Ďakujem
ludwig malý (ludwig) |halasova13@gmail.com|07.03.2013
všetkým 154, ktorí ste reagovali na nižšie uvedený inzerát. Nedá sa všetkým individ. odpovedať. Vybrané ženy boli kontaktované mailom, ostatným prajem viel Glúck a ďakujem.
ponúkam prácu pre opatrovateľky vo Wien. Napíšte na mail zákl. info o Vás a pracovných skúsenostiach. Nástup skoro, po príchode pani z nemocnice, viac info v maily: halasova13@gmail.com, dík
Dobry den, mam zaujem o pracu v rakusku. Prax mam vdaka mojej mamke o ktoru som sa starala a ktorá trpela viacerími diagnozami. V Rakusku som bola dva krat na zaskok, Mam spraveny opatrovarelsky kurz a ve neneckom jazyku zaklady_stale sa učim. Tato praca sa mi pači a velmi rada by som ju robila dalej. Dakujem, , s pozdravom Monika Benedekova
Reagujem na Vaš mail, , 0918 934022, , dakujem
Prosim aj ja mám zaujem o pracu opatrovatelky prosim info dakujem
Pracovala som cez vas asi pred 4 rokmi v malom meste pri sauzburku opatrovala som 85 rocneho pana potom som musela ostat doma lebo som sa starala ochoreho svokra ktory uz zomrel teraz som bez prace achcela by som zase cez vas pracovat ako opatrovatelka od aprila keby ste mali nieco pre mna tak sa so mnou v skontaktujte na tomto cisle 0911240258
Dobry den, mala by som zaujem pracovat ako opatrovatelka v rakusku-moje cslo:0910790077
Už máte práci?
Dobrý den, už jste našla práci?
Hladam opatrovatelku do Rakuska surne, nastup v utorok, musi vediet dobre nemecky, živnost neni podmienka ta sa spravi… musi vediet dobre varit, praca je vo Wells a podmienka je kôli auto ze to by mala byt zena z vych. Slovenska kontaktujte ma na fb - viera novakova… babka zije v rodinnom dome demencia ost. blizsie info podam… dam prednost zene co je v Rakusku od 1 teda prax minimalne 1 rok a ak žije sama s detmi… surne, mail nepiste neotvaram
Pani Vrábľová, máme pre Vás ponuku práce v AT, zavolajte súrne na tel. : 0944 206 849. Ďakujeme.
Dobry den, hladam si pracu opatrovatelky v AT. Mam dvojročnu prax, skusenosti s Alzheimerom, demencia, cukrovka, mam otvorenu zivnosť, som momentalne bez prace. Vopred dakujem za ponuky.
D den ak je to este aktualne splnam podmienky vzborne varim a mam dobru hovorovu nemcinu prax a zivnost mozem ihned nastupit, O915671O15 vdaka iveta
Dobrý deň ja by som mala záujem o prácu opatrovateľky vo Welse alebo blízkom okolí, Gmunden a podobne, mám 5 ročnú prax so seniormi, nastúpiť môžem ihneď.
Reagujem na ponuku, mám záujem o prácu opatrovateľky v Rakúsku, mám 6 ročnú prax so seniormi, vycestovať môžem ihneď, varím výborne, 0904 254670
Môj inzerát už nie je aktuálny, prosím agentúry, aby mi už nevolali. Ďakujem.
Hľadám prácu, ako opatrovateľka "mám ukončený opatrovateľský kurz "a prax domove dôchodcov. Prosím kontaktujte ma 0908 350 028 dakujem Jana H
Dobrý deň,
mám záujem pracovať ako opatrovateľka v Rakúsku, ak by to bolo možné oblasť Steiermark, mám živnosť, v Rakúsku pracujem 8 rokov.
Moje tel. číslo: 0908 884 020
Ďakujem
Dobrý deň,
chcela by som vedieť, aké máte skúsenosti s agentúrou Atena.
Ďakujem.
Evička, len to nie
Ako tak môžeš o sebe povedat, že splnaš podmienky ty maš, ale guráž, .