Homeopatia

Andy, nevnucujem si to, ale som spokojny, citim sa lepsie, nemam tak casto urtika na tele ako predtym, nieco sa zlepsilo. Ja budem rad, ked to zmizne po case navzdy. Na internete sa da zistit, ze Kleinova je dost uznavana homeopatka. Prajem pekny den

Máš pravdu, Rado, aj ja poznám dve kolegyne, ktoré sa liečili u homeopatky pre urtiku a sú bez problémov.

Pomohly na kašel,ktory bol spôsobený antibiotikamy.mali sa prehltnúť a nie rozhrisť.Po roku a po všetkom možnom prestal kašel.Asi boli popálené hlasivky.

Ja preferujem skôr alternatívnu liečbu, je prirodzená,prírodná a mám s ňou len dobré skúsenosti.Aj moje okolie.

zaujima ma veronita , co tym myslis, chcem si ta vypocut

Musim sa pousmiat nad uvedenymi predsudkami…kto je lepsi a kto horsi. Homeopatia je v prvom rade celozivotne studium :slight_smile: a hlavne vyzaduje skusenosti. A to, ci je homeopat lekar alebo nelekar pri tom nehra rolu. Homeopatia ma ine principy ako ma klasicka medicina. (A nelekari v ramci studia maju povinne medicinske minimum). Schopnosť liečiť ludí je o niecom inom ako o titule pred alebo za menom. Je to o niecom inom… :slight_smile:
Porovnavanie by sa malo uberat smerom homeopat-homeopat a nie homeopat lekar - homeopat nelekar.

to Milan: s homeopatiou mam skusenosti ako studentka ale aj ako pacient. Homeopatia poskytuje individuálnu liečbu-situ na mieru pacienta. Najuspokojivejsie výsledky dosahuje klasická homeopatia - lieci príčinu chorob, pacient sa berie ako celok…
Ak sa pacient rozhodne liecit sa homeopatiou, mal by o tejto metode co-to vediet, aby spravne vediel posúdit priebeh liečby (napr. sa môze vyskytnut počiatocne zhorsenie ochorenia, navrat starych chorob,…tieto symptomy, sú kratkodobeho charakteru, odozneju do pár dní a sú znakom toho, ze bol zvoleny správny liek).
Co sa týka homeopatických liekov (je ich niekolko tisíc)…tu nie je správna otázka, kto má s liekom aké skúsenosti…pretoze ako som uz uviedla, homeo je individuálna liečba. Kazdý sme jedinecný a liek ktorý zabral inému, nemusí zabrat aj Vám, pretoze aj ked ten clovek moze mat rovnaké ochorenia, nieco je u Vás predsa len iné.
Ak sa naozaj touto metodou liecit chcete, nastudujte si zakladné informácie o tejto liecebnej metode a predovsetkym si najdite dobrého homeopata, ktorý lieci klasickou homeopatiou.

dobrý deň,moja mama používa homeopatiká na bolavé nohy už roky,hned ako sa tu objavili,je veľmi spokojná.Ja by som chcela vyskúšať niečo na chudnutie,odbúravanie tukov,je aj na to niečo?Dakujem.

to Monka: Neviem o tom, že by boli nejaké homeopatické lieky určené na chudnutie (možno poradia skúsenejší…). Skôr by som sa vo Vašom prípade uberala smerom komplexného vyšetrenia u určenia konštitučného lieku, ktorý by mohol pomôcť aj pri tomto probléme.

ahoj,
ja by som sa chcela spýtať na pani Kleinovú, je naozaj dobrá? A čo pani Mrázová, tá je aká? Ja už pol roka chodím po doktoroch, mám veľmi silné bolesti na hrudníku vpredu, vzadu a v ramenách. Doktorom už ani moc neverím, veľa mi nepomohli. tak by som chcela vyskúšať homeopatiu.

Ahojte,
vedeli by ste mi poradiť, či mám vyskúšať homeopatiu, keď sa mi opakovane vracajú hemeroidy? Stále mi to nejako vyliečia, ale stále sa mi to vracia. Je to naozaj nepríjemné…
Dík

Ja som mala tiež zdravotné problémy, bola som u homeopata. Nakázal mi nejesť žiadne klasické lieky a naordinoval mi homeopatiká, kvapky. Brala som ich asi 4 dni a nič. Tak som sa vrátila naspäť ku klasickej medicíne. Nejako to potom prešlo. Neviem čo by sa bolo stalo, keby som brala tie homeopatiká ďalej.

Iveta,
homeopatiká nezaberajú hneď. Keby si bola vydržala brať tie kvapky od homeopata, uvidela by si neskôr výsledok. Pri tejto liečbe to nejde hneď, človek musí mať trpezlivosť a hlavne tomu musí aj veriť.

4 dni na homeopatiu je málo.
Niekedy pri homeopatii sa môže o niečo stav aj zhoršiť, až potom nastáva zlepšenie.
Mal si to konzultovať so svojim homeopatom,
niekedy sa ešte podľa príznakov liečba doplní

ľudia sa ale naučili, že všetko čo skonzumujú je zázračné, niekedy to ide aj v homeopatii, ale záleží na tom, aká je patologia. nedá sa spoliehať na lieky , ale na nič, že podaním vyriešim problém, trochu preto treba aj robiť denne, aby človek mohol byť zdravý, alebo zdravší, lebo opäť genetika často nepustí

Čauko,kamoška si hemeroidy vyliečila čili papričkami,neskutočne,ale učinné.Každe ráno jedla z nich pomazanku na chlebe,odvtedy má pokoj.

Neviem akým zdravotným problémom trpíte ani to ako dlho…Ale na ľuďoch ma prekvapuje jedna vec:ľudia majú chronický problém (ktorý si často spôsobili samy, či už zlo výživou, zlým postojom k životu,…) a očakávajú, že nejaká liečebná metóda im prinesie zázračné uzdravenie zo dňa na deň. A to je chyba, pretože každý si musí uvedomiť, že zodpovednosť za svoje zdravie má vo svojich rukách. A keď sa rozhodne liečiť sa, musí dať telu priestor, aby sa začalo postupne zotavovať. A ten čas je individuálny. To keď sa budete liečiť týždeň akupunktúrou, druhý týždeň homeopatiou, tretí… to nikam nevedie, akurát k tenšej peňaženke.
Čo sa homeopatie týka, je to liečba, ktorá vie pomôcť. Postupne sa stav pacienta začne zlepšovať (organizmus si robí poriadok), je to proces, ktorý môže trvať aj niekoľko mesiacov. Ak vám nie je jasný princíp liečby alebo máte iné otázky, konzultujte ich so svojim homeopatom. Vzťah homeopat-pacient musí byť založený na dôvere. Resp. si zadovážte serióznu literatúru, kde sa dozviete o tejto metóde viac.

Keby ste ich brali ďalej (za predpokladu, že boli predpísané správne), vyriešili by ste si problém. Neviem, aký problém ste mali, ale princíp alopatických liekov je symptomatický, tzn. že keď má človek teplotu, ak organizmu dáme lieky proti teplote ale nezaoberáme sa príčinou teploty. Homeopatické lieky riešia práve tú príčinu. Takže je môžné, že ste si zatlačili problém hlbšie do tela a znova sa zopakuje alebo prejaví inde.

Neskúšajte to ,JE TO BIELA MáGIA ,nie ČáryMáryFuk - ale diabol!!! sa tomu moc teší.
Liečia telo ,ale uchvátia dušu ,ke´d sa toho buduete chcieť vzdať -uvidíde čo sa bude s vami aj najbližšími diať.Diabol sa nerád vzdáva pomotaných duší.

Pani Olinka, aj vaša paranoja sa dá lilečiť homeopaticky, odporúčam vám ju, bude vám ľahšie na svete a budete aj vy sama viac veriť životu, to vám asi veľmi chýba