Pani Olinka, asi o homeopatickych liekoch veľa neviete. Homeopatické lieky dávajú organizmu impluz, aby telo naštartovalo svoje vlastné liečebné procesy. Ide o aktiváciu vlastnej vilátnej sily.
Naštudujte si seriózne publikácie a k téme sa vyjadrujte v čase ak o uvedenej problematike niečo viete
V uvedených reakciách ma najviac uráža,že sa k nej najviac vyjadrujú tí,ktorí s ňou nemajú žiadne alebo iba okrajove skúsenosti.To nie je svatená voda.Každá liečba predsa trvá nejaký čas.Tak ako sú rôzne skúsení lekári tak môžete natrafiť na rozneho homeopata. Môj je lekár a aj homeopat a iba on mi pomohol liečiť homeopatiou môj problém. Mám pocit ,že klasická medicína utieka už len k antibiotikám a operovaniu.Nikdy si nepamatám,že by sa mnou o mojich zdravotných pocitoch a problémoch rozprával praktický lekár.Na klasickej medicíne mi vadí,že sa zamerá len na ten problém ktorý sa Vám ohlási a akoby nechceli si dať do súvisu celé telo.
Uz aj na psychiatrii maju pacienti pristup k internetu?
Máš pravdu Janka,nie je pe pacientka nič lepšie,ako keď natrafí na lekára,ktorý sa zaoberá aj homeopatiou,pretože nie každý problem sa dá liečiť klasickou medicínou.
co je podla vas aktivacia vlastnej vitalnej sily?
To je čo za otázka? Vy vlastnú vitálnu silu nemáte? Napr. okrem iného imunitný systém? Tento server nie je na to, aby sme niekoho presviedčali o správnosti či nesprávnosti liečby. Máme písať o vlastných skúsenostiach. Ak ste niekto uvideli v homeopatii diabla, tak o tom píšte. Ale nie svoje výplody a domnienky. Zrejme viaceré z vás isté psychické problémy majú. Výraz “za všetkým sa skrýva zlo” - to je čo za postoj k životu ľuďom?!
Som toho istého názoru. Klasická medicína zo mňa urobila chorého človeka, ale homeopatia všetky zdroje ochorení odhalila a postupne ma dala do formy. Skutočne, Jana, čo by mi asi praktický lekár o mojich zdr. pocitoch a problémoch povedal, keď o nich málo vie? A ako nájde zdroj problému, teda nie následok? Nijako, bohužiaľ. Nemá na to prístroje, a ani chuť to skúmať. Nevravím, že teraz všetci prakt. lekári sú nedostatoční vo svojej práci, to ani náhodou. Stretla som sa už aj s takými, ktorých skutočne môžem len pochváliť. No nemajú možnosti vedieť o našom organizme viac, pretože západná medicína sa tým nezaoberá, teda aj oni sa o tom málo učia. Preto si celé telo do súvisu nedávajú. Ešte šťastie, že ľudia vymysleli aj homeopatiu!
Mám atopický ekzém a rada by som pokecala s niekým, komu sa pomocou homeopatie podarilo zbaviť tejto “nevyliečitelnej choroby”. Liečim sa homeopatikami, takže uvidíme.
ekzem sa dá liečiť homeopatiou,ale potrebuje to čas a veľmi dobrého homeopata
ja som bola u homeopaticky a nic som neplatila pomohla mi najviac ako sa dalo nikto mi nevedel pomoct mala som problemy psychicke a teraz uz som z toho volnku ziadny psycholog mi nevedel pomoct az homeopatia mi pomohla,teraz uz ked som chora mam pňchripku alebo hoci jake ochorenie jedine homeopatie verima nou sajedine liecimje to 100% prirodne ziadne neziaduce ucinku lieky su cenovo dostupne a neposkodzuju organizmus ako ine chemicke lieky…
Ahoj, prosím ťa môžeš mi poslať kontakt na homeopata u kt. si bola? Mne doktori tiež veľmi nepomohli a to už 3/4 roka trpím neznesiteľnými bolasťami. Ďakujem.
Tí čo mate vážnejsie choroby, chronicke, tak Vam granulky stacit nebudu, urcitu dobu ano, ale zase sa to vrati. Viete choroba nie je v tele, ale v hlave. Ak sa chcete vyliecit navzdy, treba zacat inak mysliet, pozitivne, zmenit stravu a zacat s urinoterapiou, popr. s hladovanim. Viem o com hovorim, trpel som dost vaznou alergiou. Pomocou urinoterapie moje prejavy ustupuju… tiez som skusal granulky, 2mesiace ziadny flak na tele a potom to prislo spat. Zamyslite sa nadtym a urobte nieco pre seba.
Urinoterapia - tymto sposobom sa ekzemu zbavis navzdy.
Vie mi niekto poradit ako sa definitivne zbavit helicobaktera
Viem, precitaj si 2 clanky z 16.12.2008 co som napisal.
Rado nedá mi, naši starký mali latrínu, tú pravideľne čistili, hovienka sa rozložili v zemi, teraz keď vyberieš latrínu, tak hovienka aj desať rokov sa nevedia rozložiť, teda ako môže chémia, ktorá sa do tela dostáva jedlom, vzduchom vodou, liečiť? nijako, aj moč je už plná negatívnych látok, teda by som voľbu urinoterapie nevolila, je to nebezpečné.
Homeopatika uzivam 4 roky na bezne aj menej bezne problemy-tak isto aj deti,rodicia a priatelia kt.su radi,ze nemusia brat chemiu.Tzn.ze som 4 roky neuzila ziadny alopaticky liek.Co sa tyka pani homeopatky na G.vysledky ma mozno dobre ale za tu cenu co ma vo svojom necenniku mozte absolvovat liecbu u ineho homeopata aspon 3-4x.A hlasky typu MUSITE tomu verit su blbost.Liecim nimi aj psa a vobec mu nevpravujem do hlavy "diabolske formulky"Toto ked citam tak sa smejem aj ked???som po poziti homeopatik DOSTALA konecne rozum a opustila nekvalitneho partnera.VDAKA,vdaka za tuto diabolsku bobulu.
Musite sa o viere, mysleni a ako to cele funguje este vela ucit. Viera v nieco dokaze zazraky. My sa tu bavime o ludoch, nie o zvieratach.
vy ste teda fááákt pozitívny človek, jedna by vám závidela, tá dáma píše svoje skúsenosti a vy hneď v domnení, že ste Boh odpisujete hlúposti. ak sa budeme pozerať na pohár, tak budeme vidieť každý to isté, ale každý predsa len z iného uhla, teda aj pravda má viacero uhlov, nevnucujte svoju pravdu , to je o zavádzaní a myslím si, že takto vás už nikto nepočuje.