Dobrý deň, som sestra s 5 ročnou praxou. Pracovala som na chirurgickom oddelení, geriatrii, očnej ambulancii. Mám ukončené magisterské štúdium v odbore ošetrovateľstvo. Hľadám prácu najlepšie v okolí Malaciek, Bratislavy. Lucia, t. č 0915/187 589
Dobrý deň, mám záujem o prácu zdravotnej sestry v jednosmennej prevádzke. Mám 12 ročnú prax ( vrátane MD - 3r. ). Pracovala som v Detskom kardiocentre na JIS, vrámci OP traktu ako anesteziologická sestra. Momentálne pracujem v ambulantnej sfére - prax na gynekologickej, kardiologickej a imunoalergologickej ambulancii. Ukončené mám VŠ I. stupeň, špecializácia z anesteziológie a intenzívnej medicíny. T.č.: 0905/253316.
Dobrý deň, som zdravotná sestra s viacročnou praxou, hľadám si prácu v ambulancii okres Topolčany kontakt 0948330213
Dobry den,
pracujem ako zdravotne sestra, mam 10r prax (vratene MD ). Odbor, v ktorom som doteraz pracovala je JIS a OP sala - anesteziologicky trakt v Detskom kardiocentre, t. č. praca v imunoalergologickej ambulancii. Hladam pracu na vedlajsi uväzok, popripade dohodou popri zamestnaniu. Ukoncene SŠ vzdelanie a 1. st VŠ. Lokalita Bratislava. Kontakt: 0905 / 253316
Dobrý deň - máte už miesto zdravotnej sestry alebo ešte máte záujem pracovať v zubnej ambulancii Bratislava Nové mesto?
Môžete aj volať 0907 174593.
Ďakujem Pánková.
Hľadám si prácu ako zdravotná sestra do ambulancii interného typu. Uvítam aj skrátený úväzok. / nie do zubnej amb. s touto prácou nemám žiadne skúsenosti / Mám 6r. praxe na OAIM+na pohotov. amb. internej Lokalita-Bratislava-Podun. Biskupice, Dolné Hony, Vrakuňa, Ružinov, Staré mesto Možnosť nástupu cca od 15. 10. Kontakt-0911 / 412493 0903 / 651484
Dobry den, hladam si pracu ako zdravotna sestra 2-3krat v tyzdni, najlepsie kozna ambulancia, pretoze som aj pedikerka.
Kontakt na mna : 0908 / 712220, Bratislava - Stare mesto, alebo Ba 4.
Vopred dakujem za ponuky.
Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotná sestra v jednosmennej prevádzke. Mám ukončený II. stupeň VŠ - ošetrovateľstvo. Pracovala som v DSS, na chirurgickom odd. , pracovnej zdravotnej službe a očnej ambulancii.
Hľadám prácu v Bratislave, Malackách a okolí.
Za prípadné ponuky vopred ďakujem, Lucia t. č:0915 / 187589
Dobrý den, som zdravotná sestra s 23ročnou praxou-interné, geriatria, na čiastočnom invalidnom dochodku. Hladám si prácu, aj zastupovanie, opatrovanie v domácnosti, Levice a okolie. Kontakt:0907469039, dakujem.
Je tento inzerát ešte aktuálny?
Dobrý deň,
Som zdravotná sestra, mám 6 ročnú prax na klinike a ambulancii praktického lekára + odbornú prax počas štúdia Ošetrovateľstva.
Hľadám prácu na ambulancii v Bratislave, skôr interného zamerania, v jasliach alebo inej len jednosmennej prevádzke.
Momentálne študujem externe posledný ročník Ošetrovateľstva. Nástup možný hneď.
Ďakujem
Mate záujem pracovat v gastroenterologickej ambul? Vrakuna Ak ano, ozvite sa na 0905277582. Dakujem
Potrebujem sestricku do gastroenterologicku ambul. 0905277582
Mate zaujem o pracu v gastroenterologickej ambul. ? 0905277582
Dobry den,
hladam si pracu ako zdravotna sestra najlepsie na polovicny uvazok, nakolko cerpam RD. Mam 8 rocnu prax na gynekologicko. porodnickom odd. , kde som pracovala ako sestra pri lozku. V poslednom obdobi som posobila v bankovom sektore a cerpala MD. Mam ukoncene vyssie odborne studiu v odbore diplomovana vseobecna sestra. Ovladam nemecky jazyk-mierne pokrocily, praca s PC a proklientky pristup je samozrejmostou. Vopred dakujem za ponuky.
Dobry den,
hladam si pracu na TPP v Bratislave, mam 18. rocnu prax ako zdravotna sestra / ARO, Kardiologia, imuno. a geriatricka amb. / , nastup mozny ihned,
vopred vam dakujem za vsetky zaujimave pracovne ponuky
Prajem krásny dobrý dník, hľadám prácu sestričky v TN a okolí… Som mamička na MD, popri ktorej ešte študujem a preto každé euro príde vhod… Mám 18 ročnú prax (neurolog. oddelenie, ambulancia detského lekára, detské odd. a tiež som získala ročnú prax v Ustave sociálnych služieb s mentálnym postihnutím. Ďakujem vopred za prípadné ponuky, ktoré poprosím zasielař na email.
Je to ešte aktuálne? ide o Internú amb. v BA, na 6 hod. denne. Prosím poslať životopis.
Je to ešte aktuálne? ide o Internú amb. v BA, na 6 hod. denne. Prosím poslať životopis.
Dobrý deň, pracujem na osteologickej a reumatologickej ambulancii, no finančná stránka je veľmi slabá, mohla by som poprosiť Váš mail, na ktorý by som Vám zaslala životopis? Ďakujem, moje t. č. 0949 792 396