A ja hovorim, ze homeopatia funguje a viem to z vlastnej skusenosti
nesprávne zvolený liek
mohol byť správne zvolený, len keď tento človek všetko radšej pripíše náhode, alebo normálnym veciam, mohlo sa to stať z toho? či z onoho? proste na tomto svete je dosť pomýlených ľudí, ale hlavne, že sa modlia aj za nás
Aj ja sa pridavam k otázke kto ťa liečil? Miki?
Dobry vecer,este by som chcela dodat k polemike,ci musi byt homeopat-lekar.Lekari aj zdravot.a iny s medicin.vzdelanim absolvuju studium homeopatie za par vikendov,co urcite neznamena vzdy kvalitu.Vsetci nelekari ju studuju 3-4roky az potom dostanu “papier” na poradenstvo.To neznamena ,ze su nesposobily odborne poradit,ked nemaju medicinske vzdelanie.Kto chce kliknite si homeopatia.cz a dozviete sa podstatu a je tam aj poradenska sluzba.
Nelekár homeopat môže študovať homeopatiu
aj 10 rokov,ale nikdy nedosiahne také výsledky ako lekár homeopat.3túdium homeopatie lekára je 2 roky,je to síce víkemdové štúdium ,ale všetko si musí naštudovať doma.Nehovorte,že 4 roky študujete intenzívne v dennom štúdiu homeopatiu.
Mne práve homeopatia pomohla…Mala som veľmi časté zápaly moč.mechúra a tým aj maternice, vaječníkov. Čím viac antibiotík som zjedla,tým to bolo horšie.Kúpila som si homeopat.kvapky,som max.spokojná.Homeopata som nenavštívila…
Astarte, a kde je prosím ťa táto akadémia,
mala by som aj ja záujem
ďakujem
Neviem ako som nasla toto forum,ale prave take nieco som potrebovala,Ak mi niekto moze poradit,mam44rokov a pred 3rokmi som zacala mat problemy s menzesom.Lekar mi povedal ze to uz v tom veku je normalne,ale ja mam pocit,ze porusenu hormonalnu cinnost mozeme mat v kazdom veku,a ze urcite existuje prirodzeny sposob ako upokojit hormony.Kto ma s tym skusenosti,prosim ozvite sa mi,velmi tymi tazkostami trpim!
Klin sa klinom … čo potom vakcíny?
JM, to bol od vás určite len žart, tak dlhé a zistenie tak zavádzajúce, no horor.
Moji zlatí, homeopatia je jeden veľký podvod a nezmysel. Vyťahovanie peňazí z vačku. To radšej pite bylinkové čaje.
Ďalšia “mudra” presvedč sa a uvidíš. Neznášam ľudí, ktorí kritizujú niečo o čom nemajú ani šajnu.
Ale babinke to nemuselo zabrať, prečo hned všetko odcudzovať, určite aj bylinky sú zaujímavé, ale predsa je zaujímavá aj homeopatia, homeopat študuje po celý svoj život, knihy sú nesmierne drahé, ktoré pre svoju prax potrebuje, stále chodí na semináre, ktoré ho učia k novému, a preto sa homeopatia vyšplhala tak hore, finančne, homeopat nemôže robiť niečo z presvedčenia a okrádať svoju rodinu, to si myslím ja, niekto si myslí, že by to mal robiť ako misionár, ale aj farár, ako misionár boží, predsa potrebuje najesť, napiť a hlavne k tomu aj niekde zložiť hlavu.
Babinka a ako si sa k tomu dostala, ze je to velky podvod? Na tvojom mieste by som skor zacal mysliet pozitivne a mat vacsiu trpezlivost. A ta najdolezitejsia vec je nieco o tom vediet, nie pocut od kamarata, ale nieco si o tom nastudovat.
Mozno si narazila prave na nejakeho homeopata, kt. naozaj vytahoval peniaze z vacku, ten asi tiez nema velku paru o homeopatii. Tito ludia, co sem pisu, odporucaju Kleinovu a Mrazovu, ja idem 2. juna ku Kleinovej, tak som zvedavy. Pekny den.
Angel, prosim ta ake kvapky su to?
Má niekto skúsenosti s liečbou zväčšenej nosnej mandle u detí homeopatikami? Dá sa homeopatiou docieliť zmenšenie nosnej mandli, aby nemusela byť odstránená operačne?
Dobry vecer! Moj 3,5r. syn sa lieci uz dva mesiace homeopatickymi liekmi urcenymi lekarkou. Hrozila mu operacia krcnych a aj nosnych mandli. Zatial mame vysledok, ze jenadna krcna mandla sa o nieco zmensila a uz tolko nechrapeme a nepotime sa. Takze uvidime, ako to bude pokracovat dalej.
Ďakujem Martinka, dodala si mi potrebnú nádej, lebo svojho sina nemienim nechať rezať a stresovať pokiaľ sú aj iné možnosti.