Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Hlada sa zdravot. sestra k pacientke blizkosti Salzburgu, 70 eur na den, plus odvodz a cesta, volat 0918 866 144.

Mám 47 rokov, 8 rokov praxe v Rakúsku, opatrovateľský kurz, vodičský preukaz B, nemčina aktívna a mám aj striedačku, nastúpiť môžeme ihneď. Ďakujem. Kontakty: 00421 905 543 267, 0043 650 5611 470

Dobrý deň! Mám 26 rokov, opatrovateľský kurz, certifikát, vodičský preukaz B, nemčina na pokročilej úrovni. Mám aj kamarátku. Nástup ihneď. Viedeň a blízke okolie.

Mám 26 rokov, opatrovateľský kurz, nemecky sa dohovorím a mám záujem o zástup v letných mesiacoch. Som zodpovedná a flexibilná. Moje t. č. 0914152660. Ďakujem.

Mám 47 rokov, som opatrovateľka s kurzom, vodičský preukaz B, nemčina veľmi dobrá, súrne hľadám rodinu vo Viedni, 10 rokov praxe v Rakúsku mám. kontakt 00421 905 543 267. Ďakujem.

Rada by som skúsila prácu v Rakúsku, zatiaľ len na záskok. / pracujem v domove dôchodcov / Zdrav. stav pacienta nerozhoduje, nemčina zatiaľ slabšia. Mám šancu?

Zdravím všetkých, som 44-ročná začiatočníčka s opatrovateľským kurzom a kurzom nemčiny, ale ešte to nie je na veľmi komunikatívnej úrovni. Som samoživiteľka rodiny, preto súrne hľadám prácu v Rakúsku. Možno niekto potrebuje záskok, alebo mi poraďte, prosím serióznu agentúru. Som spoľahlivá, ochotná. Ďakujem za každú radu.

Hladam si pracu ako opatrovatelka, som sikovna, vyborne sa postaram o domacnost a som velmi priatelska. Mam VS, vodicak B, zaklady NJ a AJ. Nastupit mozem ihned. 0907 231 916

Hladam pracu opatrovatelky. Mam 38 rokov, zivnost v AT, 8 rokov prax, samozrejme opatrovatelsky kurz a taktiez odporucania. Nemcina na slusnej urovni. Som spolahliva, flexibilna, nefajciarka, abstinent. Tel. c. 0902 335 594. Dakujem

Ahojte, hladam si pracu ako opatrovatelka, v At. pracujem 5 rokov, zivnost mam 3 roky, N.j. ovladam. Ak by ste o niecom vedeli, budem povdacna, dakujem.

Ahojte opatrovatelky v Rakusku. Hladam pracu opatrovatelky, mam 4 rocnu prax, zaklady nemeckeho jazyka. Predtym som posobila v AT v madarsky hovoriacej rodine ako opatrovatelka. Ked viete o nejakej rodine prosim kontaktujte ma na cislo 0918726519.

Dobrý deň všetkým, mám 47 rokov. Prax s poskytovaním služieb a pomoci seniorom mám ako aj požadovaný kurz, nemecky sa dohovorím, čo neviem sa naučím. Prosím ak by ste vedeli poradiť, alebo aj pomôcť budem Vám vďačná.

Hladam striedacku, nastup mozny ihned. Pacient 82 rocny, mobilny, plat 55 eur, SVA 152, rodina preplaca cestu. Podmienka dobra nemcina a sluzba cez Vianoce. Kontakt: 00 43 650 710 6283

Dobrý deň, hľadám si prácu resp. záskok. Mám rak. živnosť, OP kurz, 3r. prax, NJ ovládam.

Dobrý deň pani Mária, od zajtra som vo Viedni, môžme sa skontaktovať, mám 47 rokov opatr. kurz, nemčina veľmi dobrá, prax 8 rokov. Kontakt:0043 650 5611 470. Ďakujem.

Hľadám prácu opatrovateľky. Mám 38 rokov, živnosť v AT, 8 rokov prax, samozrejme opatrovateľský kurz a taktiež odporúčania. Nemčina na slušnej úrovni. Som spoľahlivá, flexibilná, nefajčiarka, abstinent. Tel. č. 0902 335 594 Dakujem

Dobrý deň, hľadám si prácu opatrovateľky, som zdravotná sestra nemčina slušná robila som 7 rokov v DE, VP:B, možnosť aj zástupu ak by bol aktuálne asi od 15. 9. Živnosť ešte nemám. Ďakujem t. č. 0905 736 742

Dobrý deň, Hľadám si prácu opatrovateľky, mám opatrovateľský kurz, ovládam Nemčinu, mám 52 rokov, môžem ihneď nastúpiť. Tel.: +421917340721

Dobrý večer, hľadám si prácu opatrovateľky. Mám 49 rokov, strednú školu, vodičský preukaz B, opatrovateľský kurz ČK, nemčina lepší začiatočník. V AT som pracovala, mám skúsenosti s ležiackym pacientom, výmena kolostomickych sáčkov, parkinson, vozičkár. Prácu v AT som musela ukončiť kôli mamičke, ktorá vážne ochorela a musela som ju doopatrovať. Domáce práce mi nerobia žiadny problém. Nastúpiť môžem ihneď. Ďakujem. Tel. č. 0915166997

Som živnostníčka v Rakusku už 4. rok, nemčina žiadny problém, zomrel mi pacient, tak súrne hľadám prácu! Bola som bez agentúry, preto si hľadám touto cestou. Ak by niekto vedel pomôcť, bola by som veľmi povďačná. Províziu akceptujem! Nemám manžela, takže nemôžem byť dlho doma bez práce, navyše mám syna zdravotne postihnutého, aj jeho musím finančne podporovať! Ďakujem vopred za pomoc!