Dobrý deň prajem.
Hľadám prácu, ako opatrovateľka v Rakusku, opatrovateľský kurz mám a prax 3 mesiace v Rakusku. Prosím kontaktujte ma 0902807832. Ďakujem Erika
Dobrý deň, chcem sa opýtať či ste už našli tu striedačku som k dispozicií 0914 103 010
Dobrý den, hladam pracu opatrovatelky, kurz aj prax s opatrovaním v rakusku mám-mam 33rokov a mozem hned vycestovat-za ponuky vopred dakujem-moje tel. 0910790077
Hladám si prácu v Rakúsku. Mám 45 rokou. Praxi 13 rokou. Robila som v Německu. Chcem zkusit Rakúsko. Živnost nemám zatial. Poradte niekto. Ďakujem
Tato p, Bolčova je z agent, Atena, nespolahliva.
Pozna niektorá z vás pani ktora sprostredkuje pracu v Rakusku, jej meno je p. Adamova, dakujem.
Má niektorá z Vás skúsenosti s sgentúrou pani Patricie Jandl zo Steyr?
Hladam pracu ako opatrovatelka popripadne aj zastup. Som zo Zilinskeho kraja mam zivnost aj prax. c. t. 0908542952
Dobrý deň, mám záujem o prácu opatrovateľky. Som 50-ročná zdrav. sestra, mám prax v DD. s imobil. klientmi, klientmi s Althaimerom, Parkinsonom atď. Nemecký jazyk ovládam len základy, som ochotná sa ďalej vzdelávať. Ak je Vaša ponuka ešte aktuálna, budem vďačná za odpoveď. Moje t. č. 0903225900. Ďakujem Blažová
Hľadám striedačku pravdepodobne od mája / 2013 zo Stredného Slovenska / kvôli doprave / . Prax aspoň 2 roky, NJ na hovorovej úrovni, ŽL nie je podmienka rodina všetko vybaví okolo živnosti. Stručný životopis na jadore22@zoznam.sk. Odpoviem len vybraným.
Môžete sa mi ohlásiť na email mandolenka@azet.sk? Budem veľmi rada ak sa mi ozvete.
Dobrý deň, ešte pred polrokom som si nemyslela, že nájsť prácu je tak tažké. Mám 49rokov, základy nemčiny, opatrovateľský kurz, vodič. preuk. “B”, som nefajčiarka, rada pečiem, varím, mám rada prácu v záhrade, rada pracujem s ľudmi, nevadí mi manuálna práca či už v skladoch, pekárňach, sklenníkoch, ako chyžná alebo pomocná sila v kuchyni, na farme. Ak sa nájde niekto, kto vie pomôcť, prosím na email mandolenka@azet.sk, ale naozaj len seriozne.
Dobrý deň,
volám sa Mária a bývam v Prahe. Rada by som si našla prácu na živnosť, ako 24 hod. opatrovateľka do Rakúska formou 14 dňových turnusov (najlepšie Graz, Klagenfurt, Bregenz) alebo do Švajčiarska formou 1 mesačných turnusov. Rakúsku živnosť nevlastním.
Platové podmienky :
Rakúsko - od 50 EUR na deň + SVA odvody + cestovné
Švajčiarsko - od 52 EUR na deň + cestovné
Vopred ďakujem za seriozné ponuky, pekný deň.
Zdravim.
Hľadám prácu ako opatrovateľka. Som zdravotná sestra s VŠ, prax pri lôžku, nemčina tak na pokročilej úrovni. Keby sa dalo tak by bolo fajn mať komunikatívneho klienta, alebo aspoň s rodinkou keby žil v spoločnej domácnosti. Chcela by som sa naučiť perfektne nemecky aby som mohla pracovať v dome pre seniorov. Asi veľa požiadaviek. Ďakujem
Ahoj,
hladas este tu pracu?
Zelka
Hladam pracu opatrovatelky v rakusku. Kurz mam aj prax z Nemecka. Ak niekto potrbuje striedacku alebo vie o dakej robote tak mi napiste… dakujem…
Dobrý deň,
volám sa Helena Synová, som z Košíc, nie je problém dopraviť sa včas na dohodnuté miesto. Mám 50 rokov, rakúsku živnosť, certifikát Slovenského červeného kríža a prax s opatrovaním.
S domácimi prácami a varením si viem dobre poradiť, som pozitívna, komunikatívna, flexibilná. Nefajčiarka. Vodičský preukaz skupina B, aktívna vodička.
S pozdravom
Helena Synová
Zdravím.
Hľadám prácu ako opatrovateľka v Rakúsku. Mám 2 ročné skúsenosti s opatrovaním. Nemecký sa dohovorím / kuchynská nemčina /. Živnosť nemám. Len 2 týždňový turmus. Prípadné ponuky na tel. 0905 760 974. Ďakujem.
Ano, ešte hľadám.
Dobrý den, mam zaujem o vašu ponuku na prácu. Momentalne nemam robotu a živnosť prerušenú, nakolko mi pacientka zomrela. Som z východu a prosím o podanie vašich informácii, písala som vám aj pred týmto príspevkom, prajem pekný den.