Vypadla mi striedačka, nástup sobotu ráno 5. 11. k 72 kg pánovi po porážke, imobilný, nevie sa pohybovať, starostlivosť o pacienta a domácnosť. Netreba variť, býva s manželkou. Platové podmienky:55+152 odvody+cestovné náklady, doprava podľa vlastného uváženia. Je treba zaslať životopis v NJ a referencie. Potrebná skúsenosť s ležiacimi a dobrá znalosť NJ. Žiadne poplatky.
Hľadám prácu opatrovateľky v AT na 1 týždňové turnusy v mesiaci- striedanie 2+1, 3+1, prípadne vymením za moje miesto - klasické 2 - týždňové turnusy. Ďakujem
Dobry vecer, hladam miesto opatrovatelky na zaskok 2-tyzdennom turnuse, mam 1/2 rocnu prax s alzhaimerovou pacientkou u nas doma, som nefajciar sportovy typ. Mam 48 a kurz z cerveneho kriza nemcina slabsia, ale ucim sa. Vopred dakujem. Najlepsie by to vyhovovalo po novom roku. Dakujem a pozdravujem vsetky opatrovatelky. c.t. 0904274712.
Hladam si novu rodinu v Rakusku Vieden a okolie. Prax, zivnost a vsetko potrebne mam. Nemecky viem hovorit plynule. Ponuky na tel. cisle-0902394445. Prosim len seriozne ponuky. Odmena za sprostredkovanie ista. Az po prvom turnuse.
Zdravim. Neviete tu prosim niekto o ponuke pre muza, opatrovatela v Rakusku? Dakujem.
Hľadám si prácu ako opatrovateľka, mám 38r, 4 roky praxe, opatrovateľský kurz, živnosť v Rakúsku. Som samostatná, milá a prisposobivá. 00421911677670, alebo mail 7majka777@azet.sk
Spolahlivá opatrovateľka z východu, stredoškolske vzdelanie, nefajčiarka hľadá prácu, alebo zástup v Rakúsku. Mám rakúsku živnosť, certifikát - opatrovateľstvo, 6 ročnú prax, z toho 3 roky v At, nemčina komunikatívna, vek po 50-ke, skúsenosti s ležiacimi pacientami, alzheimer, diabetes. Kontakt 0915425381, alebo mail evaku@zoznam.sk. Nástup možný ihneď.
Prajem pekný deň. Som 52-ročná, zdravotná sestra, pracovala som 8 rokov aj v Nemecku, takže s nemčinou nemám žiaden problém. Posledná pacientka mi zomrela a teraz sa mi nejak nedarí zohnať si novú rodinu, budem vďačná za každú pomoc, išla by som aj cez agentúru (dobrú) , ďakujem. Moje t. č. je:0907334245
Ahojte, Včera mi zomrela babka, prosím, kto mi pomôže zohnať prácu? Mám trojročnú prax v AT, ďakujem 0915963902
Ahoj Evička, mojí kamarádce odvezli pacientku do starobince, hledá práci, jestli to je ještě aktuální, prosím napište telefon, hned vám budu volat, děkuji vám moc… a pěkný a klidný večer… Paula
Potrebuje niekto výpomoc na január, rád zastúpim 2 týždne príp. aj kratšie, bez živnosti, mám 5 ročné skúsenosti s opatrovaním v Rakúsku, (PEG, PK, ležiaci, invalidní vozík). 34r., nefajčiar, nekonfliktný, pracovitý, ukončené DVS. 0907104484.
Zdravím Evka - pokiaľ je to ešte aktuálne - som k dispozícií na stálo i na záskok / / 00421908451361 / /
Hľadám na zastupovanie miesto opatrovateľky, alebo na 2 týždnové turnusy, prax mám ale nemecký jaz. ovládam slabšie.
Dobrý večer. Hľadám miesto opatrovaťeľky v Rakúsku. Opatrovaťeľský kurz a pokročilá znalosť nemčiny. Poplatok za sprostredkovanie práce po prvom turnuse samozrejmosťou. Pochádzam z okolia Detvy. Dakujem!
Hladam pracu opatrovatelky / zdrav. sestry na 2 tyzdnove turnusy. Prax opatrovatelka 7 rokov, DSS s postihnutymi detickami, detske oddelenie, ambulancia praktickeho lekara, gynekologicka ambulancia. Nemecky jazyk ovladam - zaklady. Som z Kezmarku. Najradsej niekde v Rakusku na TPP alebo rakusku zivnost. Prosim ponuky pisat emailom, Ukoncene mam VS 1 st. v odbore Osetrovatelstvo. Dakujem
Dobry den. Hladam si pracu ako opatrovatelka v Rakusku na 2, alebo3 tyzdnove turnusy. Mam zivnostensky list, opatrovatelsky kurz a Nemecky rozpravam velmi dobre.
Ahojte zienky, hladam si zaskok, kedze som na zaciatku tehotenstva, chcem si len nieco privyrobit, zivnost mam, nemcina perfektna. Mam 30 rokov. Dakujem
Hľadám si prácu ako opatrovateľka. Mám 30 rokov, nemčina perfektná, živnosť mám, 6 rokov praxe v AT s dg. Parkinson, Demencia, Alzheimer, Krebs, Kolostómia, Schlagalfall. Budem vďačná za každú ponuku, prajem pekný deň.
Som opatrovatelka a hladam si momentalne pracu do Rakuska. Mam 33 rokov a 11 rokov uz pracujem v zahranici. Pracovala som ako opatrovatelka v Nemecku aj v Rakusku. Mam certifikat z cerveneho kriza. Chcela by som aj dalej pracovat ako opatrovatelka / spolocnicka, ale uz len pri mobilnych pacientoch. Mobil - 0914104100.
Dobry den. Po umrti pacienta si hladam novu pracu ako opatrovatelka. Mam viacrocnu prax. Dobru nemcinu. Zivnostensky list aktivny. Praca moze byt na 2-3 tyzdnove turnusy, ale aj nepravidelne, takisto aj zastup, ale aj bez zivnosti. Mam 44 rokov, nefajciarka. Nastup podla potreby aj ihned.