Som zdrav. sestra hladám prácu do zahraničia. Mám 49 rokov. Už som robila v zahraniči.
Dobry den mam 57 rokov som dochodkyna a tiez si hladam pracu v Rakusku. Viem madarsky a po nemecky sa este len ucim. Dalo by sa nieco pre mna najst? Za odpoved vopred dakujem. tel. č. 0917266902
Dobrý ďeň, mala by som záujem o Vašu ponuku, som z Prievidze, rakúsku žvnos´t mám, v Rakúsku pracujem viac ako 8 rokov, VPsk. B mám, NJ ovládam slovom aj písmom, skúsenosti mám so všetkými stavmi, referencie doložím. ďakujem
Hľadám si miesto, pracovala som 4 roky v Rakúsku, po nemecky sa dohovorím, mám 5O rokov, som zo Stredného Slovenska, okres Veľký Krtíš, živnosť mám.
Vybav si anerkennug a mozes robit v nemocnici, aj ja ho mam.
Dobrý deň, mám záujem o prácu opatrovateľky v Rakúsku / najr. oblasti Feldkirch, Viedeň / s nástupom od júna 2013.
Mám 40 rokov, opat. kurz, nemčina na komunikatívnej úrovni, som spoľahlivá, zodpovedná, domáce práce mi nerobia problém. Mám 3 a pol ročnú prax opatrovania seniorov v Rakúsku. Len seriózne 0918172605, meil. jarkakk@gmail.com. Ďakujem za prípadné ponuky.
Hľadám si prácu opatrovateľky v AT -bez živnosti. Prax 6 rokov, nemčina komunikatívna, zdravotná škola. Mohla by som striedať kolegyňu, ktorá chce robit 3 -týždne, ja by som robila 1- týžden. V prípade záujmu ma kontaktujte tel. 0907370303.
Dobrý den, p. Želka, písali ste o sprostredkovaní prace a teraz ste sa nejko prestali ozývať, pisla som vám o poskytnutí prace tak ako viacerí a odrazu ste zmlky, tak nevieme čo to spôsobilo, či to bola klamná blamáž z vašej strany, alebo sa vám ako začínajúcej nedari, zato by ste nám mohli aspom kratko oznámiť že ste prestali fungovať.
Zdravim, som zdravotná sestra s 15r. praxou pri lôžku. Hladám rodinu, v ktorej by som uplatnila svoje znalosti… mám skončený kurz nemčiny… Ďakujem
Dobrý den, hľadám si prácu opatrovateľky v Rakusku. Pracovala som ako opatrovateľka 22r. Ovládam základy nemčiny, som zodpovedná a skúsená opatrovateľka
Dobry den, hladam si pracu ako opatrovatelka seniorov v Rakusku alebo Nemecku. Mam opatrovatelsky kurz, zaklady nemciny, stale sa ucim, som spolahliva, priatelska, rada varim peciem. Domace prace mi nerobia problem. Kontakt na mna 0905 885 958 alebo mail mamkakatka@azet.sk,
Dobry den, hladam si pracu ako opatrovatelka seniorov v Rakusku alebo Nemecku. Mam opatrovatelsky kurz, zaklady nemciny, stale sa ucim, som spolahliva, priatelska, rada varim peciem. Domace prace mi nerobia problem. Kontakt na mna0915883746 email.monika.meszarosova@centrum.sk
Pekny den, hladam pracu ako opatrovatelka, mam 6 r. praxe, zivnost, vodicak som z KE kraja a som 52 rocna najradsej bez ag. t.c. 0907451616
Dobry den. Prepacte, ze Vam pisem len teraz, ale len dnes som objavila Vas inzerat. Chcem sa opytat, ci uz mate striedacku. Ja mam 40. rokov, op. kurz, v AT som pracovala ako op. 4. roky, nemecky jazyk ovladam. Som od Lucenca. Dakujem. 0919 126 051
Dobry den. Zastupim vas vo Viedni ak potrebujete opatrovatelku, na dva tyzdne. Mam skusenosti s pracou ale pre chorobu som pred dvoma rokmi ju ukoncila. Toho casu si hladam len zaskok. Mam 59 rokov moje t.c. 0902 241 389, len z Kosic, osobne stretnutie. Dakujem.
Chystáte sa do zahraničia opatrovať? Ste plné obáv a otázok, na ktoré nedostanete adekvátne odpovede a rady? Opatrovateľka, ktorá ešte nezabudla ako začínala a prešla všeličím, vysvetlí vám všetko okolo opatrovania zodpovedne a korektne. Poradí aj pri ťažkostiach s nemčinou, v prípade záujmu aj analýza z hľadiska numerológie a astrológie, atď. Objednať sa môžete na čísle (normálne spoplatňované! ) 00421 944 904504 večer medzi 18. a 20. hodinou.
Ahoj, volali ste niekto tejto pani? Ja by som aj, ale as bojím, či to nie je nejaká agentúra, čo ma nahovorí na niečo, neviem povedať moc nie : (
Dobry den, v case 5.8.- 18.8. zastupim opatrovatelku najlepsie vo Viedni, pripadne inde v AT, som zdravotna sestra, 37. r, nemecky lepsie zaklady, ucim sa, VP. SK. B., za ponuky vam vopred dakujem.
Dobrý deň, rada by som vás poprosila o nejakú rodinu, teraz som v rodine, ale nie som spokojná, mám tetu po porážke, ale je mobilná nebol by problém len teta je ku mne velmi zlá pripadám si ako chudera, ktorá nič nevie, nemčina mi ide tak, že sa pekne dohovorím už asi sedem rokov chodím von, len ten problém je, že mám už 62 rokov, ale som v pohode a chcem si ešte privyrobiť kým vládzem ak je to možné, bola by som vám veľmi povdačná, dopredu ďakujem a ešte by som poprosila nie veľmi ďaleko, lebo teraz som až v okolí Grácu Stadl am Mura ešte kus hore v kopcoch Soneberg sa to volá.
Môj inzerát zo dňa 1. 7. 213 pre p. Szijjartovú Zuzanu už nie je aktuálny, bolo to dosť súrne a vy ste vôbec nereagovali. Ďakujem