Hladam pracu na ambulancii Pod. byskupice, Ruzinov, som mila, zodpovedna, bavi ma praca s ludmi.
Je ponuka este aktualna?
Hľadám prácu, som zdravotná sestra s 33ročnou praxou na detskom odd. a v kardio. ambulancii, v okrese TO, kontakt 0948 330 213
Dobrý deň. Hladám si prácu ako zdravotná sestra najlepšie v ambulancii, či ADOS v okolí Nové Zámky, Levice. Mám 6r. prax na transfuznej službe a LSPP.
Dobrý deň, som zdravotná sestra s viacročnou praxou, hľadám si prácu v To, kontakt 0948 330213
Dobry den,
v texte nieje spomenuté v akom kraji alebo okrese hladáte pracu. Dakujem za odpoved
Dobry den, je tato ponuka este aktualna? Dakujem za odpoved.
Dobrý deň, som zdravotná sestra s 25 ročnou praxou na detskom oddelení, imunologickej a neurologickej ambulancii, ovládam prácu s PC, mám VP skupiny B, hľadám prácu v ambulancii alebo na jednu smenu v Nitre a okolí. Ďakujem za ponuky 0905 / 657353
Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotná, príp. stomatologická sestra, v okolí Topoľčian. Mám 5 ročnú prax v stomatologickej ambulancii. Možný nástup od septembra 2013, príp. dohodou (iba na jednosmennú prevádzku). Ďakujem za odpoveď. Moje t. č. : 0944 / 138 389
Dobrý deň, som zdravotná sestra s 5 ročnou praxou, momentálne končím Mgr. stupeň ošetrovateľstvo. Hľadám si momentálne prácu v Bratislave na čiastočný úväzok, brigádne, zástup počas leta, alebo opatrovanie v domácnosti. Nástup možný hneď. Ďakujem
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra. Mám VŠ vzdelanie II. stupňa v odbore ošetrovateľstvo a špecializáciu v odbore Ošetrovateľstvo v komunite. 13-ročnú prax na ARO a 16-ročnú prax v ZSS. Môže byť jednosmenná aj trojsmenná prevádzka v Nitrianskom, alebo Bratislavskom kraji. Nástup možný ihneď. Kontakt: dana.m@centrum.sk, tel. 0904 272893
Dobrý deň. Hľadám si prácu jako zdravotnícky asistent v Trebišove alebo v trebišovskom okrese. Mám SZŠ odor zdravotnícky asistent s maturitou. Kontakt: 0915 322 558 dakujem
Dobrý večer pani Katka, ak je to ešte aktuálne, rada by som Vás čo najskôr pozvala na pohovor do ambulancie všeobecného lekára v BA Petržalke. Ponúkam prácu zdravotnej sestre na plný / čiastočný / úväzok, nástup možný ihneď. Ďakujem. Dr. Vávrová
Zuzka ak je to ešte aktuálne ozvite sa na mob. č. 0908816500. Ďakujem Dr. Vávrová
Dobrý deň, Mudr. Vávrová, môj inzerát je ešte aktuálny, mala by som záujem o prácu vo Vašej ambulancii.
Kontakt na mňa 0915700279 alebo katarina.csaderova@post.sk
Dobrý deň. Hľadám prácu ako sestra v jednosmennej prevádzke v okrese Kežmarok, Poprad. Mám ukončené VŠ vzdelanie 1 st. odbor Ošetrovateľstvo. Prax v DSS, Detské oddelenie, Gynekologická príjmová ambulancia, Ambulancia praktického lekára pre dospelých, Kardiologická ambulancia. V prípade ponuky prosím kontaktovať ma emailom. Nástup možný ihneď! Ďakujem
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra, pracovala som na Int. , Ner. ODD, v domove dochodcov v Košiciach a v Adose, má ukončené vysokoškolské vzdelanie I. stupňa a špecializáciu v komunitnom ošetrovateľstve, potrebovala by som prácu v jednosmenej prevádzke, vzhľadom na to, že mám malú dcérku, hľadám prácu v Michalovciach. Ďakujem.
Dobrý deň, prajem, neviem, či je to ešte aktuálne, ale súrne hľadám kolegyňu na zastupovanie počas dovolenky. Bolo by to od 9. 9. - 13. 9. 2013. Ak by to bolo možné, ozvite sa mi prosím na mail. Ambulancia je v Bratislave - Dúbravke. Veľmi pekne ďakujem Opavská.
Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotná sestra v jednosmennej alebo dvojsmennej prevádzke v meste Trenčín. Mám ukončené vysokoškolské štúdium I. stupňa v odbore Ošetrovateľstvo. Ďakujem. 0915 504 482 zuzanabiela119@gmail.com