Dobrý deň, hľadám zdravotnú sestru do destkej a gastroenterologickej ambulancie. Záujemkyne prosím pošlite mailom kontakt a Váš stručný životopis. ďakujem. Mail: alenamaslenova@zoznam.sk
Dobrý deň, hľadám si prácu v ambulancii v BA. Ďakujem za ponuky. Tel:0948 477 764
Dobrý deň. Hľadám si prácu ako zdravotná sestra v Šuranoch, alebo Nové Zámky, Nitriansky kraj. Pracovala som ako zdravotná sestra od 1997 do 2006 v Nitre na kožnom oddelení. Momentálne pracujem ako profesionálny rodič. 0908783606
Dobrý deň, mám ukončenú SZŠ (zdravotnícky asistent) s maturitou a hľadám si prácu v Topoľčanoch, Nitre a okolí na HPP ale aj na VPP. Hľadám akúkoľvek prácu v zdravotníctve. (napr. v stomatolog. ambulancii, očnej… ) Budem veľmi rada za všetky ponuky. Nástup možný ihneď. Môj číslo je 0902 741 041
Dobrý deň. Hľadám si prácu ako zdravotná sestra v jednosmennej prevádzke v Bratislave. Mám ukončené Vš vzdelanie 2 st. v odbore ošetrovateľstvo a špecializáciu v odbore ošetrovateľská starostlivosť v odboroch vnútorného lekárstva, 10 ročnú prax na internom oddelení. Nástup možný ihneď. Ďakujem vopred za ponuky
Dobrý deň, som detská sestra, mám 2-ročnú prax, hľadám si prácu v Bratislave, aj na dohodu, prípadne na skrátený pracovný úväzok. Študujem externe ošetrovateľstvo. Kontakt: 0904 128 576
Dobry den, hladate si este miesto ako zdravotna sestra? prosim ak je to aktualne zavolajte mi 0903401555 dakujem Galbiati
Hladám prácu ako sestra v Košiciach. Súrne. Dakujem za ponuky
Dobry den! Hladam si pracu ako zdravotna sestra, opatrovatelka v okoli SA. Mam 9r prax na oddeleni patologickych novorodencov-JIS!
Dobry den,
chtela bych reagovat na vas inzerat- prace pro sestru. Zakladam novou zubni ambulanci v Martine pokud budete mit zajem kontaktujte mne na tel 0911920911.
s pozdravem Eftimiadisova
Dobrý deň,
dnes som objavila vášu ponuku, ak je to ešte aktuálne z Vašej strany ozvi sa mi.
Jednalo by sa o opatrovanie 4 ročného chlapčeka v Bratislave- III obvod- pri Poluse.
ďakujem
Katarína Ištokova
0903 704 966
katka.istok@gmail.com
Dobrý deň, som pôrodná asistentka s jeden a pól ročnou praxou na gyn. pôr odd. aj ambulancii. Hľadám prácu v okolí Kremnice, najlepšie by bolo na gynekologickej ambulancii.
Môj kontakt je 0918 447 366. Ďakujem
Dobrý deň, príjmem skúsenú zdravotnú sestru, s minimálnou praxou 3. roky, do novootvoreného zariadenia pre seniorov pri TT poskytujeme ubytovanie a stravu zdarma! Nové a čisté prostredie! Životopisy zasielajte na adresu: kancelaria.lk.saligova@gmail.com
Dobrý deň, ak ešte nemáte prácu a mali by Ste záujem o prácu v detskej endokrinologickej ambulancii v Bratislave, zavolajte mi na tf. číslo 0903104075, alebo napíšte na mail: b.milosovicova@gmail.com
Jedná sa o sesterskú prácu (základné meranie a odber krvi) na dohodu - 3 dni v týždni (utorok až štvrtok) po 3 hodinách v čase 8. 00-11. 00 hod. Ozvite sa prosím čo najskôr.
MUDr. Milošovičová
Dobry den, ak je Vas zaujem o pracu sestry v BA stale aktualny, prosim, kontaktujte ma co najskor.
Dakujem, Marianna Hajska (mariannahajska@gmail.com)
Dobrý deň, hľadám si prácu zdravotnej sestry na ambulancii v MARTINE, mám ukončené vysokoškolské vzdelanie, 7 roč. prax pri lôžku. Ďakujem za Vaše ponuky a prajem Vám pekný deň.
Zmena tel. čísla. Ak ma niekto záujem 0908 284 151. Ďakujem.
Mám ponuka pre zdr. sestru, poľa možnosti mi zavolajte na tel. č. +421 905478273
Mám ponuka pre zdr. sestru, poľa možnosti mi zavolajte na tel. č. +421 905478273
Dobrý deň som sestra s viacročnou praxou, hľadám si prácu v okrese Topoľčany, kontakt 0948 330213.