Hľadám prácu ako zdravotná sestra

Zamestnám zdravotnú sestru v ambulancii všeobecného lekárstva pre dospelých, kt. sa nachádza v poliklinike Mýtna v Bratislave. Pracovný úväzok 2 dni do týždňa. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. 0905464547, mail: lexi.husarova@gmail.com

Dobrý deň.
Hľadáme zdravotnícky personál (zdravotné sestry, lekárov, chirurgov, anesteziológov, ošetrovateľov ...) do Nemecka, oblasť Bonn-Kolín nad Rýnom. Výborné pracovné a platové podmienky, nástup ihneď. Proces sprostredkovania práce je zadarmo. Záujemci sa môžu registrovať na www.personalia24.sk , obratom Vás budeme informovať o ďaľšom postupe.

Dobrý deň. Hľadám si prácu ako zdravotná sestra na plný alebo aj polovičný uväzok v Turzovke, v Čadci. Mám 5 ročnú prax na oddelení úrazovej chirurgie a špecializáciu v chirurgických odboroch.Za prípadne ponuky ďakujem. Kontakt lubicamarcova@gmail.com.

Dobrý deň. Hľadám si prácu ako zdravotná sestra do jednozmennej prevádzky (ambulancia, jasle...).. najlepšie NZ okres. Za všetky ponuky vopred ďakujem.

Renomovaná súkromná nemocnica v Nemecku- oblasť Bonn-Kolín nad Rýnom hľadá kvalifikované zdravotné sestry. Výborné pracovné a platové podmienky, nástup ihneď. Mierne pokročila znalosť nemeckého jazyka (úroveň B1) nutná. Osobne Vás Viacej informácií na info@personalia24:disqus .sk alebo na stránke www.personalia24.sk , obratom Vás budeme informovať o ďaľšom postupe.

Hľadáme zdravotnú sestru do gynekologickej ambulancie v Ružinove v Bratislave. Pracovný úväzok 4-5 dní do týždňa / 6h denne. V prípade záujmu ma kontaktujte na gynline.sro@gmail.com

Dobrý deň,
ponúkame prácu pre zdrvotné sestry. Výkon práce - Nemecko (Stuttgart). Výhodné platové podmienky. Práca v príjemnom prostredí súkromných kliník. Viď. obrázok nižšie.
C group connect center
0903 431 350

Dobrý deň,
príjmem zdravotnú sestru do neurologickej ambulancie v Bratislave- Petržalke. Pracovný úväzok 30 hodín týždenne- TPP. Nástup od 1.5.2016. Kontakt: 0949 309 064 alebo neurolog.petrzalka@gmail.com

Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotná sestra na skrátený úvazok niekde na ambulancii v BA, PK a okolie. Mám 15 r prax, VŠ.

Ďakujem

Lucia

Respektivne na dohodu ak by niekde na ambulanciu bolo treba.
Dakujem

Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotnícka asistentka v ambulancií, alebo v jasliach-na 1smenu, príp. aj na polovičný úväzok. Nitra a blízke okolie. Tel. č. 0902210337Ďakujem

inzerát už nie je aktuálny

dobrý deň,hľadáme zdrav sestru do gyn.amb.v BA na celý alebo čiastočný / skrátený úvazok. V prípade záujmu sa ozvite prosím na gynline.sro@gmail.com

Dobry den, ponukam pracu zdravotnej sestry v pediatrickej ambulancii na polovicny uvazok. Ak mate zaujem, kontaktujte ma na 0905 199 385. Monika

Hľadáme zdravotnu sestru/pôrodnú asistentku na TPP do súkromnej gynekologickej ambulancie v Bratislave. V prípade zájmu nas kontaktujte na 0918996189.

Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra v ambulancii v okrese Piešťany alebo v okrese Nové Mesto nad Váhom. Tel.:0908535665

Dobrý deň. Hľadám si prácu ako zdravotná sestra do ambulancie v Bratislave. Prax 6 rokov - ambulancie, kliniky. Nástup možný od mája 2016. Ďakujem.

Dobrý večer, hľadám si prácu ako zdravotná sestra v Nitre, mám 10-ročnú prax v zubnej čeĺustno-ortopedickej ambulancii z toho 4 roky ako preventistka , v prípade záujmu ma kontaktujte 0905774654, vopred ďakujem.

Hľadám zdravotnú sestru/pozícia nie je vhodná pre zdravotného asistenta/ na TPP do súkromnej ambulancie v Nových Zámkoch. V prípade záujmu poprosím poslať životopis na e-mail zdravambulancia@gmail.com, telefonický kontakt od 16:00 0917 747 409.

Dobr den hladam sestru do zubnej ambulancie na trvaly pracovny pomer v Bratislave 1. Kontakt 0918761698