Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Hladám prácu opatrovateľky v Rakúsku na 1týždňové turnusy. Prax:6rokov. Rak. živnosť. Tel. č:0421 902 052 709

Dobry den, hladam si pracu vo Viedni, aj v celom Rakusku ako opatrovatelka, pomocnica v domacnosti, alebo upratovacka vo Viedni. Pracovala som v Nemecku, nemcina
komunikativna, prax 2 roky v zahranici, starostlivost
o mamu viacrocna, som 55 rocna. Ozvite sa mi.
(emma.emma333@gmail.com)

Dobrý večer,
hladám si prácu ako opatrovateľka alebo pomocná sila v domácnosti. Mám 45 rokov, 6 ročné skúsenosti s opatrovaním, ale nemecký jazyk na úrovni začiatočník. Mám opatrovateľský aj masérsky kurz. Ak mi viete poradiť ako začat budem veľmi vďačná. Ďakujem Jarmila
tel. č. 0907098921

Ahojte kočky, hladam prácu, ako zacinajúca opatrovatelka so základnou nemcinou, s opatrovatelským kurzom a s velkým srdcom. Pomôzte mi najst miesto vo Viedni. Dakujem

Odkial ste zo Slovenska ?

Odkial ste zo Slovenska ?

Hallo
sende mir bitte genauere informationen.

hello
please send me more informations.

Dobrý deň. Mám 44 rokov, opatrovateľský kurz, vodičský preukaz skupina B, základy nemeckého jazyka, som začiatočník, ale z bohatými teoretickými vedomosťami. Nebojím sa žiadnej práce. Veľmi súrne hľadám prácu ako opatrovateľka, alebo pomocnica v domácnosti. Je to pre mňa priam existenčná otázka. Za akékoľvek pracovné miesto budem nesmierne vďačná. V prípade ponuky práce ma prosím kontaktujte na t. č. : 0915 916 563. Ďakujem. S pozdravom Jarka.

Ahoj Jarka,
Ak zijes v blizkosti Presova a mas zaujem osetrovat choru zemu v jej dome odpis mi.
Dakujem, Luda

Hľadám si prácu ako opatrovateľka v Rakúsku, u ľahšieho prípadu. Veľmi dobrá nemčina, prax 12 rokov, aktívna živnosť. Alena Blochová, blochova@centrum.sk

Možem vas zastupiť na dva tyždne k mobilnej pac. Viedeň a okolie Som z Košic. T. č 0902 241389

Prosim kontakt, poukame miesto v rodinach Bavorsko.

Dakujem.

Nemetova

Dobry den, hladam pracu v Rakusku ako opatrovatelka v dvojtyzdnovych intervaloch. Dakujem!

Ahoj Ľuda.
Ak je to ešte aktuálne prosím kontaktuj ma na telefónnom čísle 0915 916 563. Ďakujem. Jarka

Dobrý deň. Telefónne číslo je 0915 916 563, e mail - salisovaj@gmail.com. Ďakujem za Vašu odpoveď. Jarka

Hladam pracu ako opatrovatelka v Rakusku, mam ukoncenu zdravotnu skolu, doteraz som opatrovala v Ravelsbachu, zomrela mi pacientka a hladam si nejaku dobru agenturu prip. mozem za niekoho zaskocit na 2-tyzdnove turnusy. Moje t. č. 0902 431224

Dobry vecer, hledam praci jako pecovatela v Rakousku. Praxi mam a znalost NJ na urovni rodilého Nemce. Bydlim blizko Rakouských hranic. Dekuji.

Dobrý den.
Hladám prácu opatrovatelky v Rakúsku na 1-2 týždnové
turnusy. Pracovala som v Nemecku ako opatrovatelka.

č. t. :0904 112683.

Dobry vecer prosim pomozte mi uz dlhsiu dobu hladam pracu opatrovatelky v Rakusku ale bohuzial bezvisledne, vsade ma odbiju vyzaduju komunikativnu nemcinu, ja mam len zaklady myslim si ze kazda jedna co zacinala nevedela hned komunikovat po nemecky myslim si ze aj zaciatocnicky by mali dostat šancu na tej praci mi velmi zaleži ak by niekto o niecom vedel prosim kontaktujte ma Ady_72@azet.sk Vopred Dakujem Andrea.

Hľadám si prácu opatrovateľky od polovice júla. Mám rakúsky živnostensky list, dlhoročné skúsenosti a hovorím dobre po nemecky. Som spoľahlivá, nefajčiarka