Hľadám si prácu opatrovateľky. Mám prax, živnosť a hovorím plynule po nemecky. Kontakt: eva39@centrum.sk
Zdravim mile kolegynky,
prave mi zial zomrela moja babicka a hladam si nove pracovne miesto. Mam vsetky potrebne doklady opravnujuce vykonavat zivnost v Rakusku, dlhorocne skusenosti s opatrovanim, hovorim plynule nemecky. Serioznu ponuku viem ocenit, nielen slovom. Dakujem vopred (0908939145).
Už druhá agentúra zobrala poplatok a prácu nemám, poraďte a ešte lepšie ponuku do AT opatrovať prijmem. Prax mám päť rokov, nemčina stredne. Tel. č:0907 364 590. Prosím len seriózne. Ďakujem vopred.
Pozravujem, hľadám si záskok ako opatrovateľka, spoločníčka pri senioroch v období od 10. 11 do 10. 12. 2012. Wiedeňa okolie, poprípade ak by ste vedeli o niečom v Mníchove. Som rehabilitačná sestra / fyzioterapeutka / s 10 ročnou praxou a 3 ročnou praxou s opatrovaním seniorov vo Wiedni. Živnosť ešte nemám, plánujem od januára, poprípade ak by ste vedeli o nejakom mieste na trvalý pracovný pomer v nemocnici, heime, alebo v ambulancii na elektroličbe, vodoliečbeod januára 2013. Som aj masérkou s praxou. Momentálne potrebujem nájsť prácu iba na zástup.
Ďakujem všetkým vopred za radu.
Dobrý deň, hľadám prácu opatrovateľky v Rakúsku. Mám opatrovateľský kurz a mierne pokročilú znalosť nemčiny. Skúsenosti s opatrovaním mám, nie však v nemecky hovoriacich krajinách. Chcela by som Vás poprosiť ak viete niekto o nejakom voľnom mieste prípadne záskoku aj počas vianočných sviatkov tak mi prosím napíšte na email beata197149@gmail.com. zaplatím aj sprostredkovateľský poplatok v prípade stáleho miesta. Mám 41 rokov a som nefajčiarka. Ďakujem
Dobrý deň, hľadám prácu opatrovateľky v AT, živnosť aktívna, prax 7 rokov, nemčina priemerna, absolvovala som kurz opatrovateľky. Skúsenosti s demenciou, alzheimerom, ležiacim pacientom. Som nefajčiarka, vek 54 rokov, flexibilná. Moje tel. č. 0908 822 762, mail: Edit292@atlas.cz. Ďakujem za prípadne ponuky.
Dobrý deň, súrne si hľadám prácu ako opatrovateľka v AT, mám aktívnu živnosť, opatrov. kurz, 4 roky praxe, nemčina na komun. úrovni, tel. 0917 668 707, prípadne zástup. dakujem.
Hľadám záskok na mesiac november a december, som ZS, skúsenosti s opatrovaním mám. č. t. 0907 524 116
Prajem pekný deň. Hľadám prácu opatrovateľky, alebo aj záskok. Pracujem v Rakusku 3. roky. Mám celtifikát-opatrovateľstvo, Rakusku živnosť. Možem nastupiť aj hned. Kontakt 0917966399. Budem vdačná.
Dobrý deň. Súrne hľadám záskok na november, ak by ste niekto o niečom vedeli, prosím ozvite sa. Som spoľahlivá, skúsenosti s opatrovaním mám, aj rakúsku živnosť a nemčina dobrá. Seriozne. Dakujem
Hladam pracu ako opatrovatelka bez zivnosti, pripadne zastup, prax mam, nemecky sa dohovorim. tel. 0907370303. E-mail anita631@azet.sk
Dobrý večer, ak potrebujete zástup na 3-4 týždne / obd. do 15. 12 / , tak Vás môžem vystriedať ihneď. Mám zdr. skolu, 10 rokov prax, 2 roky skúsenosť s opatrovaním v rakúsku. Nemecky ovládam. Živnosť zatiaľ nemám. Oblasť Wiedne a okolie. Pochádzam z okr. Poprad.
Ďakujem za každé info. Samozrejme za odmenu.
Hladam si pracu opatrovatelky do Rakuska mam opatrovatelsky kurz pracovala som v Nemecku mam 45 rokov nastup mozny ihned 0902741724
Hladam pracu mam 52 skusenosti opatrov kurz nemcina zaklady trpezliva komunikativnamila spolcenska pracovita hladam pracu aj v obchode vo velkosklade metro vykladanie tovaru vyuceny predavacka prax veduce miesto 35rokov skusenoti vo vedeni prevadzky ponuknite moje hobby masiarka vykostovacka momentalne miesto daniela kakus
Dobrý deň, hľadám prácu ako opatrovateľka. Mám 42 rokov. Pracovné skúsenosti, opatrovateľský kurz a kurz nemčiny. Som ochotná nastúpiť kedykoľvek.
Dievcata, nasla som inzerat jeden pan hlada opatrovatelku pre svoju pani. Je to v Nemecku, podmienky nepise. Tel. cislo 0049 3493 5169464. Vela stastia
Dobry den. Hladam pracu, opatrovatelka, auapir, pomoc v domacnosti. Nastup ihned. Na turnusy. Moze byt Rakusko, Nemecko, Svajciarsko. Mam prax, kurz, Nj-Zaklady sa dohovorim. Anglicky pokrocila. kontakt nika28100@azet.sk, Dakujem. Moze byt aj zastup.
Dobry den surne si hladam pracu opatrovatelky, nejaky cas som v Rakusku pracovala, skusenosti mam, nechcem pracovat na zivnost, ak viete o niekom kto sprostr, albo vie najst pacienta-prosim dajte info-0949 284 186revanzujem sa za najdenie, dakujemberiem aj zastup, aj na pracovnu zmluvu, nastup ihned, dik
Som 43 rocna zena a mala by som zaujem o pracu opatrovatelky v Rakusku, zivnost nemam, lebo zatial som pracovala ako opatrovatelka len v Nemecku v dvoch rodinach. Mam skusenost s opatrovavin pana s brusnym katetrom, alzheimer, po infarkte, mam opatrovatelsky kurz, nemcinu ovladam komunikativne, rada sa ucim, rada varim a peciem a domace prace aj prace v zahrade mi robia skor radost, ako problemy. Nastupit by som mohla od konca februara. Milujem starych ludi. moj kontakthrmovaiveta@gmail.com
Hľadám prácu ako opatrovateľka v AT, prax 7 rokov, nemčina na komunikatívnej priemernej úrovni, aktívna živnosť, mám skúsenosti s alzheimerom, demenciou, ležiacim pacientom. Prosím prípadne ponuky na telef. č. : 0908 822 762. Ďakujem