Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Dobrý deň, hľadám záskok od 27.02.2012 na l týždeň, max. na 14 dní, najradšej vo Wiedni či blízkom okolí kvôli doprave. Rodinu určite nepreberiem, lebo ozaj hľadám len záskok. Prax mám 2 roky, momentálne živnosť pozastavená. Nemčinu mám komunikatívnu. Ak niekto potrebuje, môže sa mi ozvať. Ešte raz zdôrazňujem, že skutočne hľadám len záskok. E-mail: luccia1@azet.sk

Dobrý deň, hľadám súrne prácu opatrovateľky starších ľudí v Rakúsku, mám 5 ročnú prax a teraz som skončila v jednej rodine, mám živnosť, výborne hovorím nemecky, mám 39 rokov, som z Levíc, zaujímam sa o zdravý životný štýl, viem variť, mám rada zvieratá, nefajčím, som milej a usmievavej povahy, mám skúsenosť aj s ležiacimi pacientmi, s urinokatétrom aj so žalúdočnou sondou. Teším sa na spoluprácu.

Ponukam Ti pracu, pani je este v nemocnici. Je to v susedstve ako robim ja. Je to demencia, nevie sa kedy pride domov. Mila pani, stihla, okolo do 8orokov. Moj kontakt waha@post.sk

Pekny den. Mam opatrovatelsky kurz, Rakusku zivnost, Nj na komunikativnej urovni, prax mam parkinson, cukrovka, alzheimer, leziaci. Hladam si pracu opatrov. do Rakuska. Vie mi niekto pomoct? Zaplatim.

Dobrý deň, ešte je aktuálna tá ponuka? Som opatrovateľka, 49 ročná z Novák a momentálne bez rodinky. V Rakúsku mám otvorenú živnosť a 5 ročnú prax v rodine. Tak by som prosila o bližšie informácie.

Hľadám prácu ako opatrovateľ. Mám 47 rokov, vodičský B, kurz opatrovania, varenie a upratovanie nie je problém. Skúsenosti z opatrovaním mám len z domu, 10 rokov dementná a agresívna babka. Mám skúsenosti s diabetes a prebaľovaním. Problém je v tom, že som ešte nedostal príležitosť pracovať v At. Po nemecky rozumiem dobre, len moja komunikácia je pomalšia, čo je logické nakoľko som nemal príležitosť v praxi. Pokiaľ by ste vedeli niečo alebo mali niečo pre začiatočníka, prosím ozvite sa. Každý musí nejak začať. Ďakujem. tel. 0907668821

Ahoj, mam 5 rokov rakusku zivnost, vsetky papiere rakuske, zertifikat, skusenosti, prax, odmene vam za pracu, ihned mozem nastupit, radsej k muzovi, ak sa da, viac na mojom telefone 0904 472 108, verim, ze sa mi ozvete, dakujem

Hladam si surne pracu opatrovatelky v AT vlastnim vod. preukaz AT zivnost, skusenosti s / kateter, kolostonia, pexsonda /. Nastup mozny ihned.
Dakujem za ponuky

Ahoj je tvoj inzerat este aktualny?

Ak mate zaujem, mam volné miesto pri nemobilnej pani po infarkte do Steierska. Nástup v utorok 05. 06. podrobnejsie Info na tel. 00436646203560

Hladam si pracu opatrovatelky v AT. Robila som tam pred 2 rokmi, tak mam nejake skusenosti s tym. Nemcina pocas tych 2 rokov oslabla, ale da sa to doucit. Mam 55 rokov, zivnost nemam, som nefajciarka, a mam rada starych ludi a prace v domacnosti. Som spolahliva, nesklamem, ak niekto ponukne aj zastup.

Chcela by som pracovať v Rakúsku, alebo ísť na záskok ako opatrovateľka, pomocníčka v domácnosti, alebo ako spoločníčka starším ľuďom, ale bez Rak. živnosti. Mám opatr. kurz, dobrú nemčinu, vodičský preukaz a dlhoročné skúsenosti.
janka.janka@gmail.com

Dobry den, ponukam zaskok pocas Vianocnych sviatkov od 24. 12. 2012 do 30. 12. 2012 vo Viedni. (Odchod domov 31. 12. 2012). V pripade zaujmu volajte na tel. c. 0902413340.

Dobrý deň, hľadám prácu ako opatrovateľka v Rakúsku, živnosť mám už 5 rokov, prax 7 rokov, nemčina priemerna. Mám skúsenosti s alzheimerom, ležiacim pacientom, demenciou. Moje tel. číslo: 0908 822 762. Ďakujem za prípadne ponuky.

Potrebuje niekto výpomoc na október, november, rád zastúpim 2 týždne príp. aj kratšie, bez živnosti, mám 5 ročné skúsenosti s opatrovaním v Rakúsku. 0907104484.

Som opatrovatelka s plynulou nemcinou touto cestou si hladam novu rodinu v Rakusku, prax mam aj zivnost. Ponuky na tel. č. 0902394445 poprosim len seriozne ponuky. Nastupit mozem po dohode ihned nakolko som momentalne volna.

Dobry vecer, mam vazny zaujem o zaskok cez vianoce, mam 52 rokov, nefajcim, some spolahliva, varim peciem, ked nikoho nemate este zavolam vam

Zastupim opatrovatelku na 2- tyzdne, prax mam c. t. 0908542952

Zastúpim opatrovatelku v Rakusku, prax mám, nemčina hovorová ak máte otázky, napíšte peisidonka@zet.sk

Zastúpim opatrovatelku - 2 týždenný turnus. Prax mám aj osvedčenie. Len neležiaci pacient.