Dobrý deň,
uchádzam sa o miesto zdravotnej sestry v Nitre a okolí, mám 27-ročnú prax (neurologická ambulancia, neurologické oddelenie a ambulancia všeobecného lekára).
V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na tel. č. : 0904 454 130.
Ďakujem
Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra v jednozmennej prevádzke vo Zvolene alebo v okolí. Mám 21 ročnú prax, ukončené VŠ vzdelanie odbor ošetrovateľstvo 2. st, špecializáciu z komunitného ošetrovateľtva. Kontakt 0907875104.
Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotná sestra alebo dentálna hygienička v Senci, prípadne blízkom okolí. Mám 15 r. prax na zubnej ambulancii a 4 r. ako dentálna hygienička / ukončené vyššie odborné štúdium /. Môj email : rema3333@gmail.com
Za prípadné ponuky vopred ďakujem
Dobrý deň, súrne hľadám prácu v ambulancii v Topoľčanoch, Nitre a okolí. Mám prax v domove dôchodcov, s viacnásobne postihnutými deťmi aj na internej ambulancii. Prosím ozvite sa mi na telef. číslo 0902741041 za všetky pracovné ponuky vopred ďakujem!
Dobrý deň, hľadám si prácu ako zdravotná sestra na jednu smenu v Nitre, mám 25 ročnú prax na ambulancii aj oddelení, VP sk. B. Ďakujem za ponuky. Tel. 0905 / 657353
Hľadám si prácu na ambulancii v Krupine. Som diplomovná všeobecná sestra, mám pšš interné lekárstvo. Pracovala som na chemoterapeutickej ambulancii a niekoľko rokov na pľúcnom oddelení. 0918754233
Dobry den,
sme personalna agentura a priebezne obsadzujeme pracovne pozicie pre diplomovane zdrav. sestry v Nemecku.
Oslovujeme preto vsetky kandidatky, ktore ovladaju nemecky jazyk apson na komunikativnej urovni a ponukame im moznost sprostredkovania prace. Neziadame ziadne poplatky.
V pripade, ze vazujete o zmene resp. oslovila by Vas moznost prace vNemecku vo svojom odbore budeme radi, ak sa nam ozvete.
Dakujem a ostavam s pozdravom
Vesely
0948 750541
Smartchoice s. r. o.
Bratislava
Dobry den,
Sme personalna agentura a priebezne obsadzujeme pracovne pozicie pre dipl. sestry ovladajuce NJ aspon na komunikativnej urovni.
Jedna sa o pracu na klinikach v Mnichove.
V priade Vasho zaujmu budeme radi, ak nas kontaktujete
Neuctujeme ziadne sporstredkovatelske poplatky.
S pozdravom
Ing. Karol Veselý
Consultant
Smart Choice s. r. o.
Vienna Gate
Kopčianska 8, 10
851 01 Bratislava
phone: +421 948 750 541
e-mail: vesely@smartchoice.sk
Dobry den,
Sme personalna agentura a priebezne obsadzujeme pracovne pozicie pre dipl. sestry ovladajuce NJ aspon na komunikativnej urovni.
Jedna sa o pracu na klinikach v Mnichove.
V priade Vasho zaujmu budeme radi, ak nas kontaktujete
Neuctujeme ziadne sporstredkovatelske poplatky.
S pozdravom
Ing. Karol Veselý
Consultant
Smart Choice s. r. o.
Vienna Gate
Kopčianska 8, 10
851 01 Bratislava
phone: +421 948 750 541
e-mail: vesely@smartchoice.sk
Dobrý deň, hľadám si prácu v odbore detská sestra. Poteší ma ponuka, kde je hlavná náplň práce kontakt s deťmi. / jasličky, det. centrá /. Po prípade rada zastúpim sestričku na obv. ambulancii v rámci dovoleniek, PN. Za ponuky ďakujem.
Pre nášho klienta v Nemecku, obsadzujeme pracovnú pozíciu zdravotná sestra do nemocnice. Pracovná ponuka je na TPP s platovým ohodnotením 1800 – 2400€ / mesiac brutto. Požadovaná jazyková znalosť nemeckého jazyka je na úrovni B1 – B2.
Bc. Kristína Duranská
Consultant
e-mail: duranska@smartchoice.sk
Dobrý deň, prosím Vás, pošlite mi Váš životopis na s.janka@seznam.cz, mám ambulanciu v BB. Ďakujem.
Autor: Martina
Dátum: 18. 03. 2014
Dobrý deň, hľadám prácu zdravotnej sestry na jednosmennú prevádzku. Najlepšie na stomatologickú, očnú alebo ušno nosno krčnú ambulanciu. Pracujem 7 rok v DD a DSS. Mám vyštudované pomaturitné kvalifikačné štúdium v odbore všeobecná sestra, som v komore sestier, som magistra sociálnej práce. Ďakujem za ponuky z okolia Bytče, Žiliny, Čadce.
Hladam pracu v Rakusku ako opatrovatelka-zdravotna sestra v domacnostiach v rakskej rodine. Hladam aj opatrovatelsku pracu pre mojho manžela. elen.sk@centrum.sk vdaka
Dobry den. Pokial by ste mali zaujem, ponukam vam pracu zdravotnej sestry v nasej skole v prirode na Krahuliach a Kralikoch v mesiacoch maj a jun. Stravu aj ubytovanie vam hradime, plus financna odmena. Vikendy su volne. Pokial by ste mali zaujem kontaktujte ma na 0905474249, alebo mailujte na info @tramptaria.sk
Dobrý deň pani Alena,
hľadám odborného zaśtupcu do ADOSky, ak by ste mali záujem dajte mi prosím vedieť. vopred ´dakujem
ingridguban@gmail.com
Dobrý deň,
Hľadám zdravotnú sestru s VŠ ošetrovateľstvo a s min. 5 ročnou praxou v odbore. Nitriansky kraj. Kontakt 0905 577 748
Dobrý deň,
v prípade záujmu o prácu zdravotnej sestry v jednosmennej prev. sa mi prosim čím skôr ozvite na mobil. č. 0905 316 365. Môžte volať od 9. 00 hod do 22. 00 hod. Ďakujem
Dobrý deň,
hľadáme zdravotnú sestru v Kysuckom Novom Meste na HPP, jednosmenná prevádzka, pohyblivá prac. doba.
Podmienka: 5 ročná odb. prax pri lôžku v nemocnici,
resp. obdobná v DD, DSS, alebo špecializácia v komunitnom ošetrovateľstve a aktívna vodička- skup. “B”.
Kontakt: mobil č. 0905 316 365, Za ponuky ďakujem.
Dobrý deň,
súrne hľadám zdravotnú sestru- Mgr. ošetrovateľstvo, min. 5 ročná odb. prax pri lôžku-okres Žilina, KNM, Čadca.
Kontakt:mobil č. 0905 316 365