Hladam pracu ako opatrovatelka v AT, opatrovatelku v Rakusku robim 4 roky a momentalne som bez prace. Zivnost mam, ponukam opateru ako o chodiaceho, tak aj leziaceho pacienta, vedenie domacnosti dakujem.
Dobrý večer. Hladám si prácu v Rakúsku, chcela by som v okolí Salzburgu alebo priamo v Salzburgu. Pracujem 5,5 r., z toho 3,5 r. na živnosť. Nemčina je na komun. úrovni, referencie mám dobré. Ponuky možte mi posielať na mail ali632@azet.sk, alebo t.č. 00421948824168.
Mam 48 rokov, som spolahliva, flexibilna, nefajciarka, abstinent.
Prosím o kontakt na Vás, táto mailová adresa je z rodiny.
Dobry vecer, hladam si kolegynu. Pacient je prevazne leziaci + vozik, je nutne s nim komunikovat, miesto je v Grazi. Nastup je mozny od 24.10. Ak mate zaujem, napiste mi na mail rodiny b.fauland@gmx.at.
Ponúknite mi záskok na November - 2 týždne príp. aj kratšie, bez živnosti, mám 5 ročné skúsenosti s opatrovaním v Rakúsku, (PEG, PK, ležiaci, invalidní vozík). 34r., nefajčiar, nekonfliktný, pracovitý, ukončené DVS. 0907104484.
Dobrý postreh, som z Košíc.
Chcem sa opytat, ci davas nieco tej co ju ides zastupit? Ja zaskakujem koncim, a dohodli sme sa, ze sa budem revansovat, a neviem ako to chodi, som prvy krat vonku. Pa a dakujem za odpoved.
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť, aby ste ma kontaktovali v prípade, že potrebujete záskok na dva týždne v mesiacoch november alebo december na twenty1@post.sk. Ďakujem
D. den, som 38 rocna zaujemkyna o pracu opatrovatelky v Rakusku, mam kurz, dlhorocnu prax so seniormi v Taliansku, hovorim nemecky a som k dispozicii hned. Dakujem. T: 0902-681281
Súrne hľadám prácu alebo záskok, v Rakúsku ako opatrovateľka, umrela mi pacientka. Mam 26rokov, pracovala som u 91 ročnej babky na vozíčku v Rakúsku, potom bola ležiaci pacient. Nebola som cez agentúru, preto si hľadám touto formou prácu. Nemecky sa dohovorím, mám aj referencie od predošlej rodiny. Nemám živnosť, za ponuky vopred ďakujem. Za prácu sa odmením po turnuse kontakt 0911 648 422 alebo mailom na samolejova.michaela@centrum.sk
Opatrovateľka hľadá prácu. Mám 8 rokov prax, živnosť 3,5 roka v AT, samozrejme odporúčania, certifikát. Nemčina na slušnej úrovni, vodičský preukaz skupiny B. Pochádzam zo západného slovenska. Som 38 ročná spoľahlivá, seriózna, nefajčiarka, abstinent. Tel. kontakt 0902 335 594. Ďakujem.
Hľadám prácu opatrovateľky v Rakúsku na 1 týždňové turnusy v mesiaci. Číslo telefonu:00421 902 052 709 Môj e-mail:kvetab@pobox.sk
Hladam pracu opatrovatelky od 22.11.2011, mam prax a otvorenu zivnost, som zo Zvolena, v Rakusku uz som pracovala 2 roky, tazke stavy mi nevadia, moj mail edita41@centrum.sk, alebo c. 0908574260
Dobry den - hladam zastup od 6. 12. v Rakusku. Som 47 rocna opatrovatelka zo Stredneho Slovenska spolahliva s kladnym vztahom k starsim ludom nefajciarka s praxou v zahranici ak niekto potrebuje zastupit ohlaste sa na tel. c. 00421944520794 Dakujem
Ahoj, ponúkam záskok počas Vianočných sviatkov v čase od 19.12. 2011 do 01.01.2012 (odchod domov 02.01.). V prípade zájmu volajte na tel. číslo 00436643753916 alebo od 7.11. na tel. č. 0907180084.
Veľmi rada by som chcela pracovať ako opatrovateľka v Rakúsku. Mám opatrovateľský kurz a základy nemeckého jazyka. Veľmi rada sa učím, tak sa chcem aj viacej zdokonaliť v nemeckom jazyku.
Chcem začať prácu opatrovateľky. Mám opatr. kurz, základy NJ, práce v domácnosti sú samozrejmosťou. Pomôže mi niektorá z Vás napr. čo už končí v rodine? Ďakujem pekne a prajem všetkým, čo tu píšu veľa šťastia.
Ahojte, hľadám prácu ako opatrovateľka. Mám 6 ročnú prax s ležiacimi pacientami, pac. s PEG sondou, katétrom, Alzheimerom v poslednom štádiu a aj stareckou demenciou. Nemecky ovládam a mám aj VP. Ďakujem. Mám aj pracovné povolenie. Ak viete o niečom prosím kontaktujte ma písomne alebo na 00436508001954
Hľadám prácu opatrovateľky na 1 týždeň v mesiaci. Aj bez SVA a cestovného. geist@centrum.sk