Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Dobrý deň, hľadám si uplatnenie v AT ako opatrovateľka. Mám 42 rokov, skúsenosti, kurz z Červeného kríža, základy nemčiny, aktívna vodička, môžem nastúpiť hneď. 0903 906 807

Ahojte, chcela by som záskok cez Vašu dovolenku. Som zdrav. sestra, 1 rok prax v Insbrucku a 4 záskoky od 8. 7. -22. 7. Tel. 0907809087

Nepotrebuje niektora opatrovatelka zastupit pocas dovolenky? V AT som uz pracovala, zivnost nemam a chcem si len prilepsit. Mozne pocas prazdnin.

Hľadám si prácu ako opatrovateľ v Rakúsku, mám opatrovateľský a sanitársky kurz, momentálne pracujem v nemocnici, ale ak by to bolo možne chcel by som nastúpiť od Septembra, t. c. 0915 244 967

Dobrý deň, som opatrovateľka, aktívna živnosť, NJ na pokročilej úrovni, hľadám touto cestou záskok v mesiacoch jún, júl, babka ide na operáciu. Vopred ďakujem. Stačí prezvoniť, ozvem ssa späť:0681 / 205 84 786

Dobrý deň, rada by som skúsila prácu opatrovateľky, na 2 týždne / záskok /. Prax nemám, z nemčiny iba základy. Mám 42 rokov a som z východného Slovenska.

Hľadám si prácu ako opatrovateľka v AT, mám 54 rokov, 5-ročnú prax v AT, opatrov. kurz mám, znalosť NJ dobrá, môže byť aj záskok. t. č. 0917249008. Ďakujem

Dobrý deň! Hľadám prácu - opatrovateľka v Rakúsku, prax mam, živnosť aktívna rak., nemčinu ovládam tiež, len mi chýba pacient! Ak niekto vie o nejakom nech sa mi prosím ozve na tel. 004214732760, alebo 0944491049. Ďakujem pekne!

46 ročná opatrovateľka s dobrou nemčinou a otvorenou živnosťou hľadá súrne nové miesto, nakoľko mi zomrela pani, ktorú som opatrovala. Len Viedeň a blízke okolie. 00421 918 112421 pani Anna

Dobrý deň prajem, mám záujem o prácu opatrovateľky v Rakúsku nakoľko mi zomrel pacient. Mám 31 rokov, 5 ročnú prax a nemčinu ovládam na komunikačnej úrovni. Moje číslo je 00421907588997, vopred ďakujem.

Hľadam si prácu v AT, mám 5 rokov praxe v Rakúsku, aktívnu živnosť, kurz Červ. kríža a vodičský preukaz.
am503@zoznam.sk

Mám 11 ročnú prax ako opatrovateľka, 45 ročná nefajčiarka, flexibilná, spoľahlivá, čistý RT, živnosť v AT, nástup ihneď, Wien und Umgebung t. č. 00436503817099

Hľadám si prácu opatrovateľky. Mám 38 rokov, 8 rokov praxe, živnosť v AT, odporúčania, samozrejme opatrovateľský kurz. Nemčina na slušnej úrovni. Som nefajčiarka, abstinent, spoľahlivá a flexibilná. Tel. 0902 335 594. Dakujem.

Zastúpim v mesiacoch jún, júl, august. Mám 4,5 ročnú prax, dobrú nemčinu, živnosť. Tel. 0907 639801.

Dobrý deň, hľadám prácu opatrovateľky v AT, mám 37 rokov, mám opatrovateľský kurz, nemčina základy, skúsenosti s opatrovaním mám v rodine. Beriem aj záskok v lete. Samozrejme odmena istá. Diky.

Dobrý večer. Prosím o radu ako je to s prácou v Rakúsku. Či si musím otvoriť živnosť v Rakúsku (alebo na Slovensku) , alebo stačí pracovať bez kadejakých papierov, len sa prihlásiť na nejakom úrade v Rakúsku? Mám 53 rokov, stačilo by mi ísť na 2-3 roky, preto nemám veľmi chuť na papierovačky. Ďakujem za každú odpoveď.

Prajem všetkým pekný deň. Viem, že budem jedna z tisícok, ale aj ja si hľadám prácu, ako opatrovateľka, zomrela mi pacientka, (ležiačka) a bola som už od vtedy opatrovať, ale z jedného miesta ma vytlačili Rumunky a v druhej rodine som zasa nebola po chuti synovi babky (asi čakal mladšiu, neviem). Zatiaľ mám živnosť, ale chcem si ju pozastaviť. Môžem pracovať aj bez živnosti, ako bude rodina chcieť. Som zdravá, nekonfliktná a pacient je u mňa vždy na prvom mieste, nemčina je slabšia, ale stále sa učím, zobrala by som aj záskok. Ak by mi vedel niekto pomôcť bola by som vďačná a odmenu budem rešpektovať, Ema.

Hľadám si prácu ako opatrovateľka v Rakúsku. Opatrovateľský kurz mám a základy z nemčiny. Mám 50 rokov a skúsenosti na Slovensku. Môžem nastúpiť ihneď. Tel. c. : 0907 096 720

Som z Oravy, 52 ročná zdravotná sestra bez živnosti, základy nemčiny, ochotná kedykoľvek vás zastúpiť v čase dovolenky, chcem si prilepšiť. Za ponuky ďakujem, aj keď pochybujem, že nejaké budú.

Dobrý deň! Som 43roč., hľadám si miesto opatrovateľky v Rakúsku. Živnosť, referencie, certifikát mám. Môj kontakt E-mail: moncici123456789@azet.sk. Prosím len slušné ponuky. Ďakujem!