O com to pisete? Vedecky sa zisti pacientom choroba a potom sa casto aj vedecky caka, kedy pride hodina S, teda hodina smrti, je to jednoduche, ak budeme hovorit o cloveku, ktory ma cely zivot za sebou, ale v pripade mladeho cloveka nas taketo vedecke badania nezaujimaju. Aj modlitba pomoze pri zlepsovani zdravotneho stavu,tiez tu nikto vedecky nic nedokazal, a vidiet ze to funguje. Homeopatia by sa dokonca dala dokazat aj vedecky, len zujiem o toto zistenie nie je, aj vedec vidi vo vsetkom len peniaze a preto pharma loby to zvlada lepsie.
Homeopat presne vie co lieci, nezavadzajte. Homeopat lieci cloveka, ak by bola moznost liecit samostatne chorobu, tak preco ju neposielate postou k lekarovi? na co tam chodit osobne. Teda homeopatia lieci vitalitu cloveka, ale to staci si poriadne precitat clanok MuDr Sivekovej, nie len pisat.
So zákonmi nespravíme nič,môžeme ich len rešpektovať.
ahoj, mozem poprosit aj ja o kontakt? dakujem, darina
Homeopatia je podvod…? Potom tí ludia, kt. maju uspešnu liečbu za sebou su vlastne samoliečitelia. Najlepši paradox bude, ak sa ty raz dostaneš do situacie, ktora ta v zufalstve donuti vyskusat aspon tie “podvodne” prípravky a sam sa presvedcis.
naturopath je Doctor ktory studoval 4 roky medecinu, lieci priciny choroby.
Su tam testy o akych tradicni doctori ani nesnivaju.
Naturopath lieci bez vedlajsich ucinkov. Nie je to sarlatan etc…ma aj licensiu.Ludia otvorte oci…
Trošku ste pozadu,nič v zlom, každý niečo vieme.Prečítajte si prvých 50 strán Vithoulkasa a jeho knihu Homeopatická veda a Grofovu dielo: Psychológie budúcnosti, keď sa tým dokážete prekúsať. <br>A nie sú to žiadni okultisti ani žiadni sráči-stačí si ich vyhľadať v Googli.Knihy sa <br>dajú ľahko poslať na dobierku z www Alternativa.cz a z Martinusu <br> Pôvodne som sa chcel pochváliť p.doktorke o zdolaní 10 ročnej sterility u rozkolísaného manželstva. T,č, je pani. v l7.týždni tehotenstva a to predtým navyše 7-8rokov nementšruovala.O nákladoch na sex. <br>poradnách v rôznych strediskách.... <br> P.dr si možno pamätá na ten prvý francúzsky víkendový kurz, kedy mi zobrala najviac energe snaha nezaspať a kedy chcel robiť homeopatiu doslova každý doktor... <br>
Velmi drahá a výsledky skoro žiadné.
Na akúkoľvek pleseň na koži, nechtoch, stačí obyčajný neriedený ocot. Potierať a začnú rásť zdravé nechty, prípadne sa zlikviduje na koži. Treba ale vyčistiť obuv,papuče taktiež octom.
Zdravim,
Som nevidiaci maser a rad by som ponukal vo svojom zariadeni homeopatiu, resp pomahal svojim klientom pri rieseni roznych ochoreni. Vystudoval som strednu zdravotnu skolu bez maturity a chcem sa spytat, ci je mozne aby som aj ja ziskal viacero informacii o moznostiach vyuzivania liecby a ci je mozne aby som mohol j ako maser taketo sluzby pre klientov poskytovat?
Za odpoved velmii pekne dakujem.
ako dlho trvá vyliečenie myomu ked sa naordinuje správna liečba homeopatikami ?
Aj ja som sa pred 2 rokmi liečila na tetaniu antidepresívami, ale zdá sa mi, že nie som úplne vyliečená . Dá sa to doliečiť homeopatkmi? Akými, možete mi poradiť???
Chcel by som sa spýtať p. dr. Sivekovej ako dlho trvá liečba myomou ked sa podá správny homeo. liek ?
Nie je sa čomu čudovať, že ľudia odmietajú to čo nechápu. Niektorí ešte jednoducho na niektoré pravdy nedozreli a možno ani nedozrejú do konca života. Je to len ich škoda.
mne na problem opakujucej sa mykozy doktorka lakonicky povedala: vymente partnera…
Po podani nejpodobnejšieho lieku je regeneracia u každeho jednotlivca rozdielna. Myomy sleduje gynekológ sonografiou najčastejšie v 3-12 meačných intervaloch, v ktorych možno vidieť spočiatku zastavenie rastu, neskôr postupnú regresiu nálezu.
Teším sa z každého úspechu, a zvlášť ak ide o narodenie zdravého potomka. Blahoželám.
Mozno tieto studie dokazu nahliadnut do skutocnych reakcii na homeopatiu: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=sk&sl=en&u=http://www.highbeam.com/doc/1P3-679869851.html&prev=/search%3Fq%3Dimpaza%26hl%3Dsk%26lr%3D%26rls%3Dcom.microsoft:sk-SK:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGLL_en%26sa%3DG&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhgP8RueSUBnCh_c_UyxCl7udmVzdw
http://translate.google.com/translate?hl=sk&sl=en&u=http://www.springerlink.com/index/WJ42121V72471871.pdf&ei=j8jLSuX5JKHYmwPOwa3YBQ&sa=X&oi=translate&resnum=9&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dimpaza%26hl%3Dsk%26lr%3D%26rls%3Dcom.microsoft:sk-SK:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7GGLL_en
Homeopatika nenahradzaju chemické lieky. Majú odlišný účinok a aj ich výber má celkom iné pravidlá. Skôr sa treba zamerať na tendenciu k tvorbe trombov, pripadne iné príznaky, komplikácie spojené s Vašou diagnózou.
Áno, je to možné.