Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Dobry den prajem. som zdravotna sestra a hladam si pracu v rakusku, mam 8rocnu prax dobru nemcinu. zivnostensky list praca moze byt aj 3tyzdnove turnusy. mam52rokov nefajciarka. nastup aj ihned. dakujem

Dobry den som sestricka a hladam pracu v rakusku som spolahliva mam skusenosti s opatrovanim kazdu ponuku prijmem dakujem kontaktujte ma na telef. cisle0915 259697 prajem krasny den

Zastúpim jednorázovo opatrovateľku, aj na kratší turnus, mám komunikatívnu NJ, prax 6 rokov. Tel: 0949 503339.

Hľadám si prácu opatrovateľky v Rakúsku alebo v Nemecko - maximálne 3-týždňové turnusy. Mám opatrovateľský kurz, dlhoročné skúsenosti a hovorím dobre po nemecky

Dobrý deň,

ak máte záujem o prácu opatrovateľky, pošlite mi prosím tel. číslo, rada Vám zavolám a poskytnem potrebné info.

S pozdravom

Ing. Silvia Bolčová
0908 723 889

Dobrý deň,

ak máte záujem o prácu opatrovateľky, pošlite mi prosím tel. číslo, rada Vám zavolám a poskytnem potrebné info.

S pozdravom

Ing. Silvia Bolčová
0908 723 889

Dobrý deň,

S pozdravom

Ing. Silvia Bolčová
0908 723 889

Pekny den prosim vas napiste mi na moj email dakuejm

Napiste mi na mail : agraner69@gmail.com, potrebujem striedacku od 20. 3.

Prosim ak este nemate pracu napiste mi na mail agraner69@gmail.com. Praca oc 20. 3. 2013

Hladam striedacku od 20. 03. 2013. Info: agraner69@gmail.com, najlepsie zo stredneho Slovenska. Potrebna prax.

Mám záujem o prácu, som povolaním sestra, mám dobrú, nie perfektnú nemčinu. Pracujem v Rakúsku už 6 rokov, ale 22. 3. mám štátnice, tak môžem nastúpiť len potom. Som zo stredného Slovenska, Kokava nad Rimavicou. Prosila by som viac informácií. Prajem pekný deň.

Reagujem na Váš mail. 0914230728. Dakujem.

Dobrý deň. reagujem na Vás inzerát. Mám 40 rokov základy nemčiny, dorozumiem sa a stale sa učím. 0914230728. Dakujem Blahová

Dobrý deň. Reagujem na Váš inzerát. Hľadám prácu opatrovateľky v rakúsku a mám slušné základy nemčiny. Mám 40 rokov, rada sa učím. Dakujem. Blahová.

Dobrý deň. Mám 40 rokov, som rozvedená a hľadám si prácu ako opatrovateľka. Mám slušné základy nemčiny, aj vodicský preukaz. Som nefajčiarka, spoľahlivá. Dakujem.

Dobrý vecer reagujem na Vaš inzerát. Potrebovala by som informácie o akú prácu ide. Nie som sice zo str. slovenska, ale z východu. Prax mám viac ako 2roky, nemecky sa dorozumiem. Za odpoveď vopred ďakujem.

Pekný podvečer,
ponúkam prácu pre opatrovateľky vo Wien. Napíšte na mail zákl. info o Vás a pracovných skúsenostiach. Nástup skoro, po príchode pani z nemocnice, viac info v maily: halasova13@gmail.com, dík

Dobrý deň. Hľadám prácu ako opatrovateľka v Rakúsku.
Mám opat. kurz, nemčina základy, som spoľahlivá, zodpovedná, domáce práce mi nerobia problém. Poprosím len seriózne 0907932465 Ďakujem za prípadne ponuky.

Reagujem taktiež na Váš príspevok, moje tel. číslo je 0907932465.
Vopred Vám ďakujem.