Homeopatia vs. klasická medicína

o čom to tu píšete, veď hore píšete že je to podvod, že to vôbec neúčinkuje, teraz, že deti sú na to veľmi citlivé, ved vy vlastne ani neviete, či hľadáte a naháňate čerta, alebo diabla, ste prevarant, teda človek ktorý všetko prekrúca, len na svoj obraz, nikto vás nenútil liečiť sa homeopatiou, tak nechápem, prečo si sem chodíte rypnúť, venujte sa radšej manželke a nebudete potrebovať pre harmóniu žiadne lieky, to je najlepšie

A čo tak naučiť sa dôverovať životu, aby aj Boh mal z vás radosť.
Často počúvam ako ľudia prosia Boha, ale omyli robia práve ľudia, tak prečo neprosia seba, aby sa zmenili, veriť je jedna vec, manipulácia je druhá vec, ak si zoberiem vieru kde mi niekto dáva odpustky za moje hriechy, tak mi je zle, ja proste nechcem robiť hriechy, to je jediné, čo by si človek mal povedať, ak príde na svoj omyl, teda dôverujte životu, šťastie vám zbytočne uniká.

Vďaka ATB a hlúposti lekára v detstve, sa mi rozpadli zuby, ale nové som si musel kúpiť sám, moje deti vyrástli, sú dospelé, a nikdy nepotrebovali na tie vaše baktérie ATB, teda naozaj neužili ani jeden jediný krát ATB. Správne zvolené bylinky boli účinné, kľud a lôžko ešte viac, teda počas chrípky sa ATB tiež nepodávajú, nakoľko ide o vírus, tam predsa tieto lieky nemajú účinnosť, tam, len a len pokoj, pitný režim, môžu priniesť úspech. Ochorenia majú svoj vznik, teda aj očkovanie by som zahodil niekam na inú galaxiu, nakoľko ak niekto bude očkovaný proti Tetanu, tak mi povedzte, ako je možné, keď sa rana nevyčistí, že otravu dostane, Proste dnes, keď je dostupnosť čistej vody, dezinfekčných prostriedkov, vzdelanosti, jedla je až nad pomer, tak načo tento celý humbuk??? money, money, money

Dobrý deň pani doktorka. Už niekoľko rokov sa trápim s veľmi nepríjemným ženským ochorením- mykózou. Môj gynekóg ma lieči čípkami a aj perorálnymi antimykotikami. Lieči ma aj imunologička(2 roky).Stále sa mi vracia.Chcem vyskúšať nejaku inú liečbu. Poraďte mi prosím aké lieky by boli pre mňa vhodné. prípadne mi doporučte homeopata v Nitre.
Ďakujem. S pozdravom Jana.

Milá Andy, je mi Vás úprimne ľúto. Jednak preto, lebo vynakladáte všetky svoje sily na to, aby Ste ukázali všetkým, aká je homeopatia zlá. Je to len Váš názor. A v týchto príspevkoch sa Vás naň nikto nepýtal. Tak prečo sa tak snažíte vnútiť Váš názor všetkým ostatným? Minimálne skúste rešpektovať právo na vlastný názor a úsudok každého človeka. A skúste sa vec pozrieť i s iného uhla, môže Vám to pomôcť. A jednak preto, lebo Váš postoj je čisto negativistický, povedala by som, že až nevraživý. Takéto dlhodobé stavy psyché Vám môžu spôsobiť veľmi vážne ochorenia, napr. rakovinu. A na koniec, kto Vám povedal, že len to, čo sa učí v škole je správne? Veď už x-krát sa dokázalo, že to môže byť ináč.

v Nitre ordinuje MUDr. Štefáková a tím Homeo Nitra pod vedením Mgr. Dubajovej

moj brat ma 26 rokov je závislí na alkohole,odmieta liečbu na protialkoholickom liečeni,alkohol ho strašne zmenil.trvá to približne 4-5 rokov.ma nejaku šancu vyliežit sa pomocou homeopatie?

Každý má pochopiteľne právo na vlastný názor :slight_smile: ale vo Vašom prípade pán magister, by to možno chcelo doplniť základné vzdelanie, však. Viď: “Ano aj taký sú…”

aj ja mam problemy a mam aj tetaniu mysliš že homeopatia by to “zvladla”?

Skús dlhodobo užívať Hylak forte. Mykóza je vlastne ochorenie, ktoré má korene v čreve. Posilni si črevnú flóru a buď trpezlivá. Potom si Hylak zameň s chlorellou. Mykózu som mala aj 7x ročne a teraz som “čistá”. Veľa zdaru!!

Určite by som nedávala vyberať mandle 6 roč. dieťaťu. Treba podať iný homeopatický liek. Dcéra trpela už ako veľmi maličká angínami a zvládli sme to homeopatickou liečbou. Od narodenia je len na homeopatii. A určite funguje

Ani homeopati samotni nevedia rozoznat vodu od homeopatickeho preparatu. Nestretol som ani jedneho, co by vedel vedecky vysvetlit mechanizmus fungovania homeopatie. Tie preparaty maju tak nanajvys ucinok placeba. Pre zastancov : Prosim, zoberte rozum do hrsti a prestudujte si vedecke argumenty - argumenty zdraveho rozumu !!!

Investovali by ste svoje uspory podla rad financneho poradcu, ktory necita noviny, nestudoval ekonomiu, pracuje v obore nesuvisiacom s financnictvom a svoje rady Vam dava podla kyvadielka ? …
… A svoje telo si vazite menej ako svoje peniaze ?

ak by ten finančny poradca spravil zo všetkých svojich klientov milionárov, tak bez problémov

Estetic studio,B.B.

ahoj mirka, homeopatiu veľmi nepoznám teda čo sa týka depresie iba klasické tabletky na hrdlo… ale čo sa týka depky tak to moja kámoška vyskúšala už všetko čo je na svete možné brať na depresiu a stavy úzkosti a nakoniec jej pomohla ALVENTA 150g a 75g jednu ráno a druhú naobed a celkom dobre to znáša jasné to sa nikdy nevytratí ale aspoň zaženie na nejaký čas. Predpisuje jej to psychiater a nestojí to nič ani sa po novm roku nič nedopláca. Tak vyskúšaj a uvidíš. Viem že na nové lieky si týto ľudia zvykajú až 6 týždňov tak uvidíš čo a ako.

Sonička dobrý deň ja mám teraz taký istý problém ako ste písali. Mne malá iba večer nechce zaspať, cez deň v pohode aj v kočíku ale večer ked ju uložím nehrozí, plač ako keby sme ju bili aby za trest išla spať a to má 4 mesiace. Tak som dnes išla k doktorke a ona mi tiež naordinovala tak som zvedavá ale akurát sme to nemohli zohnať lebo je výpadok tohto lieku. Naordinovala nám to 5 granúl rozpustiť vo vode a podať hodinu pred spaním ale to je ťažko ked neviem ako malá chodí spať, iba ked na nej vidím že si šúcha očká a papať už nechce tak nastupuje kočík lebo inak ju neuspíme. Tak dúfam že nám to pomôže.

Ahoj mirka.Boh moze vsetko ak chce.on ma moc posilnit ta v tvojom trapeni ci uplne ta uzdravit. doveruj a obracaj sa na neho.:slight_smile:

Vrelo odporucam caj z lubovnika bodkovaneho. Akurat si treba davat potom viac pozor na slnko. Najlepsie je pohladat v knihach alebo na internete o tejto rastline, aby si vedela, ako sa uziva.

Nie je to tak. Ja osobne som           zbavil urputnej bolesti hlavy vysokoškolského <br>profesora, ktorému nemohli pomôcť ani chorobu <br>diagnostikovať patriční odborní lekári v  <br>Blave so všetkými najmodernejšími diagn.metó- <br>dami CT,MR atď. A bolo to ľahké. Homeopati  <br>budú vedieť o čom rozprávam. Keďže bolesť hlavy bola sprevádzaná zlosťou až zúrivosťou <br>agresivitou aj proti svojej osobe. CHamomilla <br>zabrala okamžite-tri dávky 200 CH v priebehu dňa. Po pár dňoch sa ukázala príčina bolesti. <br>Potlačený zápalv DÚ novou protézou,mimochodom za 100 000 Sk. Po zlikvidovaní zubného hnisania mercuriom a revízii peotézy bol pac. <br>úplne bez ťažkostí.Pre zainteresovaných: Váhal som len nad potenciou CHam. ale liek som podľa zákonov.klas.homeop.V danom okamžiku pri narušení zdravia je potrebné použiť len jeden liek. Priznám sa, že som bol <br>sám prekvapený-nieto ešte pacient-vedec genetik a ignorantský skeptik v jedej osobe.  <br>