Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Zdravim Vas vsetkych Moje meno je Viera, hladam si pracu v Rakusku najradsej vo Wiedni mam 5-rocnu prax, vRakusku zivnost, opatrovatelsky kurz. pracovala somv jednej rodine v Graci celych 5 rokov komunikacia dobra. Som vdova mam pozicky surne potrebujem pracu aj z toho dovodu. najradsej bez agentury. Verim, ze sa najde niekto kto pozna taku situaciu a pomoze mi budem sa zanho modlit. Dakujem.
Kontakt na mna: tel. 0907 609 163, email : lukacovaviera1@gmail.com

Zdavím… Chcela by som poprosiť o prácu opatrovateľky, najradšej vo Viedni. Pred mesiacom mi zomrela babka, u ktorej som pracovala štyri roky. Nemčina na komunikatívnej úrovni. Mám 57 rokov. Môže byť aj bez agentúry. Veľmi pekne ďakujem.

K mojmu prdoslemu inzeratu zo dna: 22. 02 2014doslo k preklepu : Viera ospravedlnujem sa

Mam 55. rokov, opatrovatelsky kurz, 2. rok pracujem na živnosť v Rakusku, znalosť jazyka mierne pokročila. Hladam pracu opatrovatelky v Rakusku. V poslednej rodine som pracovala vyše roka a odišla som z osobnych dovodov. Ak sa mi niekto ozve a ponukne mi pracu vopred dakujem. Nastup možny ihned!

Hľadám prácu ako opatrovateľka v Rakúsku. Mám ž-ročnú prax. Môj telefón 0907 880164. Ak by to bolo aktuálne s Vašou ponukou, prosím Vás zavolajte mi. Ja potom zavolám späť. ďakujem.

Som zdrav. sestra hladám prácu do Svajčiarska mám tam prac. povolanie L mobil +421 905 97 90 91

Ahojte kočky, súrne hľadám nové miesto. Najlepšie BEZ agentúr. Nemčina dobrá. Prax 8r max. ťažké stavy. Rakúska živnosť otvorená. Najradšej Wien, ale aj iné môže byť. Som seriózna, pracovitá, NEPODRAŽAM ako mnohé baby. Volať: 00421904927664 alebo e-mail: halasova13@gmail.com Odmenu rešpektujem. Srdečná vďaka za ponuky.

48 ročná opatrovatelka hľadá súrne nové miesto na opatrovanie vo Viedni. Môže byť aj zaskok. Nepotrebuje niekto striedačku ku sebe? Som nefajčiarka, nemecky viem veľmi dobre. Prax z opatrovania - alzheimer, demencia, vozíček, parkinson.
Ponuky na tel. 00421 949 408 951
alebo e-mail: aanna852@gmail.com

Hladam pracu opatrovatelky ihned pomozte 0944209487

Mam zaujem o pracu opatrovatelky nastup moz ihned 0944209487

Dobry den mam 58 rokov a 6rokov skusenosti hladam si surne rodinu, len leziacich pacientov som nemala rada sa zaucim aj na zaskok velmi rada. Ak by bolo mozne v okoli Hainburgu an der donau
Dakujem vopred

Ponukam zastup, mam dlhorocne skusenosti s opatrovanim starych ludi v Rakusku. Nemcina na komunikativnej urovni. Tel: 0911231038

Dobry den momentalne potrebujeme zdrav. sestru aspon s komunik. nemcinou do nemecka do trvaleho pomeru pre rezidenciu seniorov v pripade zaujmu ma mozete kontaktovat na tel 004915166447604 bez poplatku nie som agentura

Mam zaujem o pracu opatrovatelky tel0944 209487 budem vdacna

Hľadám prácu v rakúsku, ako opatrovateľ. Prax 3, 5 roka s rôznymi diagnozami, živnosť aktívna, kontakt na mna:0917914369, dakujem.

48 ročná opatrovateľka s dobrou nemčinou hľadá súrne nové miesto na opatrovanie v Rakúsku. Najradšej Viedeň. Môže byť aj záskok. Ponuky prosím na tel. 0949 408 951 alebo e-mailom. Díky.

Dobry den! Hladám prácu opatrovalky v AT, opatrovala som pani v Mnichove, ale iba na záskok (Alzheimer) , doopatrovala som si rodicov (Krebs) , kurz mám, nemecky hovorim dobre. Moj mail:giguca@gmail.hu Dakujem.

Dobrý deň,
hľadám si prácu ako opatrovateľ v Rakúsku. Teraz som ukončil opatrovateľský kurz a čo sa nemčiny týka, sú to také lepšie základy. V prípade, že o niečom viete, kontaktujte ma na e-mailovej adrese: lojamartin007@gmail.com. Ďakujem za akúkoľvek informáciu a pomoc.

Dobrý deň, som opatrovateľka začiatočníčka a hľadám si prácu v Rakúsku v okruhu 50km od Viedne. Mám 49 rokov, vychovala som 3 deti a doopatrovala baku, takže určité skúsenosti s opatrovaním seniorov mám. Nemecký jazyk-základy, v. p. skup. B, opatrovateľský kurz.

Pohodovy podvecer hladam pracu opatrovatelky v Rakusku opatrovatelsky kurz mam, nemcina zaklady budem velmi vdacna ak mi niekto pomoze, myslim si ze by aj zaciatocnicky mali dostat šancu vopred dakujem Ady_72@azet.sk mam 41r.