najlepsie je nakupit nejake spolocensky hry, ved je ich tolko na vyber ze az a ked nas znova uplne zavru aspon budeme mat co robit alebo si kupit domaceho milacika, samozrejme, ak je na to priestor a cas
A ake hry by boli take najlepsie? Myslim nie len pre viac clennu rodinu ale aj ze pre dvoch a tak
Staci vybehnut napriklad do Albi, tam maju rozne spolocenske hry, aj take pre dvoch
my mame doma aktivity, clovece, karty a taku hru sice pre viacerych, ale mozu ju hrat aj dvaja, ze na kartickach su vypisane otazky a odpovede z viacerych oblasti a kto uhadne najviac ma bod ale netusim ako sa to vola
To sú také vďačné hry Dokonca mi nedávno vybehla informácia o novej hre, ktorá sa volá Kauzy. Zrejme to môže byť zaujímavé, ak je to teda o našej slovenskej politike.
To mi hneď napadlo, že či je to také to naše aktuálne
To by bolo riadne do placu. Podla mna by sme asi ani nepochopili zaklad hry
to by mohla byt ale zabavka, keby tam bola moznost ako pri milionarovi, ze nie priatel ale politik na telefone
celkom fajn je aj nájsť nejaký dobrý seriál a ten pozerať, keď už nič takže kľudne dajte nejaké tipy
a serial cesky, slovensky alebo zahranicny ? .)
Mne sa este celkom paci aj taka hra, kde su rozne otazky a mozes sa ich spytat partnera, partnerky na take lepsie spoznanie. Dobre asi aj pre tych menej vyrecnych mozno
To je co za hra? Akoby som to nasla?
takych hier je vela, skus po nete pohladat
skus si dat do vyhladavania len ze hry s otazkami a tam uz by ti malo ponachadzat ake existuju
no tak tych bude teda neurekom. u nas celkom nejaku dobu frcala hra 30 sekund, tiez je to na taky otazkovy princip
to by som bola v takom strese, ze by som za tych 30 sekund nic nepovedala
hej asi tak a to sa hra o nieco alebo na akom principe je to zalozene, ze ked do tych 30 sekund neodpovies, tak sa co stane?
Dostanes trest Ale nie ono to moze byt zabavne, napriklad ked neuhadnes splnis nieco co ti povie protihrac
ved a co poznam, ale zatial som nikde nenasla, take to clovece nie nehnevaj sa ale clovece napi sa. to ste uz hrali?
hej a veru co ti poviemn, moc som si z toho nepamatala. ako bola to celkom sranda, no isto to nie je hra na kazdy jeden vecer