Dobrý deň! Hľadám si prácu opatrovateľky v Rakúsku, mám skúsenosti, 5 rokov praxe, aktívnu živnosť, referencie. Som 44. roč., nefajčiarka. Moje tel. č. je 00421944491049, ďakujem za každú odpoveď!
Mám záujem o miesto opatrovateľa - mám živnosť, opatrov. kurz, vodičský preukaz, prax v Rakúsku - trištvrte roka, žiaľ pacient po ťažkej chorobe zomrel. Ďakujem
Ahoj skús cez Europflege, ja som cez túto agentúru, tu nie je ani pohovor ťažký a sú spoľahliví.
Dobry den. Hladam si zastup s nastupom aj dnes, som bez AT zivnosti. Prax, kurz, nemcina vystudovana. Dakujem kazdej, ktora pomoze!
Hľadám si prácu v Rakúsku ako opatrovateľka. Mam 4 ročnú prax vo Viedni s mobilnými pacientami, diagnóza alzheimer, parkinson. Opatrovateľský kurz a kurz nemčiny. No s tým jazykom je to trochu slabšie, preto ak by ste vedeli o nejakej rodine, čo rozpráva Slov. alebo Česky, tak ponúknite. Vopred ďakujem.
Zastupim opatrovatelku: Som 47 rocna opatrovatelka s praxou v zahranici, zastupim v oktobri 2-3 tyzdne, som seriozna. Za ponuku dakujem. C. T. 00421944520794
Končím v jednej rodine. Hľadám novú, alebo záskok približne od 5.10.2011. Prax 7 rokov, rôzne ťažké stavy, nemčina veľmi dobrá, papiere všetky mám. Turnusy 2-3 týždne. Ďakujem.
Dobrý deň, hľadám si prácu ako opatrovateľka v Rakúsku, vyštudovala som zdravotnícku školu počas štúdia som mala 2 roky nesúvislej praxe, po škole som pracovala 1 rok v domove dochodcov, mala som na starosť roznych klientov, nemčina my ide slabšie momentálne som ukončila kurz nemčiny. Najradšej by som išla cez agentúru ak s tím ma niekto skúsenosti prosím o pomoc. Ďakujem
Milé kolegyne, mám takýto postreh: Vo vašich pracovných ponukách uvádzate dôležité údaje o sebe, ale iba 2x som sa dozvedela, z ktorého regiónu pochádzate. Nedávno som súrne hľadala striedačku, ktorá býva približne tam, kde ja - kvôli doprave, keďže ma vozí rodinný príslušník. Nemala som komu odpísať, lebo z mailovej adresy sa bydlisko nedozviem. Tak mi nakoniec ag. pridelila striedačku z úplne iného kúta Slovenska. Ja mám drahšiu dopravu - jedna cesta naprázdno a jedna z vás možno zbytočne prišla o miesto. Veď pripísať okres by hádam nebolo také ťažké. Niekedy sa to môže oplatiť. Prajem Vám veľa šťastia.
Ponúknite záskok na November - 2 týždne príp. kratšie, bez živnosti, mám viacročné skúsenosti s opatrovaním, (PEG, PK, ležiaci, invalidní vozík). 34r. , ukončené DVS.
Dobrý postreh.
Dobry den, neuviedli ste mail, kde sa mame ozvat.
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, ako je to s rakúskymi agentúrami, či sa im platí poplatok jednorázovo alebo každý rok? Vďaka.
Hľadám si prácu opatrovateľky. Mám 38 rokov, živnosť v AT, 8 rokov prax, samozrejme opatrovateľský kurz a taktiež odporúčania. Nemčina na slušnej úrovni, vodičský preukaz skupiny B. Pochádzam zo západného Slovenska. Som flexibilná, spoľahlivá, nefajčiarka, abstinent. Tel. kontakt 0902 335 594. Dakujem Anja
Dobry vecer, mam velky zaujem o zastupenie popripade aj pocas Vianoc. Dakujem
Hľadám si prácu opatrovateľky v Rakúsku. Mám 36r., otvorenú živnosť, vodičský preukaz sk. B, prax 5 rokov, odporúčania od rodín, kde som pracovala, aktívna nemčina, nefajčiarka, veselá a spoľahlivá. Ponúknite prosím len serióznu ponuku na tel. č. 00421944513975. (Prešov). Ďakujem.
Dobrý deň, hľadám si prácu ako opatrovateľka, pomocnica v domácnosti v AT, Mám 44 rokov, som z Košíc, mám stredoškolské vzdelanie, kurz opatrovateľky - VaV, vodičák-B-aktívne, prax aj v AT, nemčina na začiatočníckej úrovni a ale chuť zdokonaľovať sa. Som empatická, spoľahlivá, flexibilná. Tel:0903562373, 0918252291. Ďakujem.
Hľadám prácu opatrovateľky - mám kurz Opatrovanie v EU, 7 rokov prax v jednej viedenskej rodine s obojstrannou spokojnosťou, doopatrovala som obidvoch rodičov, mam dobré referencie, rakúsku živnosť, aktívna znalosť nemčiny, nástup ab sofort
Ponúknite záskok na November - 2 týždne príp. kratšie, bez živnosti, mám 5 ročné skúsenosti s opatrovaním v rakúsku, (PEG, PK, ležiaci, invalidní vozík). 34r. , nefajčiar, nekonfliktný, pracovitý, ukončené DVS. 0907104484
Doplnenie - som z Bratislavy, môžem sa striedať aj v kratších časových intervaloch - na poslednom mieste sme sa striedali po 7 dňoch. Nie je však problém striedať sa aj po 3 týždňoch - toto je mi jedno.