Hľadám prácu - opatrovateľka - Rakúsko

Dobrý deň p. Milan. Potrebovali sme súrne opatrovateľa od 3.10. ale už sa mi podarilo jedného nájsť na záskok. Od 24.10. je ale miesto voľné. Poloťažký stav, ležiaci plus rollstuhl, chlap, 65 Eur plus versicherung plus 110 fahrkosten. Provízia 400 Eur.

No výborne. Hľadám pre seba striedača / striedačku na opatrovanie do AT. Bližšie info na e-mail: frantisek.hozlar@centrum.sk

Ak by to mohla byť žena / striedačka, tak sa ponúkam. Mám 42 r, som z Popradu, opatr. kurz mám, prax tiež. Ozvi sa: valeriastevo@gmail.com

Dobry den, mam zaujem o pracu opatrovatela. Mate volne miesto pre muza? Mam aj op kurz. Dakujem, s pozdravom Bc. Kubecka.

Hľadám prácu opatrovateľky v Rakúsku na 1-2-3týž. turnusy, som zdravotná sestra s 15-praxou na ambulancii aj na lôžkovom oddelení, mám 48 rokov, nemčina - začiatočník, momentálne bez práce pre zrušenie oddelenia, empatická, pozitívny vzťah k pacientom. Mailom doplním ďalšie potrebné info, foto. Mám pozastavenú slov. živnosť. Ďakujem.

Poslite mi prosim vas kontakt na uvedenu mailovu adresu. Dakujem

Dobry vecer, ponuka este plati, ak ano mozem to skusit som opatrovatelka s bohatymi skusenostami, tesim sa na spolupracu kontakt: 004210905498135 00421465473020, dakujem.

Dobry vecer. Hladam pracu v Rakusku, Nemecku, moze byt aj zastup. Nastup ihned, mam prax, kurz, 30 rokov, Nj. zaklady. anglicky pokrocila, moze byt aj praca aupair, popripade aj len na par dni do tyzdna. nika28100@azet.sk, 0907579408

Hľadam zástup od 17. okt len na 1x na 2 týždne. Robila som opatrovateľku 5 rokov. Teraz hľadám len na 1x, lebo mám inú prácu od 2. novembra. Prosím, ponúknite mi niečo.

Ahoj som z okolia Trebisov mam 42 rok. a potrebujem surne pracu ako opatrovatelka v Rakusku. Mam zivnost, nemcina komunikativna, mam opatrovatelsky kurz. Som spolahliva a pracovita, nastupit mozem okamzite.

V pravo je nová šedá reklama, zasielanie ponúk priamo emailom, dostali ste od niech už niečo, alebo je to niečo nové? Pridali ste si tam email?

Aj som sa pridala predvčerom a ešte som nič nedostala, ale je to tu nové, lebo chodím sem od roku 2007 a svieti tu asi dva dni tá reklama. No radšej dostávať ponuky ako nedostávať.

Hladam si pracu opatrovatelky, som velmi sikovna, viem sa postarat co sa tyka domacich prac, som vyucena kucharka, takze varenie mi nerobi ziaden problem, tiez viem vyjst cloveku v ustrety a som priatelska. Ovladam zaklady NJ a tiez AJ, mam opatrovatelsky kurz. Som ochotna ist aj na zaskok. Nastupit mozem ihned. 0917 490 001.

Ahoj Anna, hľadáš zástup, som k dispozícii. V septembri pre smrť starkej som ukončila 3-ročnú prácu vo Viedni. Pekný deň.

To ja hľadám rodinu na zastupovanie.

Mam opatrovatelsky kurz a nemcinu ovladam na kom. urovni, pracovala som rok v Nemecku, mam skusenosti a kladny pristup.

Veľmi rada by som chcela pracovať ako opatrovateľka v Rakúsku. Mám opatrovateľský kurz a základy nemeckého jazyka. Veľmi rada sa učím, tak sa chcem aj viacej zdokonaliť v nemeckom jazyku.

Robila som cez ag. vo Voralbersku, obabarali ma o peniaze a praca nikde, zaplatila som ag., babku zobrali do nemocnice a dalsiu pracu neponukaju, nabrali opatrovatelky, peniaze a sme bez prace, teraz je problem ako dostat peniaze spat, ked som im zaplatila na dalsi polrok a praca nie je. Ak viete niekto na serioznu AG, prosim vas o info.

Ahoj Lubka, prosím ťa, akú oblasť ma tá ag. Europflege?

Hľadám prácu ako opatrovateľka. Pochádzam z Oravy. Mám živnosť a 6 ročnú prax., t.č. 0949841040