ?
Bývam v Starej Turej, takže by to bolo trochu komplikované.
monika
Dobrý deň, hľadám si prácu zdravotnej sestry do ambulancií v Nitre. ( nie zahranicie)
Vzdelanie: vysokoškolské + prax, nástup možný i ihned
tel. kontakt: 0907/696 641
Dobrý deň, hľadáme sestru do Gynekologickej ambulancie v Bratislave za výhodných platovych podmienok
V prípade záujmu prosim zavolajte 0907696411
Dobrý deň Som zdravotná sestra a hľadám prácu v jednosmennej prevádzke-ambulancii v Žiline, mám stredoškolské, vysokoškolské vzdelanie a prax na dialýze i rôznych ambulanciách. Kontakt kubka25@gmail.com, tel. 0910214013
Prajem dobrý deň Som zdravotná sestra a mala by som záujem o prácu v ambulancii v Topoľčanoch alebo v blízkom okolí, mám stredoškolské vzdelanie a bohatú prax. tel. 0905 582784
Dobrý deň, Som zdravotná sestra s 12 ročnou praxou na viacerých oddeleniach (neurochirurgia, očné a interne) so špecializáciou ošetrovateľstva v odbore vnútorné lekárstvo. Mám záujem o prácu v ambulancii v Nových Zámkoch alebo blízkom okolí. Kontakt: Katarina.pa79@gmail.com
Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotná sestra v zubnej ambulancii v Senci a okolí , mám 15.r prax a 4.r dentálnej hygieny za prípadne ponuky vopred ďakujem, kontakt : rema3333@gmail.com
Dobrý deň, pokiaľ sa Vám nedarí získať prácu na Slovensku a máte kvalifikáciu zdravotnej sestry, alebo lekára, hovoríte po nemecky(úroveň B2) a chcete pracovať v zahraničí, sprostredkujeme Vám oficiálnu prácu v nemocnici v Nemecku. Plat je v závislosti od funkcie od 2500 do 5200 euro. Plat lekára je značne vyšší. Proces sprostredkovania je bez poplatkov. Ak máte záujem o viac informácií, pozrite www.alpinexsolutions.com, alebo kontaktujte nás na alpinexsolutions@gmail.com, alebo telefonicky na 0944062208, alt. +393275431910. Prajeme pekný deň