Skús sa spýtať na homeopatikum Lycopodium clavatum CH 30. Je to bylinky plavúň. Máme s tým doma dobré skúsenosti. Áno homeopatia môže pomôcť a určite aj v Tvojom prípade. Skús si nájsť encyklopédiu homeopatie, tam je to vysvetlené dopodrobna. Sú to bylinky a minerálne látky. Veľa šťastia.
Silvia,
skoda, ze Vam homeopatka nevysvetlila, resp. ste tomu nekladli vaznost, ze podanim homeopatik sa stav PRECHODNE zhorsi. Znamena to, ze telo bojuje. Netreba sa toho bat. Ono sa to samo nastavi a odoznie. Pre homeopata je to dokonca dobre znamenie, pretoze ide o to, ze lieky zabrali. Takze bude to este O.K. ale treba v homeopatickej liecbe zotrvat a konzultovat vsetko s homeopatkou. Ona by mala mat o vasom dietati vsetky info, ako liecba pokracuje.Drzim palce.Z.
namaah,
v kazdej profesii sa najdu ludia, ktori robia skor hanbu ako osoh. Je pravda, ze sa homeopat nemusi na prvykrat trafit. Moze sa to riesit dvoma sposobmi. Bud sa liek antidotuje, kazdy liek ma svoj tzv.protiliek, ktory zrusi jeho posobenie, alebo sa nestane vobec nic. Myslim to tak, ze po spravnosti by mal liek sposobit najprv zhorsenie a potom postupne vyliecenie. Funguje to inac ako alopaticka medicina, ktora vlastne len potlaca priznaky. Homeopatia posobi pomalsie, treba mat dobreho homeopata, doveru k nemu a konzultovat s nim kazdu reakciu, zmenu. Suhlasim, ze zivotosprava je dolezita, urcite je to polovica uspechu. Ale ak sa stane v zivote cloveka nejaka trauma, moze to byt spustac ochorenia a nepomoze len zivotosprava. V kazdom pripade prajem pevne zdravie. Z.
Mne úplne stačí, že H. nie je uznaná žiadnou vedeckou spoločnosťou, nikdy sa nedostala do žiadneho svetového seriozneho vedeckého časopisu a to je krutý fakt a hnusný biznis.
No takychto mudrlantov mam najradsej. Napr. vo Francusku nie je nemocnica bez homeopata. A mozem Ti povedat, ze vdaka homeopatii sa mnohe, mnohe veci podarilo vyliecit, kde klasicka medecina zlyhala. Netreba sudit, ked o tom nic nevies. Samozrejme, ze homeopatia nevylieci vsetko, takisto ako aj klasicka medicina. Ale najidealnejsie je, ked lekar ovlada aj nieco z homeopatii, a vie to dobre skombinovat. Ale takych je malo a praveze taki, ktori o tom nemaju ani len sajn, kritizuju tych, ktorym zalezi na spokojnosti pacientov. A prave ze to nie ziadny biznis, na tom nezarobis, akurat len vies nieco naviac.
Mila Andrea, co to trepes za nezmysly doktor studoval pre to aby to takemuto pacientovi vysvetlil bezny clovek neznaly mediciny si asi sam nevycuca z prsta na co zaberaju antibiotika, hlavne ked je zvyknuty, ze na kazdy soplik mu bolo doteraz predpisane antibiotikum VSAK?
Milý pacient,
hovorím zo skúsenosti,a netrepem nezmysly.
V dnešnej dobe a VĎAKA takýmto internetovým “informáciám” sú pacienti
takí múdri a sčítaní,že s prepáčením “prechcia” svojimi múdrosťami každého doktora s vysokou školou.
A doktor potom na úkor toho času,čo by mal venovať pacientovi- vysvetľuje “blbosti”
z internetu.
Okrem toho, co uz povedala dada, na vlastne oci som videl, ako homeopatika vyliecili psa, ktory bol v poslednom stadiu psinky, to znamena, ze mu z oci a z nosa a papule tiekol hnis a bol ochrnuty na zadnu cast tela a ked si taky mudry, tak neham na teba, aby si si zistil co o tomto stave vravi veterinarna medicina.
Poznam tieto stavy. Myslim, ze ti nepomoze uzivanie liekov asi by to chcelo nejaky komplexny sposob liecby, skus CCHI-KUNG.
Maš pravdu
Radko,
niekomu pomôže urinoterapia, niekomu homeopatiká, niekomu bylinka, niekedy treba už lieky… súhlasím s tebou v tom, že treba zmeniť myslenie. Len nie každý to dokáže hneď pochopiť. Každý sme jedideční, treba to prijať. Ja mám s homeopatiou dobré skusenosti.Urinoterapiu akceptujem, aj ked mi nepriniesla viditelne vysledky. Tie potemcie, čo predpisuje lekár-homeopat už funguju v inej rovine. Ale to je téma pre homeopata.
Krasny víkend prajem.
No jo, nebolo to az tak davno, co Galilea upalili, za to, ze nahlas hovoril pravdu o tom, ze Zem sa toci … to sa vtedy tiez nedostalo do serioznych vedeckych casopisov. Ak nieco ludia nevedia vysvetlit, pomenovat, zavzorcovat, neznamena to, ze to nefunguje …
Chcem sa opýtať, má niekto skúsenosti z EAV-L vyšetrením a následným podaním a zhotovením energoinformačných nozód homeopatických prostriedkov vytestovaných na základe daného vyšetrenia. Naozaj to funguje? My sme dnes na tom boli s 3-ročným synom a dali nám vodičky a homeopatiu, je to účinné?
Celkom som sa pobavila pri niektorych komentaroch, ale viac ma zaujali tie trefne. Asi najdolezitejsie je nechat sa viest odporucaniami a podla toho si vybrat spravneho homeopata. Je ich naozaj malo - bohuzial. Ja sa liecim homeopatiou uz par rokov a viem, ze ziadne placebo nezazivam. 3 rocna dcerka zatial antb. neuzivala, lebo tie “cukrikove gulocky” akosi funguju. Pocas liecby prechadzam roznymi stavmi, niektore u seba nespoznavam, ale beriem ich ako sucast procesu, ktory si vyzaduje v prvom rade trpezlivost. Ta nam v dnesnom uponahlanom svete chyba, ved vsetci chceme vsetko a hned! Ale uvedomujem si aj to, ze strach v nas hra neskutocne velku rolu, hlavne ak ide o nase deti. A vtedy trpezlivi byt nedokazeme. Ale skusit by sme to mohli! Vela zdaru!
Skus sedativ, pytat v lekarni, ale treba to brat dlhodobo homeopaticke lieky sa davaju pod jazyk, tam sa rozpustaju, tento liek ti neublizi, nie je navykovy, tak ako ziadny homeop. liek, ale naj by bolo navstivit homeopata lekara, aby ti predpisal skladbu liekov, mozno budes potrebovat aj nieco ine. Mozno tie v granulkovanej forme nie vo forme tabl., ale to rozhodne homeopat.
ja ti to doporucujem z vlastnej skusenosti…nerozmyslaj a do toho ja som na milion percent presvedcena ze si povies ze si nic lepsie spravit nemohla ako navst. homeopata…
opakujem je rozdiel ci si kupis nejaky liek na kasel homeopaticky a rozdiel je komplexna liecba ktoru nastavi na konkretny pripad homeopat…moja dcera chodila na vakcinacie atd a stale to iste dookola u lekarky alerg. tie oblbovaky sa perdp. a spraye…a teraz je ok…tiez sa liecila u homeopata…takze necakajte a do toho
Ahojte. Chcela by som reagovať na Vaše emaily. Ja tiež stojím pred otázkou homeopatia - áno alebo nie? Tiež som počula, že súvisí s čiernou mágiou, a vôbec neviem čo si mám o tom myslieť. Bola som s dcérou u homeopatičky, ktorá je zároveň aj jej detskou lekárkou, s ktorou som mimochodom veľmi spokojná. Po sedení jej predpísala lieky a povedala mi, nech si zapisujem dcérine reakcie na ne. Podotkla, že reakcie môžu byť aj zvláštne, alebo nezvyčajné. Potom som so prečítala nejaké články na internete o homepa. liečbe a som z toho celá popletená. Dcéra už berie 3 ATB v priebehu mesiaca, na zápal priedušiek, skúšame rôzne babské recepty - cibuľu, husaci masť, redkvička- zatiaľ bez úspechu. Myslím si, že rozhodnutie je na každom z nás, ja by som ale potrebovala skutočne objektívny a ničím nezaujatý názor. Ďakujem.
Ja to tu len nahodou citam, ide o to, vybrat si spravneho homeopata, pretoze ja som chodila jednej doktorke h., vlastne mi liecila pricinu, stale dokola, brala si odo mna peniaze, pritom stale som k nej musela chodit osobne aj domov, kedze mi nechcela prezradit nazov h. lieku, ale radsej si zobrala peniazky a dala mi par guliciek. Na konci asi po 10. raze mi dosla trpezlivost. Potom som sa dozvedela aj o inych, takze presne neviem poradit, ale podla znamych, viem ze v BA vyliecil niekto Andy Timkovu na alergiu, astmu. A chcem este napisat, ze nie je to placebo efekt, pretoze ja som tomu neverila, ale ked mi dala gulicky na ps. problem a aj na hrdlo, a zabralo to, tak ako som si to mohla vsugerovat? Mna len nahnevalo, ze mi neliecila aj pricinu problemu, robila sa zabudliva, a pod. Proste najst si lekarku homeopatku, kt. ma skusenosti, nie len kurz z homeopatie. Drzim palce.
Ja rozmyslam tiez nad homeopatiou, pocula som, ze ziarlivost sa da vyliecit hom. liekmi, kedze nechcem, aby sa mi kvoli tomu rozpadol vztah, tak by som to skusila, ma niekto skusenost? Vdaka.