Hľadám prácu ako zdravotná sestra

Hľadám si prácu ako zdravotná sestra. Mám prax na oddelení, interno-diabetologickej a stomatologickej ambulancii, Vš sociálnej práce. Hľadám prácu v okrese Čadca, prípadne Bytča.
Ďakujem.
Kontakt:0911809496

Dobrý deň, súrne hľadám prácu v ambulancii v Topoľčanoch, Nitre a okolí. Mám prax v domove dôchodcov, s viacnásobne postihnutými deťmi aj na internej ambulancii. Prosím ozvite sa mi na telef. číslo 0902741041 za všetky pracovné ponuky vopred ďakujem!

Sestrička s praxou hľadá prácu v ambulancii v BA na úväzok 0, 75 od mája, ďakujem za ponuky.

Dobrý deň, som sestra viacročnou praxou a hľadám si prácu v okrese Topoľčany, kontakt 0948 330 213

Dobrý deň, hľadám zdravotnú sestru do ambulancie všeobecného lekára pre dospelých v poliklinike Mýtna - Staré mesto BA. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať 0905464547 + poslať životopis. Ďakujem.

Dobrý deň prajem,

hľadáme šikovnú zdravotnú sestru do gastroenterologickej ambulancie.
Nástup možný ihneď

Pre viac informácií ma kontaktujte
Bc. Kristína Duranská
phone: +421 948 750 539
e-mail: duranska@smartchoice.sk

Kde je prosim ta ambulancia?

Dobrý deň prajem

pre viac informácií ma prosím kontaktujte

Bc. Kristína Duranská
Consultant

Smart Choice s. r. o.
Vienna Gate
Kopčianska 8, 10
851 01 Bratislava

phone: +421 948 750 539
e-mail: duranska@smartchoice.sk

Rada by som sa uchádzala o Vami ponúknutú pozíciu sestry u všeobecného lekára. Mám prax aj špecializáciu pre závod a obvod s roku 1987.
Ďakujem.
Jana Senešová

Dobrý deň, hľadám prácu ako všeobecná zdravotná sestra v jednosmennej prevádzke. Mám 2, 5 ročnú prax na chirurgickom odd. Prácu hľadám v okrese Žiar nad Hronom, Kremnica. V prípade ponuky, prosím kontaktovať emailom. Vopred srdečne ďakujem.

Dobrý deň,
Som zdravotná sestra, prax 6 rokov na klinike v UNBA a ambulancii všeobecného lekára + odbornú prax počas štúdia Ošetrovateľstva.
Hľadám prácu na ambulancii v Bratislave, u všeobecného lekára alebo inej ambulancii skôr interného zamerania, príp. v jasliach, alebo inej len jednosmennej prevádzke.
Ďakujem

Hľadám sestru na 6 hod denne do ambulancie pre Lýmsku boreliozu. Plat 600€ v čistom. Ak máte záujem volajte 0915 876 888. Ďakujem.

Dobrý deň prajem,

hľadám zdravotnú sestru do pediatrickej ambulancie v Bratislave, na dobu neurčitú, t. č. na 25 hodín týždenne.

Ak máte záujem, môžeme sa dohodnúť na stretnutí.

S podzravom

MUdDr Monika Antošová

Dobrý deň prajem,

hľadm sestru do pediatrickej ambulancie na trvalý pracovný pomer, t. č. na 0, 625 úväzok.

Ak máte záujem, pošlite kontaktujte ma, prosím, + pošlite životopis.

S pozdravom
MUDr. Monika Antošová

Dobrý deň, hľadám si prácu na ambulancii, oddelení alebo v DSS na HPP, VPP alebo počas zastupovania vo Vranove, Prešove, Košiciach a okolí. Mám ukončenú SZŠ. Nástup možný ihneď. Za všetky ponuky ďakujem. Tel. č. 0905 733078 janasavkova@gmail.com

Dobrý deň, hľadám prácu ako zdravotná sestra v ambulancii v POPRADE a okolí. Mám ukončené Bc. v odbore Ošetrovateľstvo. V súčasnosti pracujem na Ortopedickom odd. Nezáleží mi na type ambulancie, viem sa rýchlo prispôsobiť. Mail: silvia.stefkova@gmail.com
Ďakujem :slight_smile:

Všeobecná zdr. sestra s praxou v amb. PLPD, internej a v súkromnom centre hľadá prácu od 10 / 2014 v BA. Ďakujem za ponuky.

Sestrička s 18r. praxou ponúka zástup v ambulancii od 1. do 9. 8. 2014. BA.

Dobry den hladam zdrav sestru na zastup do amb vseobec lekara v raci ak mate zaujem prosim kontaktujte ma 0903 44 9653 alebo mail marti. just @gmail.com dakujem katarina

Dobry den hladam zdrav sestru na zastup do amb vseobec lekara v raci ak mate zaujem prosim kontaktujte ma 0903 44 9653 alebo mail marti. just @gmail.com dakujem katarina